Prima ședință foto – un cadou de neuitat

0

Atunci când vine un copil pe lume, totul în viața de cuplu se schimbă. Mai ales prioritățile. Timpul din păcate trece mult prea repede și nici nu realizăm când copilul crește. De aceea este foarte important să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm din plin de fiecare clipă deoarece acestea nu pot fi recuperate.

Trăim în era tehnologiei și ne este foarte ușor să imortalizăm momentele speciale din familie cu ajutorul telefoanelor mobile sau aparatelor de fotografiat. Însă o ședință foto profesională cu siguranță este un cadou unic atât pentru voi ca părinți cât și pentru bebeluș.

De ce să apelezi la un studio foto pentru bebeluși?

În ultimul timp există un trend în rândul părinților să apeleze la serviciile unor fotografi pentru a imortaliza anumite momente din viața copiilor sau chiar și din viața de familie. Dacă te-ai întrebat de ce să apelezi la serviciile unor profesioniști, atunci trebuie să știi că fotografiile realizate de aceștia fac parte dintr-o poveste. O poveste în care emoțiile sunt cele care dictează ședința. Iar fiecare emoție merită a fi imortalizată, astfel încât peste ani să retrăiți din nou acele clipe atunci când veți privi fotografiile.

Un fotograf profesionist nu doar că are un echipament avansat din punct de vedere tehnologic, dar și recuzita necesară realizării unor fotografii de excepție. În plus știe exact ce are de făcut astfel încât fotografiile să fie demne de paginile unei reviste. Aceste detalii fac diferența între o poză obișnuită și una de excepție.

Din pasiune pentru fotografie LittleSunshine Studio oferă ședințe foto pentru nou născuți, maternitate sau zile speciale din viața de familie.

Servicii foto profesionale, siguranță și confort!

Să nu crezi că este ușor să fotografiezi un bebeluș. Fotograful trebuie să știe exact ce are de făcut astfel încât ședința să fie una confortabilă pentru micuț și nu un factor de stres. Așa că răbdarea este unul dintre ingredientele secrete. Ședințele cu bebeluși sunt ideale a fi realizate în primele 14 zile de viață, perioadă în care bebelușii dorm foarte mult, implicit ședința foto este mai ușor de realizat. În plus trebuie să știi că este important ca cel mic să nu doarmă înainte de ședința foto și să fie hrănit eventual când ajungeți la studio pentru ca atunci când începe ședința, acesta să fie odihnit. Bineînțeles că este importantă și disponibilitatea copilului, însă bebelușii de până la două săptămâni adorm instantaneu ce sunt hrăniți așa că sunt mai ușor de liniștit dacă încep să plângă.

LittleSunshine Studio oferă un mediu plăcut și relaxant atât pentru bebeluș cât și pentru părinți, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința confortului. În același timp siguranța copilului este mai presus de orice, așa că toate fotografiile sunt realizate într-un mediu sigur și prietenos pentru bebeluș, iar mai apoi editate pe anumite fundaluri dorite de părinți.

O ședință foto durează aproximativ 2-3 ore și implică fotografii cu bebelușul poziționat pe beanbag, poze cu bebelușul înfășurat, poze de familie și câteva cadre cu diferite elemente de decor și piese din recuzită.

Este recomandat ca pentru o astfel de ședință foto să vă programați din timp deoarece există foarte multe solicitări din partea părinților sau chiar și din partea graviduțelor.

Sursa foto: littlesunshine.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.