Vine vremea când trebuie să ne spunem adio!

26

pms50055_859_2031-351

Ne-am pierdut întreaga viaţă la picioarele tale. Soarta ne-a purtat prin locuri incredibile, locuri la care nu visam şi de care nici nu ştiam că există. Priveam lumea de pe raftul prăfuit, când tu ai decis să te însoţim pretutindeni. Am văzut munţi şi văi, te-am protejat de apă şi vânt şi ţi-am ţinut cald, atunci când gerul muşca din pământul îngheţat. Am înotat prin nămeţi, am avut grijă să nu aluneci şi să te răneşti şi te-am ajutat să te mândreşti că porţi cele mai frumoase cizme.

Dar gata! Vremea noastră a apus. La fel ca orice fiinţă care îmbătrâneşte, şi noi va trebui să ne pensionăm. Viaţa vitregă şi-a pus amprenta asupra noastră în aceşti ani în care ţi-am răsfăţat picioarele. Înainte de a ne retrage definitiv din viaţa ta, vrem să îţi spunem că cine ne va lua locul va trebui să îţi poarte aceeaşi grijă pe care ţi-am purtat-o noi!

Nu mai este mult până când iarna îşi va aşterne mantia. Frigul deja s-a instalat comod, iar ploile cât de curând se vor transforma în fulgi de nea.

Cât te-am însoţit te-am făcut fericită. Ne este greu să predăm ştafeta. Dar noi am ajuns să te cunoaştem cel mai bine. Mai bine decât tu crezi că te cunoşti. Cu fiecare pas ţi-am simţit dorinţele, durerile, plăcerile… ştim ce îţi place şi ce nu, ştim ce e comod şi ce te jenează şi ştim deja ce o să îţi protejeze picioarele poate chiar mai bine decât am făcut-o noi.

Pentru iarna ce va veni nominalizez aceste cizme pe care le poţi comanda de aici. Acestea o să-ţi călăuzească paşii prin cele mai minunate locuri. Cu ele vei face mai uşor slalom printre craterele din asfalt pline cu apă şi prin troienele lăsate în urmă nu doar de natură ci şi de maşinile de deszăpezire din oraşul tău. Va trebui să escaladezi munţi de zăpadă cu noroi şi sare ca să poţi traversa strada.

Nu le-am ales întâmplător. Preţul lor are un discount de 52%. Cizmele sunt absolut deosebite, un model elegant ce poate fi adaptat cu uşurinţă şi la perechea ta preferată de blugi. Sunt exact ce ai nevoie şi ştim că le doreşti. Pe lângă faptul că sunt frumoase, aceste cizme sunt şi practice… impermeabile, rezistente deteriorării şi rupturilor. Îmbină perfect utilul cu plăcutul. Partea superioară este total din piele. Talpa interioară este moale şi comodă în timp ce talpa exterioară cu acel toculeţ de 3,5 cm îţi oferă stabilitate în timp ce te deplasezi pe asfaltul umed şi alunecos. Interiorul cizmelor este căptuşit cu material textil şi piele. Sistemul de prindere pe bază de şiret, fermoarul din lateral şi cataramele poziţionate sus la terminaţie, facilitează încălţarea şi fixează cizma pe picior, acordându-i un aspect plăcut.

Ştii unde le găseşti? La ZorileStore.ro…

Şi pentru că şi tu ai avut mereu grijă de noi, ne-ai curăţat după fiecare plimbare, ne-ai cremuit şi ne-ai redat strălucirea mult dorită, o să îţi spunem şi un secret. Ştii că suntem în noiembrie şi la sfârşitul lunii începe nebunia de Black Friday. Ei bine, pe ZorileStore.ro Black Friday-ul începe mai devreme. Mai exact pe data de 18 noiembrie vine cu reduceri de până la 60%. Mai mult decât tentant, nu-i aşa? Astfel nu trebuie să te limitezi doar la o pereche… sau dacă îţi place altceva ultima decizie îţi aparţine.

A venit vremea să ne spunem adio… şi spor la cumpărături! Noi ne vom retrage!

Cu drag,

Fostele tale cizme!

DISTRIBUIȚI

26 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.