Farmasi – produse de calitate la prețuri mai mult decât accesibile

0

Câteva cuvinte despre Farmasi

Farmasi este un brand de top în Europa și este prezent în 126 de țări din întreaga lume. Principalul obiectiv este accesul la o gamă variată de produse de calitate superioară, oferind în același timp posibilitatea consumatorilor de a beneficia de nenumărate beneficii.

Fondatorul Farmasi este doctorul Cevdet Tuna. Acesta și-a dedicat întreaga carieră revoluționării industriei cosmetice atât în Turcia cât și în lume. Din aprilie 2019, Farmasi a pătruns și pe piața din România, brandul fiind întâmpinat cu încredere de către iubitoarele de beauty. Cum produsele respectă standardele înalte de calitate, a devenit rapid iubit. Cu alte cuvinte, debutul pe piața din România a fost un real succes. Click aici pentru înscriere Farmasi.

Farmasi oferă produse de top pentru întraga familie. De la produse de make-up, parfumuri și cele de îngrijire personală, până la produse de curățenie.

Este bine de știut că produsele Farmasi: sunt ecologice, sunt testate dermatologic, nu conțin parabeni, fosfat, triclosan, metale grele și nici ingrediente de origine animală, nu sunt testate pe animale, sunt certificate GMP și HALAL și ISO 9001.

Catalogul Farmasi acum la îndemâna ta

Dacă dorești să devii rerezentant Farmasi sau pur și simplu vrei să comanzi produse doar pentru tine, atunci poți începe cu kit-ul de start disponibil împreună cu un catalog Farmasi.

Ce mi-am comandat de la Farmasi

 

Produse de îngrijire Farmasi

  • Gel de duș Naturelle cu apă de trandafiri – Pielea are nevoie în permanență de o îngrijire specială, de aceea alegerea gelui de duș trebuie nu doar să împrospăteze și curețe delicat pielea ci să ofere și un moment special de răsfăț. Gelul de duș cu apă de trandafiri are o aromă delicată și catifelează pielea chiar de la prima utilizare.
  • Gel de duș Naturelle cu aromă de lavandă – Cu un efect calmant și delicat, gelul de duș cu lavandă este soluția ideală de relaxare după o zi lungă de muncă. După un duș te vei simți fresh, relaxat, iar dacă te vei așeza în pat vei adormi ca un bebeluș.
  • Cremă de mâini Naturelle cu lavandă – pielea mâinilor este cea mai expusă factorilor externi. Chiar mai mult decât tenul, pentru că mâinile sunt cele care intră în contact cu diferite obiecte pe suprafața cărora există microbi. În același timp intră cel mai des în contact cu apa, iar duritatea apei usucă suprafața pielii. Crema de mâini cu extract de lavandă catifelează pielea lăsând pe aceasta o mireasmă fină. În același timp are rol calmant.

Produse make-up

 

  • Pudră BB 14 Gr medium – deși cu o nuanță mai deschisă decât tipul meu de ten, pudra acoperă delicat imperfecțiunile și nu înarcă tenul lăsând după aplicare un aspect natural. Un singur inconvenient are. Nu are oglindă lipită pe capacul interior. Având în vedere că o port în permanență cu mine, îmi era mai comod dacă foloseam oglinda de pe capac și nu cea de la baie sau de la alt produs. Având în vedere prețul, acest mic inconvenient nu reprezintă o problemă. De calitatea produsului în sine sunt mulțumită.

  • Baton corector cu acoperire completă 4 gr. – de dat aceasta am nimerit nuanța. Batonul acoperă micile imperfecțiuni de pe suprafața tenului. Îl aplic imediat după baza pentru machiaj pe petele pigmentare și micile cicatrici, apoi imediat aplic fondul de ten. Toate imperfecțiunile de pe suprafața tenului dispar.

Parfumuri

  • Apă de parfum Amazing pentru ea 50 ml-  Este ideal pentru a îți împrospăta periodic pielea. Deși are 50 ml este mic și poate fi purtat cu ușurință în geantă. Nu persistă mai mult de 4 ore, dar are o aromă delicată asta în ciuda notelor predominant orientale.
  • Apă de parfum Gina pentru ea 60 ml – Acest parfum îmi place mult. Îmi aduce aminte de ceva din copilărie. Poate de grădina bunicii unde mirosea a iasomie sau poate de bucuria reîntâlnirii cuiva drag. Mirosul este unul fin și persistă ceva mai mult decât Amazing.

Eu sunt mulțumită de produsele comandate. Pe lângă acestea mi-am comandat și câteva mostre de parfum, șampon. BB Cream și CC Cream pentru ca la următoarea comandă să știu exact ce să aleg.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.