BlogalInitiative – rampa de lansare pentru bloggeri

3

Când mi-am deschis blogul acum aproape 5 ani nu ştiam că există platforme  pe care sunt organizate concursuri pentru bloggeri. Am deschis blogul mai mult din curiozitate, dar şi din dorinţa de a avea acel colţişor al meu în care să mă pot exprima după voia inimii. Între timp, acesta a suferit multe transformări, până să ajungă să fie ce este astăzi. Treptat am început să particip la concursuri.

Prima platformă dedicată bloggerilor pe care am găsit-o a fost Blogal Initiative. Am acceptat micile provocări, iar primul premiu câştigat a fost un gheozdănel pe care l-am donat unui copilaş din oraşul meu. Campania a fost organizată de cei de la Profi şi pentru mine a fost un moment foarte emoţionant.

Astfel am prins curaj şi am început să scriu. Însă, a fost o perioadă în care a trebuit să îmi abandonez proiectul, ca mai apoi,  în 2016 să revin cu forţe proaspete. Acum când mă uit la articolele scrise în urmă cu 5 ani, mă simt foarte jenată, dar totuşi mândră că am reuşit să evoluez. Treptat am început să învăţ din greşeli, să îmi îmbunătăţesc stilul de a scrie şi să pun foarte mult suflet în fiecare articol publicat!

Campanii şi premii câştigate:

Primul premiu câştigat în 2013 – un gheozdănel pe care l-am donat, câştigat cu articolele: Fii PROFI, hai la PROFI… şi Susţine-ţi şcoala favorită şi Profi te premiază!

Campanii la care am câştigat în 2016:

 • Campania: Ai putea scrie rezumatul unui film doar cu ajutorul emoticoanelor?” – Campionatul local Bucureşti
 • Sponsor: Festivalul Filmului European
 • Articol:  „Invitaţie în lumea magică a filmului…
 • Premiu: Kit format din: geantă pentru laptop, husă pentru tabletă, acumulator extern micro USB, un memory stick, tricou, șapcă, agendă, 5 puncte Blogal Initiative

 • Campania:Cum îţi influenţează frigiderul activităţile de zi cu zi”
 • Sponsor: Liebherr
 • Articol:Frigiderul schimbă vieţi
 • Premiu: Frigider Liebherr CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Alb


 • Campania„Dacă ţi-ai izola casa singur, ce material ai folosi?”
 • Sponsor: Confort pentru casa ta
 • ArticolInimi mari în case pitoreşti
 • Premiu: Locul I – 100 Euro
Alte premii garantate sau câştigate la licitaţiile  cu ajutorul punctelor acumulate, din modulul GiftShop: 1 balsam Lenor, 2 pacheţele de ceai, vauchere de cumpărături, tricouri, mingi, un album Vunk – Hituri si mituri, un Kit de plaja de la Smart (format din o geantă de plajă, un stick în formă de mașină Smart, un breloc și o minge de volei) şi un portofel de piele bărbătesc de la HBO pe care mi-l doream enorm! În total am participat la peste 60 de campanii din care am bifat 10!

De ce să te înscrii pe BlogalInitiative?

Pentru că e un loc în care îţi poţi pune în valoare blogul şi stilul de a scrie, unde îţi poţi face prieteni şi câştiga premii mai mult decât tentante! Mut succes tuturor!

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.