Cine este Carla`s Dreams? (who cares?)

19

E imposibil să nu fi văzut măcar o dată o apariţie publică a artistului din Republica Modova şi să nu te întrebi cine se ascunde în spatele măştii? Cum arată şi de ce îşi ascunde faţa? Ce mister învăluie această trupă?

În timp ce CSD se bucură de un real succes, adepţii unor teorii ale conspiraţiei consideră că rolul acestei trupe este de a transmite mesaje subliminale sau ba mai mult… se ascund sub măşti pentru a nu fi recunoscuţi de mafia rusească. Imaginaţia omului zburdă de multe ori mai mult decât ar trebui… 😀

Până şi Agenţia Naţională Antidrog şi Consiliul Naţional al Audiovizualului s-au autosesizat cu privire la difuzarea pieselor #Eroina şi #Acele… Cică aceste piese conţin mesaje subliminale care i-ar îndemna pe ascultători la consumul de stupefiante. Eu i-aş întreba pe cei care au demarat această anchetă ce naiba au fumat??? În timp ce la ore de înaltă audienţă şi pe posturi naţionale consacrate sunt promovate toate curvele şi analfabetele, ei şi-au făcut de lucru analizând textele şi videoclipurile celor două piese.

În privinţa faptului că piesele sunt ascultate de copii… care-i buba? Nu cei din trupa Carla`s Dreams sunt în măsură să îţi educe copilul.  Tu ca părinte ai rolul de a îi explica ce e bine şi ce e rău. Ce o să faci acum? O să îl închizi în casă sau o să te muţi cu el în pădure de frică să nu audă prostii când iese pe stradă sau să nu vadă la toneta de ziare lângă revistele pentru copii afişate revistele pentru adulţi? Nu mai bine îi explici tu „de ce e aşa” sau ” ce a vrut să zică ăla”?

Fi-miu la 2 ani jumate este atras de Carla`s Dreams. Şi nu neapărat din cauza desenelor de pe faţă ci a timbrului vocal. Îl recunoaşte de fiecare dată şi îl ascultă bucuros. Trăieşte muzica, iar la final îl aplaudă. Să fim serioşi acum…. prea se exagerează. Acum le aştept pe mămicile isterice să comenteze cât de denaturată sunt că îi ofer copilului meu suficientă libertate pentru a asculta ce îi place. Îi ofer suficientă libertate, nu totală. Şi nici nu îl închid într-un glob de cristal ca atunci când va scăpa, să scape ca vaca-n lucernă. :))) Aşa că peace… 😀

Solistul are într-adevăr o voce specială, inconfundabilă şi foarte plăcută. Poate că o influenţă semnificativă o are şi accentul, dar … who cares? Omul ştie să se folosească de fiecare atu.

Totuşi cine este Carla`s Dreams? 

Este un om (wow, ce descoperire) #Imperfect. Ca oricare altul. Poate este chiar un #Antiexemplu… dar oare câţi nu suntem? Depinde din ce unghi privim tabloul. În privinţa chipului… până şi mamaie se întreabă cine e măzgălitul ală cu accent rusesc şi de ce-şi boieşte chipul. „Pare băiet frumos, draga lu`mămuca. Are trăsături fine. De ce se boieşte aşa?” 😀

Sursa foto: https://www.facebook.com/carlasdreamss/

Cine e şi cum arată nici nu contează. Important este că a reuşit să cunoască succesul prin talent, muncă şi multă carismă. Eu îl apreciez pentru simplu fapt că reuşeşte de fiecare dată să transmită publicului mesaje frumoase şi multă, multă emoţie.

Mie mi-a plăcut încă din momentul în care a lansat piesa P.O.H.U.I cu Inna. Mi-am dat seama din start că nu va fi prima şi ultima dată când aud de această trupă… şi aşa a fost. Chiar dacă a avut o pauză, CSD a revenit în forţă oferind pe piaţa muzicală HIT după HIT.

Pe solist am început să îl apreciez şi mai mult după ce l-am urmărit în juriul emisiunii X Factor. A dat dovadă de fiecare dată de profesionalism şi mult bun simţ. Acela a fost momentul în care mi-am spus că nu un chip dă valoare unui om ci calităţile sale… felul în care gândeşte şi acţionează. Aşa că mi-e cam „P.O.H.U.I.” de cum arată în realitate artistul. Şi nici nu vreau să văd că mi s-ar duce naibii tot feng-shui-ul. Măzgălelile alea de pe chip au un farmec, iar acest farmec l-a consacrat. De ce să îl stricăm?

Carla`s Dreams e un fenomen, hai să ne bucurăm de fiecare clipă primită în dar, de ritmurile nebune, de vocea aceea caldă și plină de emoție, de măștile lor colorate și tot ce ne transmit! Pentru că tot ce fac ei e artă!

 

DISTRIBUIȚI

19 COMENTARII

 1. Carla’s dreams e un artist si asta spune tot. Prea putini „artisti” romani sunt in stare sa scrie versuri si sa transmita idei cum o face el. Asculta Scrisoare catre fratele mai mic si vei intelege esenta gandirii lui. Iti va inspira fiecare articol de aici incolo si te va umple de o dragoste nesfarsita de rude si de oameni in general. Si da, ador accentul lui rusesco-moldovenesc! Put the blame on me!

  • In sfarsit cineva care ma intelege. Da, are versuri cu mesaje foarte profunde. Stiu melodia „Scrisoare catre fratele mai mic”. Foarte frumoase versuri. Insa mie mi se pare mai mult un mesaj catre societate decat catre cineva apropiat. In schimb sa asculti „Cântec De Leagăn” unde divulga un mic secret (presa oricum stia) si anume ca e tata de fetita. Sa ii traiasca sa fie sanatoasa. Am mai auzit cantece de la tatici pentru copii. Dar solistul de la Carla`s Dreams e primul barbat care scoate pe piata un cantec de leagan. Cum arata nu mai sunt curioasa, insa sunt curioasa daca fetita lui stie ca are un tatic celebru dar care se ascunde in spatele unui machiaj.

  • Nu pare chiar grasuta. 😀
   Eu nu cred ca ascunde ceva. E doar marketing. Omul e foarte inteligent si a stiut sa speculeze piata. In plus e chiar talentat. Mie imi plac mult versurile din melodiile lui.

 2. Curat fenomen. Un artist care face multe, nu doar se boieste pe scena. Care are mai multe de spus decat sa topaie sau sa-si arate chilotii. Melodii faine, versuri pe spranceana, show-uri de nota 20. Ce conteaza cine e in spatele mastii? Chiar nu ma intereseaza sa spulber misterul.

 3. Intrebarea ramane. Cine e Carla’s Dreams? Pe mine nu ma intereseaza cine este el in realitate atat timp cat sunt fascinata de muzica lui.

 4. Bine punctat 🙂 Si eu am fost curioasa sa vad cine e si stiu ca au fost in Rusia si „i-au demascat aia”. Imi amintesc ca au pus o poza cu un baiat nu prea dragut :))) Acum ca o fi sau nu el, nu mai conteaza. Vocea conteaza 🙂

 5. sincer, daca e tipul pe care l-au desconspirat rusnacii, nu e chiar asa simpatic 😀 dar trecand peste asta, de data asta chiar nu-mi pasa cum arata. canta bine, a adus ceva nou… mie mi se pare suficient. e singura trupa pe care o ascult de la noi. si asta clar se justifica

  • Hai mai ca nu e urat. :)) E un om normal. Iar in pozele alea se vedea clar oboseala dusa la extrem.
   Vocea seamana, chiar si profilul… acum nu stiu, machiat pare altfel (lungimea gatului, forma buzelor). Dar un make-up artist bun, poate face minuni. Iar daca cineva vrea sa afle chiar cine e, il poat urmari pe solist. :))
   Acum neah, demascarea ar lua din farmec. Insa nu e chiar atat de relevanta, pentru ca vocea si mesajele transmise sunt aceleasi.
   Demascarea poate ar fi o dezamagire doar pentru adolescentele care viseaza la feti frumosi pe cai (putere) 😀
   Dar neah… stii cum e. Misterele nasc fantezii, iar fanteziile reprezinta o sursa nesecata de inspiratie care ne alimenteaza visele. Iar adolescenta e cea mai potrivita perioada pentru a visa. :))

  • Eu ma bucur ca sunt contemporana cu o legenda in industria muzicala din Ro si Md!
   Cand au demarat acest proiect, nici ei probabil ca nu-si imaginau ca vor avea un asemenea succes. Insa meritul este in primul rand al lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here