Cum iti suna ideea de a te muta la mare?

0

Plajele cu nisip fin, briza mangaietoare, senzatia de libertate sunt doar cateva lucruri ce ne vin in minte atunci cand ne gandim la mare. Vacantele acolo sunt printre cele mai incarcate de emotie. Trebuie sa recunoastem ca suntem norocosi pentru faptul ca avem deschidere la mare chiar in tara.

Vacantele sunt doar intervale determinate de timp, in care te poti bucura de toate lucrurile si experientele pe care marea ti le pune la dispozitie. Cum ar fi daca te-ai muta pe tarm? Sau macar sa ai o casa de vacanta acolo. Vei putea trai acele senzatii unice in fiecare zi, nu doar in vacanta.

Pentru a putea fi cat mai aproape de mare, recomandarea mea pentru tine este sa te muti in Santa Maria Bay. Vilele sunt realizate in stil mediteranean, impletit armonios cu arhitectura traditional italiana. In aceeasi ordine de idei, pe langa conceptul aparte, vilele sunt atent construite pentru a putea ramane o mostenire veritabila de la o generatie la alta.

Ai nevoie de o asemenea vila de la Santa Maria Bay pentru a te putea relaxa si in acelasi timp deconecta de la stresul vietii de zi cu zi. Te vei bucura de un cadru vizual inedit, unic, cu tarmul Marii Negre drept fundal.

Alege sa te simti rasfatat/a intr-una din vilele de la Santa Maria Bay

Complexul Santa Maria Bay cuprinde trei tipuri de vile. Toate sunt realizate din materiale italienesti, intr-un stil mediteranean si o atentie sporita asupra tuturor detaliilor. Scopul acestora este de a-ti intretine confortul si cele mai bune conditii de trai. O poti alege pe cea potrivita pentru tine in functie de mai multe criterii pe care ti le voi enunta in cele ce urmeaza.

  • Vila de tip A
    In primul rand, este cea mai spatioasa – o suprafata de cca 440 mp pe cele toate 3 etaje. Deci este ideala pentru tine si familia ta. Trecerea de la un etaj la altul se face atat prin intermediul scarililor interioare, cat si cu ascensorul privat. Prezinta un design aparte pe toate cele 3 etaje, de la parter pana la mansarda.
  • Vila de tip B
    Acest tip de vila este construita pe aproximativ 340 mp si ofera majoritatea facilitatilor specifice vilelor de tip A. Este perfect conceputa pentru a oferi fiecaruia dintre voi intimitate si spatiu personal. Diferenta dintre vilele de tip B si cele de tip A este ca trecerea de la un etaj la altul se realizeaza doar prin intermediul scarilor interioare.
  • Vila de tip C
    Situate in stanga intrarii pricipale in complex, vilele de tip C au o suprafata de cca 340 mp. Design-ul si configuratia spatiilor sunt acelasi cu cele de tip B si A – pe trei etaje – cu parter, un etaj si mansarda.

Toate vilele includ terase exterioare si vedere spre spatiile verzi din jur si spre Marea Neagra. Terasele sunt locurile ideale pentru relaxare in aer liber. Nu lipsesc din peisaj nici gradinile spatioase si zonele amenajate pentru parking. Aici poti vedea mult mai multe detalii aferente fiecarui tip in parte.

Alege sa te bucuri de frumusetile Marii Negre in fiecare zi, asa ca nu ezita sa te multi in complexul rezidential Santa Maria Bay.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.