Oferă protecţie telefonului tău! De Black Friday profită de reducerile de pe Smartprotection.ro

15

Am un smartphone pe care îl ador. Nu o să spun ce marcă, o să spun doar că are un preţ destul de piperat. După ce am intrat în posesia lui, i-am căutat o husă care să îmi fie pe plac. Am primit destul de repede una cadou. Din păcate acea husă a reuşit să îmi zgârie ecranul. Este o husă tip carte cu o bandă pe faţă ce avea 4 mici butoane metalice căptuşite în interior cu un fel de silicon.  Această bandă avea rolul de a mă ajuta să răspund mai uşor la apeluri. Vina principală este a mea, pentru că din ignoranţă şi comoditate, nu am realizat că aceste butoane îmi pot distruge ecranul telefoului. Sper că persoanele care îşi vor cumpăra o astfel de husă vor învăţa ceva din experienţa mea neplăcută şi vor evita să le folosească.

Am făcut două greşeli majore. Prima: am folosit acea bandă pentru a răspunde la telefon, iar a doua nu i-am luat o folie de protecţie pentru ecran. M-am bazat pe faptul că fostul telefon nu are ecranul zgâriat, cu toate că îl am de mai bine de 4 ani. Chiar dacă am obiceiul să fiu foarte atentă cu dispozitivele şi gadget-urile pe care le deţin se întâmplă să am parte şi de mici neplăceri.

Asta îmi este învăţătură de minte, iar următrul pas este să îi cumpăr şi telefonului meu o folie de protecţie pentru a nu îl zgâria mai rău decât este. Bine măcar că tach screen-ul nu este afectat.

Ecranul se poate zgâria din mai multe motive:

 • Contactul cu obiecte dure – avem obiceiul să ne ţinem telefonul în geantă, doar că acolo acesta intră în contact şi cu alte obiecte. Astfel telefonul dacă nu este protejat este expus foarte uşor la zgârieturi.
 • Prin frecare – mulţi dintre noi avem tendinţa de a ne ţine telefonul în buzunar. De fiecare dată când îl introducem sau îl scoatem, ecranul telefonului poate suferi mici zgârieturi din cauza procesului de frecare cu materialul hainei sau pantalonului.
 • Ştergere incorectă – praful este unul din duşmanii de temut pe care un ecran îl poate avea. Deşi este mic şi foarte fin, acesta poate zgâria ecranul telefonului destul de urât dacă nu ştergem ecranul cu atenţie şi cu un material moale care vine de obicei la pachet cu telefonul.
 • Proastă manipulare – ca în cazul expus de mine mai sus

 

Care sunt avantajele unei folii de protecţie

 • Oferă protecţie ecranului împotriva zgârieturilor – indiferent dacă ţinem telefonul în geantă sau în buznunar, acesta este expus zgârieturilor. O folie de protecţie are rolul de a proteja ecranul de micile neplăceri.
 • Oferă protecţie ecranului împotriva murdăriei– de multe ori se întâmplă să fim apelaţi fix într-un moment în care nu suntem chiar foarte curaţi pe mâini. Micile pete pot dăuna în timp ecranului. În plus, acesta va fi protejat şi de petele grase şi amprentele lăsate de degete. Pentru o curăţare mai uşoară şi un aspect strălucitor, recomand să optezi pentru o folie din sticlă tratată oleofobic şi hidrofobic. Astfel, telefonul va fi protejat şi în cazul în care accidental ecranul este stropit cu apă.
 • Oferă protecţie anti-şoc – unele folii de protecţie sunt astfel concepute încât să ofere protecţie ecranului în cazul în care un obiect dur cade pe acesta sau este scăpat accidental din mână şi cade cu ecranul în jos. Folia se mulează perfect nu numai pe faţa telefonului ci şi pe laterale sau spate. În plus sunt atât de fine încât sunt aproape insesizabile.
 • Oferă protecţie împotriva reflexiei – unele folii au fost concepute astfel încât să nu întâmpini probleme atunci când utilizezi telefonul într-un spaţiu deschis cu o lumină foarte  puternică.
 • Oferă claritate full HD – o folie de protecţie bună nu va afecta culorile originale ale dispozitivului. Unele folii au fost astfel concepute încât după aplicare nici nu ştii că sunt acolo.

Cum instalezi corect o folie de protecţie

Indiferent de dispozitiv, paşii sunt aproximativ aceeaşi, doar felul în care o aşezi diferă. Pentru a îţi face o idee, poţi urmări filmuleţul de mai jos:

 

De unde poţi cumpăra o folie de protecţie de calitate pentru ecranul telefonului 

Cu ocazia campaniei Black Friday recomand să îi oferi protecţie telefonului achiziţionând o folie de pe site-ul Smartprotection.ro! Aici găseşti o gamă variată de folii pentru sute de modele de telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri smartwatch, sisteme de navigaţie GPS, camere foto sau alte tipuri de folii pentru dispozitivele tale.

În plus, poţi achiziţiona diverse accesorii precum: huse pentru telefon, memorii USB, carduri de memorie, acumulatori externi, încărcătoare telefoane, ceasuri smartwatch, cabluri, adaptoare, căşti, accesorii auto şi alte accesorii de care ai nevoie.

tempered-glass-iphone-6_2_1

 

Când începe campania de reduceri

Pentru a beneficia de o ofertă avantajoasă mi-am propus ca să profit de reducerile organizate de Black Friday. Acest eveniment pe site-ul SmartProtection se va desfăşura pe data de 18 Noiembrie 2016.

SmartProtection va oferi reduceri importante de Black Friday tuturor celor care doresc să-şi protejeze telefoanele de căzături şi zgârieturi. Pentru a şti exact când începe campania şi ce reduceri sunt disponibile, nu uita să dai like la pagina de Facebook SmartProtection!

DISTRIBUIȚI

15 COMENTARII

 1. Fetita mi-a deteriorat folia si a trebuit sa o dezlipesc, iar acum nu mai am si nu ajung niciodata sa cumpar.. sper ca atunci cand o sa pun din nou folie, sa nu fie prea tarziu :))))

 2. O folie de protecție este tare buna. Nu n-ai zic ca in geanta telefonul se poate atinge de diverse obiecte care il pot zgâria. Eu am o husa de Silicon si folie dar ma bate gândul sa imi pun o folie de sticla.
  Imi pare rau pentru neplacerile de care a suferit telefonul tau

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.