Cele mai mari câștiguri și câștigători la poker online

0

Jocul de poker ca la aparate este unul dintre cele mai frecvent jucate jocuri de noroc pe platformele online de cazinou la nivel mondial. În timp ce în cadrul turneelor disputate în mediul real sau în cazinourile offline topul câștigătorilor este dominat de persoane care au câștigat peste 25 milioane de dolari, în ceea ce privește platformele online, valoarea câștigurilor este la jumătate. Cu toate acestea, grație dezvoltării din ce în ce mai puternice de aplicații de poker, precum și a lansării camerelor cu dealer live de poker, acest joc începe să-și recapete strălucirea și-n mediul digital.

poker online

Topul câștigurilor și al câștigătorilor la poker online la nivel mondial!

Cazinourile din mediul virtual sunt asaltate de jucătorii de pretutindeni, dar nu poker-ul este jocul de noroc favorit al acestora, ci sloturile. De altfel, numărul jocurilor ca la aparate disponibile în mediul online este enorm în comparație cu versiunile dezvoltate de către producătorii de software pentru cazinouri la nivel internațional. Prin urmare, o simplă comparație între câștigul realizat la jocul de sloturi Mega Fortune sau Mega Moolah de 18 milioane de euro este incomparabilă cu cea a câștigurilor realizate de cel mai bine poziționat jucător de poker online, care este de aproximativ $15, 7 milioane.

Topul câștigurilor la poker online este condus în acest moment de către Patrik Antonius, din Finlanda, cu un total de $15,738,099, acesta fiind secondat de către americanii Daniel Cates cu $11,248,750 și Ben Tollerene cu $11,208,710. Dintre versiunile de poker la aparate cele mai jucate sunt variantele de Hold’em și Omaha, acesta fiind și o posibilă explicație pentru care valoarea câștigurilor nu este atât de ridicată precum în cazul jocurilor de sloturi, care domină topurile câștigurilor mondiale cu jocurile ce oferă jackpot-uri progresive.

Câștigătorii de poker din lumea reală îi domină pe cei din lumea digitală!

Valoarea premiilor puse-n joc în cadrul turneelor offline de poker este mult mai ridicată decât cea a meselor de poker online, drept urmare jucătorii care activează în mediul offline beneficiază de sume mult mai mari în dreptul câștigurilor realizate până în prezent din acest tip de joc de noroc. Pe primul loc în topul all-time al câștigătorilor la poker se află Daniel Negreanu, cu un total de $34,333,815, acesta fiind secondat tot de doi americani. Cu un câștig total de $33,198,641, Erik Seidel se pregătește să îl devanseze pe canadianul de origine română dacă va mai continua să câștige în ritmul în care a făcut-o în anul 2017. Daniel Coleman are o avere strânsă din poker de $28,832,363, ceea ce spune foarte multe despre potențialul acestui joc de noroc.

Joacă poker ca la aparate numai în cazinourile licențiate!

Dacă îți dorești să ajungi și tu pe lista câștigătorilor la poker online este foarte important să îți alegi cu mare atenție viitoarea platformă de joc. Aceasta trebuie să fie licențiată și să le ofere jucătorilor diverse opțiuni de poker, alături de bonusuri și posibilitatea de a participa la turnee online. Joacă întotdeauna poker la aparate în mod responsabil, gândindu-te în primul rând la bucuria jocului și abia mai apoi la fabuloasele câștiguri pe care le poți obține în cazinourile online cu jocuri de poker!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.