Bmes sau locul din care iti poti cumpara motorul trifazat potrivit

0

Motorul este cel care pune in functiune masinaria, echipamentul sau aparatura diversa utilizata. Pentru ca experientele de utilizare a acestora sa fie optime, se impune dotarea lor cu un model care sa corespunda pana in cele mai mici detalii nevoilor.

Un reper pentru romanii care au nevoie de motoare, implicit de modele trifazate cu caracteristici diverse este Bmes. Daca nu ai mai auzit acest nume, poti accesa pagina lor sa vezi cu ce se ocupa, ce servicii ofera si cum te pot ajuta. Gasesti pe site-ul bmes.ro motoarele electerice trifazate, produse de nume consacrate, livrate de furnizori europeni de incredere, care inglobeaza performante inalte. Regasesti si mai jos cateva detalii cu privire la acestea, in functie de care te poti orienta mai usor pe site pentru a alege inspirat.

Motoarele trifazate si caracteristicile standard ale lor

Aceste motoare se adreseaza acelor aplicatii grele, respectiv care presupun o functionare cu mai multe porniri pe ora sau continua, dar si pentru zonele cu praf ori umiditate crescuta.

Punerea in functiune necesita o tensiune de 400 V si se realizeaza prin conexiune stea sau triunghi, dupa caz pentru pornirea stea/ triunghi sau pentru pornire directa.

Vin dotate cu carcasa de aluminiu in cazul in care ai nevoie de un motor cu putere pana in 7,5 kw sau de fonta cand depaseste 11 kw. Cele care se incadreaza in a doua categorie sunt cu termistori PTC in bobinaj.

Ai nevoie de un motor electric trifazat in conditiile in care aplicatia ruleaza afara, beneficiind de protectie sporita la umiditate si praf, prin standardul IP55.

Motoarele trifazate si caracteristicile optionale de la Bmes

Daca ai nevoie de un motor adaptat in functie de particularitatile unei aplicatii, atunci poti consulta lista serviciilor suplimentare, respectiv a caracteristicilor optionale disponibile la Bmes.

Astfel, poti adauga motorului trifazat protectie ridicata la umiditate (standard IP56), respectiv protectie ridicata la praf (standard IP56).

Poti solicita expertilor sa realizeze si alte adaptari ale motorului, ca de exemplu sa adauge clasa de izolatie H, sa il realizeze cu dimensiuni speciale de ax sau de flansa. De asemenea, motoarele pot fi fabricate cu turatii reduse (de 500 rpm), respectiv sa iti ofere motor cu 2 sau 3 turatii.

Tot celor de la Bmes le poti solicita executia unui motor cu frana sau a unuia care sa actioneze optim intr-un mediu ambiant care inregistreaza valori ale temperaturii de peste 40 grade C.

In cazul in care nevoia presupune actionari cu convertizoare de frecventa, beneficiezi de posibilitatea de a cumpara motoare cu ventilatie auxiliara, special concepute pentru a rula in aceste conditii.

Cateva tipsuri privind alegerea motorului electric trifazat

Un factor decisiv privind eficienta motorului achizitionat este puterea acestuia. Daca intrebi specialisti cum sunt cei de la Bmes iti vor spune ca e necesara una cu o valoare de 10% mai mare fata de cea a instalatiei. Altfel spus, va fi necesara supradimensionarea motorului cu macar 10% pentru ca randamentul obtinut sa fie cel dorit. Vei reduce din riscurile la care socurile sau fluctuatiile de tensiune pot supune motorul.

Intra in contact cu echipa Bmes, cere o opinie si comanda motorul care se potriveste manusa aplicatiei tale.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.