Alege Creative Business – pentru un business de succes!

0

Pentru a îți dezvolta afacerea ai întotdeauna nevoie de parteneri de încredere, bine pregătiți în domeniul lor și gata oricând să îți ofere în timp util tot ce ai nevoie pentru ca tu la rândul tău să oferi clienților tăi produse și servicii de înaltă calitate.

Blank paper roll in large printer format inkjet machine for industrial business.

Cheia succesului stă de fiecare dată într-un bun management, cu un plan de afaceri bine pus la punct din care să nu lipsească reclama – sufletul afacerii. Fără reclamă greu răzbești. Este adevărat că cea mai bună reclamă este dată de realizările făcute și de clienții mulțumiți. Doar că până să devii cunoscut ai nevoie de un plan de marketing atât în mediul online cât și în mediul offline bine gândit.

Reclama – sufletul comerțului!

Lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum par la prima vedere deoarece majoritatea companiilor de succes investesc masiv în partea de promovare. Chiar dacă în ultimul timp se investește masiv doar pe partea de Social Media, nu trebuie omisă nici publicitatea clasică. Între noi fie vorba, nu va muri niciodată. Pentru că de cele mai multe ori un mail este trimis direct în spam, o reclamă pop-up este blocată de diferite aplicații sau închisă înainte să înceapă, însă un flyer chiar dacă va ajunge la gunoi, tot trece prin mâna potențialului client și fără să își dea seama acesta tot va scana vizual informațiile de pe acesta. Iar un banner, cu siguranță e imposibil de trecut cu vederea. Important este să ai o idee bună de reclamă și să alegi o companie de tipar digital care folosește aparatură performantă de ultimă generație.

Print de mari dimensiuni la cea mai înaltă calitate

Dacă flyer-ele pot fi tipărite oriunde, nu același lucru putem spune si despre materialele promoționale de mari dimensiuni. Intermedia Creative Business este o companie de tipar digital care oferă clienților săi print de mari dimensiuni de cea mai înaltă calitate. Creative Business oferă atât print UV de foarte buna calitate pe materiale rigide pentru realizarea materielor promotionale, cât și servicii de print pentru buna desfășurarea a afacerilor în cadrul companiilor care își desfășoara activitatea în domeniul construcțiilor, unde cu toții știm că în permanență sunt necesare printuri de mari dimensiuni.

Pe lângă calitate, la fel de importantă este și viteza. Trăim în secolul vitezei, așa că tot ce vine din partea clienților este urgent. Nu poți acum sau într-un termen minim, clientul va pleca către o altă tipografie. Dacă tehnologia este de mare viteză, atunci și clienții vor fi mulțumiți. În plus la fel de importante sunt și serviciile adiționale de debitare, biguire, gravare și sanfrenare pe o gamă largă de materiale. Bazat pe cea mai nouă tehnologie din domeniu, laserul decupează perfect materiale diverse cu consum redus de energie și grijă față de mediu pe orice suport de la hârtie până la carton și plastic de diferite dimensiuni și formate.

În ce domenii principale ai nevoie de printuri de mari dimensiuni

  • Orice tip de reclamă tipărită pentru orice tip de companie. Dacă participi la târguri și expoziții mai mult ca sigur ai nevoie de bannere sau diferite exponate personalizate de diferite forme, dimensiuni sau realizate din diverse materiale. Creative Business îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a ieși în evidență. Practic lași reclama pe mâinile specialiștilor, iar tu tot ce trebuie să faci este să oferi clienților tăi ce știi să faci mai bine.
  • Proiecte de decupare pe contur, biguire, debitare și gravură pe materiale cum ar fi: hârtia, cartonul ondulat, forex, polipropilena, plexiglas, lemnul, placaje, sticlă, piele, metalex, pal, mdf, dibond, foam, tablă din aluminiu.
  • Planuri pentru firmele de construcții. Un releveu pentru a fi ușor de citit de către constructor trebuie scos obligatoriu la un plotter printer. Scos pe bucăți la o imprimantă normală va fi dificil de analizat. Creative Business îți oferă posibilitatea de a îți ușura activitatea cu ajutorul tehnologiei de înaltă calitate și aparaturii performante.

Și dacă tot am amintit la începutul acestui articol de parteneri de încredere, Creative Business este tot ce ai nevoie pentru a îți dezvolta afacerea.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.