Păreri despre kitul pentru albirea profesională a dinţilor iWhite2 Instant

22

Dragi prieteni, în urmă cu ceva timp am primit spre testare de la Buzzstore kitul pentru albire a dinţilor iWhite2 Instant. Acesta se bazează pe o tehnologie triplă de albire şi poate oferi un zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb. Pe lângă albirea dinţilor, produsele din acest kit garantează întărirea structurii dinţilor şi refacerea smalţului, datorită depozitelor de calciu din compoziţie şi a celorlalte ingrediente active.

Ce conţine kit-ul #buzziwhite2instant


Kit-ul conţine 3 produse pentru igiena orală absolut necesare pentru albirea dinţilor. Este vorba de benzile iWhite Instant2, pasta de dinţi IWhite Instant şi apa de gură IWhite Instant. Toate aceste produse  utilizate împreună oferă  un zâmbet mai sănătos şi mai strălucitor.

Kit-ul iWhite Instant face parte din gama de produse destinate albirii profesionale a dinţilor realizate de brand-ul belgian Sylphar. O să vi le prezint pe rând!

Pasta de dinţi iWhite Instant cu efect de albire


Pasta de dinţi cu efect de albire a dinţilor are rolul de a ataca petele de la suprafaţa dinţilor şi de a acţiona până în profunzimea structurii lor. Este destinată utilizării zilnice şi are în compoziţia ei o formulă special creată pentru a curăţa şi păstra dinţii sănătoşi. Cu o triplă acţiune, pasta de dinţi iWhite Instant contribuie la albirea dinţilor pentru ca tu să te poţi bucura de un zâmbet plin de strălucire.

Pasta de dinţi utilizează tehnologia PAP, o inovaţie în albirea dinţilor. Această substanţă are rolul de a curăţa suprafaţa dintelui şi de a acţiona în profunzime astfel încât riscul de reapariţie a petelor pe dinţi să fie îndepărtat. Conform studiilor clinice, aceasta este 100% sigură pentru smalţ şi gingii. Substanţa acţionează strict asupra petelor, făcând ca dinţii să devină mai albi şi mai strălucitori. În plus, PAP împiedică creşterea numărului de bacterii din cavitatea bucală şi apariţia plăcii dentare.

Pasta de dinţi iWhite Instant are în compoziţia sa micro-cristale speciale pentru a oferi curăţare şi un efect de polish intens. În plus, acesta contribuie la accentuarea albului natural al dinţilor. Pasta de dinţi conţine şi  particule polifosfatice care au rolul de a îndepărta petele de pe dinţi şi de a proteja dinţii de formarea altora noi sau a plăcii (tartrului). Altă substanţă activă este fluorura de sodiu care are rolul de a remineraliza dinţii şi de a oferi un efect intens de strălucire.

Pasta de dinţi nu este recomandată copiilor sub 12 ani. Pentru o curăţare eficientă a dinţilor, aceasta trebuie folosită după fiecare masă sau cel puţin de 2 ori pe zi.

Apa de gură iWhite Instant cu efect imediat de strălucire şi albire


Apa de gură iWhite Instant conţine ingrediente cu triplă acţiune asupra dinţilor şi a cavităţii bucale.

Apa de gură are în compoziţia sa blue covarine, care are rolul de a forma un voal subţire pe suprafaţa dintelui în timpul clătirii. Această substanţă influenţează modul în care lumina se reflectă asupra dinţilor, oferind un efect de albire instant.

O altă substanţă activă este hexametafosfatul care are rolul de a îndepărta şi preveni formarea tartrului. Alte substanţe active pe care le putem aminti sunt PAP şi fluorura de sodiu despre care am amintit şi mai sus.

Înainte de a utiliza apa de gură, agită bine flaconul pentru a activa ingredientele din compoziţia acesteia. Se foloseşte de două ori pe zi, după ce te-ai spălat pe dinţi. Se clăteşte gura timp de 30 secunde. Ai grijă să nu înghiţi apa. După utilizare, se aşteaptă 30 minute înainte de a mânca sau a bea apă. Aceasta este recomandată strict adulţilor şi copiilor peste 12 ani.

Benzile cu gel activ iWhite2 Instant


Kit-ul conţine 10 benzi cu gel gata de folosire. Acesta poate oferi o albire a dinţilor cu până la 8 nuanţe – Gelul activ are rolul de a albi instant, de a înlătura petele şi de a fortifica dinţii. Benzile sunt sigure pentru dinţi şi prezintă o eficienţă dovedită clinic. În plus, acestea au rolul de a restaura smalţul dinţilor.

Benzile pentru albirea instantă a dinţilor este un tratament care poate fi folosit acasă. Acesta trebuie utilizat 5 zile consecutiv. Este recomandat să folosiţi concomitent benzile, atât în partea de sus cât şi în partea de jos.

Avantajele benzilor iWhite2 Instant

 • Benzile au mărime universală, sunt flexibile, igienic ambalate şi umplute cu un gel activ care are capacitatea de a curăţa şi a contribui semnificativ la albirea dinţilor.
 • Albeşte instant şi îndepărtează petele de pe dinţi datorită agentului de filmare calciu cristalizant, o procedură folosită de medicii stomatologi pentru a oferi o albire instant a dinţilor.
 • Gelul este o sursă solubilă de Calciu care are rolul de a fortifica dinţii.
 • Sunt dozate astfel încât să fie uşor şi sigur de folosit.
 • Benzile sunt special create pentru a  albi atât partea din faţă cât şi partea din spatele dintelui
 • benzile sunt moi şi flexibile ceea ce le face comode şi uşor de utilizat

Cum se utilizează benzile iWhite2 Instant

 • înainte de aplicare trebuie să te speli pe dinţi
 • te asiguri că ai mâinile curate şi uscate
 • se scoate din ambalaj banda umplută cu gel şi se aşează imediat pe dinţi. Ai grijă ca gelul să intre în contact cu suprafaţa dintelui.
 • aşează o bandă pe dinţii de sus şi o bandă pe dinţii de jos.
 • închide uşor gura şi ai grijă să nu strângi prea tare din dinţi pentru a nu îl înlătura gelul de pe suprafaţa dintelui
 • ai grijă să nu înghiţi gelul
 • menţine benzile pe dinţi timp de 20 minute, apoi aruncă-le la gunoi.
 • clăteşte bine gura cu apă pentru a te asigura că ai îndepărtat tot gelul de pe gingii.

iWhite2 Instant

Impresii după testare


O să încep cu pasta de dinţi: curăţă eficient dinţii şi lasă în urmă o aromă foarte fresh.

Apa de gură împrospătează şi curăţă întreaga cavitate bucală. E puţin greoaie când o foloseşti prima dată, dar apoi te obişnuieşti. Senzaţia asta o am de fiecare dată când schimb apa de gură. După utilizare se simte gura mult mai fresh.

Benzile cu gel – nu am chiar cei mai galbeni dinţi, dar nici albi nu sunt. Prea multe îmbunătăţiri nu am observat după primele 3 seri în care am testat benzile. O diferenţă am observat-o însă după ultimele două utilizări. Nu s-au albit cu 8 nuanţe, dar totuşi s-au albit suficient cât să primesc complimente din partea celor apropiaţi.

Benzi pentru albirea dinţilor am mai încercat şi de la altă firmă dar fără rezultate wow. Asta şi din cauza faptului că acelea nu se aşezau la fel de bine ca benzile iWhite2 instant. Ştiu că nu e chiar aşa plăcut să stai 20 minute cu ele în gură, dar măcar acestea se aşează perfect şi nu jenează prea mult. Este adevărat că e greu pentru simplu fapt că trebuie să avem grijă să nu înghiţim din gel. Fiind un „corp străin” pe dinţi, glandele salivare secretă din ce în ce mai multă salivă şi e greu de ţinut sub control.

La prima utilizare am stat destul de încordată… aproape că mă durea gâtul. Apoi am stat mai relaxată. Abia după a treia utilizare am învăţat cum să îmi controlez saliva cât să nu mă jeneze. Încă un avantaj al acestor benzi: 20 minute măcar taci şi nu te cerţi cu „partenerul”. Deci dacă eşti bărbat, poţi să îi faci cadou soţiei un astfel de kit. 😀 E cu dublu înţeles… ai grijă de zâmbetul ei, dar şi de urechile tale! 😉

De unde puteţi cumpăra acest kit? Din reţeaua de farmacii Sensiblu sau de aici!

Utilizarea întregului kit mi-a lăsat următoarea impresie: senzaţie fresh, gingii mai puternice (nu mi-au sângerat niciodată în timpul periajului cu pasta de dinţi iWhite), dinţi perfect curaţi, respiraţie mai proaspătă… dar acelaşi zâmbet! 😀

Benzile le-am terminat. Acum folosesc în continuare pasta de dinţi şi apa de gură. Produsele mi-au plăcut şi le voi recumpăra.

22 COMENTARII

 1. Ai o dantura foarte frumoasa si se vede clar ca asta se datoreaza tie si genei. Datorita faptului ca dantura mea nu mai este cea originala, nu stiu daca ar fi potrivita, ma indoiesc. In fine… inca arata bine iar o stralucire hollyoodiana, cu siguranta n-as obtine-o cu benzile. Dar asta sa fie raul cel mai rau. Totusi, le-as incerca daca ar fi potrivite si pentru dantura „prelucrata” 😀

 2. Interesant! Nu prea am avut incerdere in produsele astea deoarece stomatologul meu, destul de reticent la noutati, imi spunea tot timpul ca este doar marketing. Adevarul este ca albirea dintilor, curatarea lor, se face la stomatolog. L-as incerca si eu!

 3. Ai niste dinti foarte frumosi. Cred ca acum sunt impecabili. Putina lume mai este cu o dantura atat de ingrijita ca a ta. Geniale produse. Pasta de dinti si apa de gura le voi cumpara si eu.

 4. sa stii ca eu i-am tot analizat dintii sotului si nu mi s-a parut ca s-au albit. Il vad in fiecare zi si nu iti mai dai seama de schimbari. In schimb, medicul dentist a vazut din prima ca s-a schimbat ceva.

 5. Am folosit si eu kitul de albire iWhite si pot spune ca ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca nu dezvolta niciun fel de sensibilitate dentara. Este perfect pentru intretinerea unui alb frumos si natural al dintilor si o sa il folosesc frecvent. Recomand cu drag.

 6. Campania de testare initiata de @BUZZStore si @iWhite – Sensiblu Romania se cam apropie de sfarsit iar impresiile mele sunt clare: nu mi s-au albit dintii cu pana la 8 nuante dar cu 5-6 nuante am atins nvelul de albire a dintilor dorit; dantura mea nu este una tocmai perfecta/estetica (modificari usoare ale formei si pozitiei dintilor) dar in urma folosirii kit-ului pentru albirea profesionala a dintilor iWhite2 Instant am reusit sa maschez si acele imperfectiuni, caci o dantura alba, stralucitoare poate oferi un zambet reusit doar cu atat; efectul de albire, urmare a folosirii kit-ului, este vizibil, iar faptul ca modalitatea de albire nu a presupus efecte secundare ci dimpotriva masura este una sigura pentru sanatatea dintilor, este un alt motiv intemeiat si benefic pentru care voi continua sa folosesc aceste produse si le voi recomanda in continuare si altor persoane.

 7. Buna as dori daca imi poate explica cineva la ce interval de timp trebuie utilizat o a doua serie de benzi de albire,adică mă refer am folosit benzile cele 5 zile cât scrie pe prospect,dar daca as dori sa mai încep o a2 a serie la ce interval de timp ar trebuii sa o fac? Mersi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.