www.certificareiso.ro este calea de a obtine o certificare complexa care demonstreaza omniprezenta calitatii si a economiei

0

O firma in care totul se risipeste si nimeni nu este preocupat de economie va da falimente peste putin timp. Acolo becurile pot fi uitate aprinse pana catre amiaza si nimeni nu aude robinetul curgand. Picatura cu picatura se risipesc banii. Despre sectoarele de productie ce sa mai vorbim!

Am vazut insa si firme de prelucrare a lemnului care nu arunca absolut nimic din ceea ce ramane de la scanduri sau uluci.

Cele pe care le cunosc eu au manageri care au intrat pe https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-9001 si au solicitat certificare iso 9001.

Intr-un astfel de loc, totul este gestionat eficient ca atmosfera de la locul de munca sa fie perfecta si muncitorii sa nu se simta amenintati. In ateliere, sunt montate filtre de aer peste tot ca personalul sa nu inhaleze praf si rumegus. Partile strambe sau subtiri din uluci si scanduri sunt transformate in lemne de foc. Cele uscate se pot folosi la aprins focul.

Rumegusul, nodurile care se scot, coaja sunt tranformate in peleti care folosesc la centrale si in acest fel, nu se mai taie copaci falnici pentru foc.

E dureros cand rumegusul de la fabricile de cherestea ajunge pe malurile raului poluand. In plus, toata materia lemnoasa care se arunca reprezinta o risipa.

Certificarea iso 9001 este de origine elvetiana, tara in care poluarea este in continua descrestere, oamenii se duc cu drag la munca si calitatea salariatilor, a serviciilor si produselor recomanda acesta tara aparata de munti.

Si noi avem nevoie de o Romania perfect curata din acest punct de vedere, o tara in care micii si marii producatori le demonstreaza clientilor ca le acorda toata atentia, aratandu-le certificarile iso.

Certificarea iso demonstreaza ca managerului ii pasa de angajati, de parteneri si de clienti, dar si de mediu.

In prezent, orice manager le poate obtine mai rapid decat crede, intrand pe site-ul emitentului si solicitand consultanta. De ce este bine sa accepti consiliere? Fiindca exista mai multe tipuri de certificari si specialistii te ajuta sa descoperi care se potrivesc afacerii tale.

Magazinele online au nevoie de o certificare care sa le demonstreze clientilor ca informatia este complet securizata si nimeni nu va putea sa le ia datele personale completate in formularul de comanda sau date de pe card, daca plata produselor se face online.

O firma care produce: paine, pizza, confectii, electrocasnice are nevoie de certificari care sa protejeze mediul, salariatii, sa certifice calitatea produselor si sa incurajeze firma sa realizeze produse noi si de calitate.

Toate firmele doresc sa ocupe pozitii fruntase in topul celor mai bune din domeniul lor de activitate, dar fara certificarile potrivite nu se poate, fiindca lipsa acestor documente restrange aria de activitate.

Certificarile permit inscrierea la licitatii publice si castigarea mai multor bani mult mai usor. Sa ne gandim la castigarea unei licitatii in programul:”Cornul si laptele” intr-o scoala cu peste 1 000 de elevi!

Este mult mai usor sa livrezi zilnic produse in valoare de cateva mii de lei, decat sa incerci sa le vinzi bucata cu bucata.

Este mai avantajos sa obtii realizarea unui drum important, decat sa repari un drum judetean sau sa asfaltezi cartiere rezidentiale.

Certificarile iso deschid perspectiva parteneriatelor din afara. Ca antreprenor trebuie sa stii ca strainii nu vor sa se asocieze numelui firmei tale, daca nu ai certificari iso.

Pe viitor se estimeaza ca educatia pentru certificari sa se dezvolte si oamenii sa nu se cazeze la hotelul in care nu vad la receptie aceste documente expuse la loc vizibil.

Analizand toate aceste beneficii se poate crede ca documentele prezentate mai sus presupun multa cheltuiala si multa alergatura.

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa, fiindca:
-pana la sfarsitul lunii pretul oricarei certificari este cu 50 % mai mic
-consultanta si programarea se fac de acasa.
-pe site exista informatii multe si utile, care folosesc tuturor celor interesati.
-specialistii Certificareiso.ro initiaza managerul sa implementeze cultura calitatii in firma pe care o conduce. La nevoie ei ofera si solutii ca documentele respective sa aiba acoperire.

Cere acum oferta pentru certificari, fiindca asa vei intra in anul viitor pregatit sa castigi locul I in topul celor mai bune firme si vei plati numai jumatate de pret pentru aceste licente ale calitatii.

Infiintarea firmei Certificareiso.ro in tara noastra preia in mod cert rolul Protectiei Consumatorului si ajuta pe toata lumea.

Documentele obliga de asemenea micii si marii producatori sa cumpere echipamente de purificare a aerului si a apei, in cazul in care nu se poate evita emiterea de noxe. Se poate realiza in orice clipa faptul ca poluarea nu poate fi eradicata. Este de ajuns sa privim cosurile de fum ale scolilor sau brutariilor iarna si sa ne dam seama de acest lucru. Daca focul se face cu carbuni este normal ca mirosul sa fie respingator.

In calitate de manager responsabil, aplica acum pentru certificarile potrivite si vei vedea ca acesta este drumul sigur al succesului!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.