Vinde legal coronite si decoratiuni de Craciun!

0

Lasa mainile sa urmeze cursul imaginatiei si sa lucreze neobosite! Este atat de bine sa iti valorifici talentul si sa poti culege roadele muncii tale pe care sa le imparti cu drag cu oamenii pe care ii iubesti!

Albinuta aduna polenul din floare in floare si face mii de drumuri sa ne indulceasca zilele, in timp ce omul harnic lucreaza cu degete pricepute, cu mintea generoasa, sa infumuseteze vietile celor din jur.

Pentru decoratiunile de Craciun pe care le faci din nimic, solicita infiintare firma sa le poti vinde legal prin Targuri la iarna!

Una dintre cele mai avantajoase afaceri este sa produci ceva, fara sa investesti nimic. Mereu am apreciat oamenii care fac decoratiuni din conuri de brad si crengi de brad, vasc sau cetina, tablouri pictate sau din flori presate, casute din scoici, adica lucruri care pot fi luate fara bani din natura.

Sa iti faci un PFA este avantajos din multe puncte de vedere, daca ai studii corespunzatoare activitatii pe care doresti sa o prestezi.

Posesorii de PFA sunt scutiti de multe taxe, plus ca infiintarea lui dureaza mai putin de 5 zile.

Bine este sa stai de vorba cu ei, inainte de a alege o forma legala care sa iti permita sa vinzi obiectele magice pe care le faci cu daruire si talent!

Gasesti informatii si pe site-ul lor, dar la vizita ta la sediul firmei, cu dosarul sub brat si banii pregatiti, poti obtine lamuriri noi.

Despre infiintare SRL este bine sa stii ca preturile variaza in functie de numarul de asociati, dupa cum urmeaza:
-449 de lei taxa de infiintare care include si comisioanele percepute de Fabrica-de-firme.ro, plus capitalul social de 200 de lei
-539 de lei pretul pentru 3 asociati, la care se adauga costurile aditionale: capitalul social obligatoriu de la 200 lei in sus si 150 de lei tarifele notariale pentru declarațiile de asociat/administrator/specimen de semnatură/procură.

Pentru infiintare SRL este nevoie de mai multe acte, iar cel care doreste aceasta forma de organizare a afacerii sale trebuie sa pregateasca trei variante de denumire pentru societate.

Da frau liber imaginatiei si da de lucru mainilor tale ca sa ai tot ce iti trebuie in casa si decoratiunile facute de tine sa aduca lumina si frumusete in casele romanilor in zilele fericite de iarna!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.