5 parfumuri care m-au cucerit și de care nu mă pot plictisi

0

Indiferent dacă ești adepta unor ținute elegante și feminine sau sport și lejere, parfumul este un must have ce nu îmbracă doar trupul ci și sufletul. Acesta trebuie de fiecare dată îmbrăcat cu atitudine, chiar și atunci când goală te pierzi în brațele calde ale iubitului.

Parfumul spune mai multe despre tine decât spune o rochie, o bijuterie sau o pereche de pantofi. Parfumul este parte dintr-o poveste pe care o scrii cu patimă și o porți cu senzualitate. Parfumul te transpune într-o stare de beatitudine care te îmbie să iubești, să visezi… să trăiești. Parfumul trebuie să intre într-o armonie perfectă cu ph-ul pielii și să îți evidențieze personalitatea. Însă parfumul e mai mult decât atât. E un element de stare…

Care sunt parfumurile mele preferate?

Hypnose de la Lancome

Unul dintre parfumurile mele preferate este Hypnose de la Lancome. Este un parfum oriental care, la fel cum îi spune și numele, pur și simplu te hipnotizează. Floarea pasiunii este cea care iese în evidență, fiind urmată mai apoi de vanilie. Amprenta si-o lasă aroma de vetiver care te poartă cu gândul la luxoasele palate persane.

Opium Black de la Yves Saint Laurent

Sunt pur și simplu îndrăgostită de acest parfum. O aromă orientală, condimentată, electrizantă, este un parfum care crează dependență, fiind intens ca un shot de cafea. Este descris ca un parfum inspirat de mișcarea artistică a “clar-obscurului”, în care accentul cade pe contrastul și tensiunea dintre lumină și întuneric. Este un parfum care o dată pulverizat te aduce la extaz ca mai apoi să te poarte într-un total delir întraga zi. ste un parfum care are ca note de vârf piper roz, pară, flori de portocal; note de mijloc: cafea, iasomie; note de bază: cedru, patchouli, vanilie. Vrei o cafea sau atingerea suavă a unui parfum?

Allure Sensuelle de la Chanel

Pentru că o femeie zurlie poate fi și senzuală. Pentru că o femeie zurlie are o doză de mister ce așteaptă să fie descoperită și o altă doză de mister ce o ține ferecată. Allure Sensuelle de la Chanel este un parfum delicat, senzual, natural ce poate fi purtat atât la o întâlnire cu iubitul cât și la o întâlnire de afaceri. Notele de inceput ale parfumului au fost realizate dintr-o combinatie de bergamota, mandarină, trandafiri, iasomie și iris ce se continuă prin arome orientale și catifelate realizate din esențe de vanilie, chihilimbar și patchouli. Allure Sensuelle se incheie prin tonuri intense de vetiver, tămâie și piper roz. Un parfum seducator și delicat.

Burberry Her de la Burberry

Burberry Her este un parfum nou, lansat în 2018 cu o aromă discretă și sexy. Iese în evidență printr-o compoziție unică având ca note de vârf de coacaze negre, mure, zmeură; note de mijloc: iasomie, violetă; note de bază: cihlimbar, mosc, tonuri lemnoase. Poate fi purtat cu succes atât ziua la birou cât și seara la o cină în familie.

Si Georgio Armani

Si este parfumul căruia i-am spus DA de la prima pulverizare și îi voi spune DA de fiecare dată, mai ales că floarea mea preferată este frezia. Are o compoziție senzuală formată din: note dârf: coacaze; note de mijloc: frezie, trandafir; note de bază: lemn, vanilie, ambroxan, patchouli. Este un parfum pentru o femeie puternică, sigură pe ea, o adevărată luptătoare care spune DA oricărei provocări.

Preferatul tău care este?

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.