„Pe umerii tăi slabi”, ne crește dragostea! Noul single Carla’s Dreams

24
pe umerii tai slabi carlas dreams
Sursă foto: Facebook Carla’s Dreams

„Sunt mii de citate in care femeia este apreciata. Le includem pe toate aici si Va multumim!”

Scurtă şi cuprinzătoare. Aceasta este descrierea noului single „Pe umerii tăi slabi”, cel mai nou single Carla’s Dreams, o odă închinată femeii, o piesă cu un mesaj emoţionant menită să scoată la lumină cele mai pure sentimente din inima unui OM.

Înainte de a continua, am rugămintea să asculţi şi să urmăreşti cu atenţie clipul, apoi să-ţi acorzi un răgaz în care să închizi ochii şi să te laşi pradă sentimentelor.

Ce vezi? Ce simţi?

Nu, nu este nevoie să îmi răspunzi. Te poţi opri aici. Poţi da play din nou… şi din nou… şi din nou…

Ce vezi acum? Ce simţi acum?

Vezi chipul mamei? Simţi primul fior al dragostei? Simţi îmbrăţişarea copilului? Simţi cum fiecare colţişor din suflet îţi este inundat de un amalgam de sentimente pe care fără să realizezi le-ai aruncat undeva într-o cameră întunecată şi le-ai ferecat cu lacătul nepăsării, iar acum lanţurile au fost fărâmate iar sentimentele au ieşit la lumină aruncând săgeţi de foc menite să topească şi cel mai îngheţat suflet?

Trăim într-o societate dominant patriarhală, înţepenită în stereotipuri, cu o populaţie care perpetuează atitudini misogine şi care din păcate însă nu ne face cinste. O societate în care legea pumnului scrie destine. Însă puterea de a schimba ceva stă în noi. Aparent ne lovim de obstacole insurmontabile, însă nu ar trebui să omitem că şi cele mai mari imperii şi-au găsit sfârşitul. Conştientizarea este primul pas spre evoluţie.

Pe umerii tăi slabi” nu este  doar despre mamă sau soţie. Este despre FEMEIE, simbol al vieţii eterne, un resac etern de dragoste ce are puterea de a înfrunta şi cele mai aprige furtuni. De aceea trebuie iubită şi respectată. Pentru că FEMEIA înseamnă viaţă, înseamnă iubire necondiţionată, înseamnă susţinere şi înţelegere. Ea poartă pe umeri povara întregii societăţi fără să se plângă sau să aştepte ceva în schimb. De aceea în orice familie sau relaţie, pe lângă dragoste şi respect ar trebui să existe şi acel echilibru care să dea sens noţiunii de OM evoluat!

Carla’s Dreams a deschis calea spre armonia muzicii sufletului. Nu doar că îmi mângâie timpanele, dar îmi alină şi inima. Carla’s Dreams este mai mult decât un proiect muzical. Este pansament pentru suflet. Este o sursă infatigabilă şi continuă de energie pozitivă, de linişte şi iubire!

Îi mulţumesc că există şi că reuşeşte prin arta sa să aducă bucurie în atât de multe suflete. Îi sunt recunoscătoare divinităţii că a făcut în aşa fel să fiu contemporană cu acest simbol al muzicii, mă bucur că am onoarea să îi urmăresc frumoasa evoluţie şi că fie şi pentru câteva clipe, i-am stat alături! Bucuria este cu atât mai mare cu cât cea mai emoţionantă piesă a momentului a fost lansată chiar de ziua mea! MULŢUMESC este puţin spus!

DISTRIBUIȚI

24 COMENTARII

 1. Nu sunt fan al trupei dar îmi place entuziasmul tău! 🙂
  Resac de dragoste este femeia? Resacul este un fenomen marin, destul de violent care are aspectul unei explozii. Faină imagine plastică! 🙂 Doar locuiesc la malul mării!

 2. Fara suparare, dar nu pot asculta melodia. Nu imi place deloc artistul, ma dispera maxim. Cand il vad schimb canalul. Nu stiu de ce am prins o asa „ura” fata de el. Stii cum e, unii oameni iti plac la prima vedere, altii nu. El intra in a doua categorie pentru mine.

  • Asta e. Nu poate fi bancnota de 500 lei pentru a fi pe placul tuturor. Si „ura” este un sentiment. O emotie chiar mai puternica si intensa decat dragostea. Daca ai ajuns sa o simti, inseamna ca ceva tot a miscat in interiorul tau. Toate cele bune.

 3. e greu sa zic ce simt cand simt atat de multe, ma regasesc in scenariul mamei cu copii care poate isi neglijeaza treburile casnice, care poate neglijeaza tot pentru putin mai mult timp cu marea ei mica iubire. Stiu cum e sa nu faci rufele din masina cu orele doar pentru ca cea mica doarme mai bine in bratele tale, cum e sa nu dai cu aspiratorul ca cea mica vrea sa stea mai mult in parc, cum e sa nu dormi ca e bolnava, sa iti faci griji mari, griji mici si undeva se naste o lume in care esti doar tu cu ea. Deveniti o lume, doar voi doua si lumea reala devine ceva alternativ, in care popositi doar de nevoie, o lume in care rezonati amandoua, va intelegeti din priviri, din pupici, din zambete, doua suflete intr-o continua dinamica, fara cuvinte. devii dependenta si e din ce in ce mai greu sa fii atent la firimiturile de jos, la praful nesters sau la faptul ca e nevoie sa gatesti si pentrtu altcineva nu doar pt ea 🙂 Pe umerii nostri slabi creste dragostea cu adevarat dar femeile sunt de toate numai slabe nu sunt 🙂

 4. Imi place intreg fenomenul Carla s Dreams, imi plac mult melodiile lor (pe aceasta nu o ascultasem inca), insa nu m-a prins „valul” chiar atat de tare. Pot totusi aprecia o melodie buna si un videoclip pe masura.

 5. A fi artist implica un stil de viata, de munca plin de emotii. Misiunea lor este de a ne sprijini in a ne purta pana la capat visurile, sa ne sprijine atunci cand esuam sau cand suntem tristi. Muzica poate fi cea mai buna prietena si ma bucur ca acum in apropierea zilei de 8 martie acest artist a ales sa lanseze un cantec emotionant despre femei.

 6. Aproape toate piesele Carla’s Dreams transmit ceva ce se lasă, parcă, foarte greu pe tine. O stare anume, o emoție compleșitoare, o energie în care te regăsești.
  Eu am început să-i cunosc mai bine anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă. Atunci m-am gândit să caut pe YouTube toate piesele lor și zile întregi, înainte de culcare, asta făceam, îi ascultam. Devenisem cumva dependentă de muzica lor. Și de ei.
  Până atunci, nu m-au interesat foarte mult. Radio oricum nu ascult. Dar știam că au ceva special oamenii ăștia, încă de la piesa cu Inna(P.O.H.U.I), prima lor apariție, cred. Încă imi mai place melodia. Atât de reală.

  „Pe umerii tăi slabi” sună foarte bine, desigur, și vine cu un mesaj important.

  • Mai intens şi eu am început să îi ascult tot cam din acea perioadă. Înainte ascultam doar piesele care erau difuzate la radio şi de fiecare dată dădeam volumul mai tare. Însă prezenţa lui Sergiu în juriu la X Factor m-a făcut să scormonesc în arhiva de piese şi să devin dependentă efectiv de tot ce înseamnă CSD! M-a hipnotizat pur şi simplu, pentru că am descoperit o altfel de muzică, un altfel de mesaj şi un altfel de OM.

 7. Eu sunt convinsa ca multe femei au lasat oameni potriviti sa le fie alaturi si au stiut cum sa trieze persoanele mai putin potrivite.
  Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa te intalnesti cu cei de la Carla’s Dream. Ascult si eu melodiile lui desi nu pot sa zic ca sunt cea mai mare fana a lor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.