Despre mine

irina-sima
Numele meu este Irina Sima, o mamica vesela, optimista si plina de surprize. Imi place sa scriu despre viata sau tot ceea ce este frumos si ma incanta.
Blogul este un refugiu in care sentimentele si opiniile mele prind contur. Prin intermediul lui am reusit sa cunosc oameni minunati. Am invatat lucruri noi, continui sa invat si sunt dispusa sa ii ajut si pe altii in limita posibilitatilor si capacitatilor mele.
Acest blog isi propune sa ajute cititorii sa descopere magia din lucruri simple sa se bucure de tot ce le ofera viata, sa invete sa se regaseasca, sa aiba curaj sa se exprime si sa iubeasca tot ceea ce e frumos.
Blogul este impartit in mai multe categorii:
Aici gasiti informatii despre: sanatate, parenting, oameni, animalute, povesti de succes, produse cosmetice, ingrijire personala, moda si frumusete, casa si gradina, produse electronice si electrocasnice, tutoriale, review-uri, sfaturi utile, jurnale de calatorie, idei practice, retete, campanii umanitare, divertisment si multe altele…
Cu siguranta nu va veti plictisi si veti gasi diverse informatii care va vor fi de ajutor!
Pentru colaborariparteneriate, promovare de produse sau servicii: folositi formularul de contact din partea dreapta a paginii sau trimiteti un mail aici: contact@albinutamagica.ro