Informatii utile de stiut la inchirierea unui automobil in Otopeni

3

inchirieri auto otopeni

O buna parte dintre romanii care locuiesc in strainatate refuza sa vina cu masina pentru cateva mii de km si cauta masini de inchiriat Otopeni pentru a se bucura de flexibilitatea oferita de un automobil.

In principiu, serviciile de inchirieri auto Otopeni sunt asemanatoare cu orice alte servicii de inchirieri auto din lume, insa legislatia din Romania poate sa difere putin, asadar, specialistii in inchirieri auto de la expert-inchirieriauto.ro au facut o lista cu informatii utile despre acest serviciu.

Ce trebuie sa stie orice sofer care inchiriaza o masina in Otopeni?

Un prim lucru, foarte important, este legat de cautarea firmei. Nu este indicat sa se caute inchirieri auto ieftine in Otopeni, in conditiile in care pot sa apara tot felul de cheltuieli neprevazute, date de serviciile suplimentare necesare. Cel mai bine este sa se caute inchirieri auto cu feedback bun din partea clientilor, cu masini bune si noi si cu un sistem cat mai bun de asigurari. De cele mai multe ori, costurile nu difera extrem de mult intre companii, insa calitatea serviciilor poate sa difere considerabil.

De asemenea, este bine ca orice persoana care inchiriaza un automobil sa isi puna cateva intrebari:

Care sunt documentele necesare pentru semnarea unui contract de inchiriere? Exista 3 documente pe care oricine le are, de regula, la el: un card de credit, un permis de conducere si un act de identitate, toate valabile.

Cum se procedeaza in cazul inchirierii? In primul rand se rezerva o masina (de cele mai multe ori online), se face deplasarea pana la sediul firmei si se preia masina. Este bine sa se verific fiecare detaliu fizic al masinii, dar si modul de functionare, in asa fel incat sa nu existe riscul de a aparea cheltuieli in plus cu defectiuni facute de altcineva.

Exista limite de kilometri? Este o informatie ce difera de la centru de inchiriere la centru de inchiriere. In mod normal, pentru cei care doresc sa inchirieze masina doar pentru oras aceasta intrebare nu este chiar atat de importanta. Pentru cei care o vor pentru calatorii in afara orasului, conteaza foarte mult. Limita uzuala este intre 200 si 400 de km pe zi.

Ce asigurari trebuie sa aiba masina? Evident, o asigurare obligatorie este cea obligatorie: RCA. Pe langa aceasta, trebuie sa aiba si asigurare casco, in asa fel incat soferul sa nu isi asume absolut niciun risc.

Ce se intampla in cazul unui accident? Din pacate, mai exista si situatii in care masina inchiriata este implicata intr-un accident. In astfel de situatii se contacteaza firma de inchiriere si politia, daca este cazul. Contactarea firmei de inchiriere se face si in cazul in care apare o defectiune mecanica. In mod normal, cei care ofera servicii de inchirieri ar trebui sa aiba suport 24 din 24 de ore, iar atunci cand intervin astfel de probleme sa incerce sa le rezolve in cel mai scurt timp posibil.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.