Ce accesorii sunt in trend toamna aceasta? Piese inedite de la Bobo Moda

0

Avand in vedere ca toamna se apropie cu pasi mici, cat mai curand trebuie sa te adaptezi cerintelor in materie de moda ale acesteia. Casele de moda au inceput deja sa afiseze pe piata piese unicat pentru un outfit in trend toamna aceasta.

Nu trebuie sa te gandesti de pe acum la achizitiile pe care trebuie sa le faci, in cele ce urmeaza iti voi oferi cateva sfaturi ce iti vor fi cu siguranta utile atunci cand incepi reimprospatarea dessing-ului.

Geanta – noua in functie de sezon?

Este o intrebare pe care multe femei si-o pun in ultimul timp. Avand in vedere varietatea de modele disponibile pe piata, este de la sine inteles de ce e o intrebare atat de frecventa. O geanta nu trebuie schimbata de la un sezon la altul, insa una noua nu strica niciodata.

Daca esti in cautarea uneia noi, arunca o privire asupra vitrinelor virtuale de la Bobo Moda. Modelele diverse te vor incanta – se potrivesc atat in cadrul unei tinute office, cat si in cadrul evenimentelor de zi cu zi. Daca esti o persoana ce nu se desparte de anumite lucruri, opteaza pentru una de dimensiuni mai mari, cu spatiu de depozitare voluminos.

Rucsacul – nelipsit pe timpul toamnei

Multe femei, toamna, opteaza pentru rucsac in loc de geanta. De exemplu, gentile de tip plic, fara bretea pentru umar nu sunt tot timpul potrivite pentru a fi purtate toamna. De ce? Avand in vedere ca anotimpul vine la pachet cu temperaturi o idee mai scazute, daca nu ai manusi pe masura tinutei, iti vor ingheta mainile tinand geanta in mana.

Rucsacurile de la Bobo Moda sunt practice si elegante. Totodata, dispun de un spatiu de depozitare admirabil asa ca nu trebuie sa renunti la unele lucruri pe care ai vrea sa le ai cu tine mereu. Avand in vedere modelele pe care se prezinta, poti foarte simplu sa le introduci si in cadrul unei tinute office.

Cauti un accesoriu inedit pentru acest sezon?

Este stabilit – imbracamintea si incaltamintea vor fi o idee mai groase insa ce facem cu accesoriile? Ai nevoie de o piesa in trend ce iti va propulsa tinuta pe culmile elegantei. Aceste articole despre care vorbesc cu siguranta le ai in sifonier – esarfele mai exact.

Pe langa faptul ca iti protejeaza anumite parti ale corpului (depinde de tine cum vrei sa le porti) de temperaturile scazute, sunt un accesoriu chic. In aceeasi ordine de idei, cele de la Bobo Moda se prezinta si cu imprimeuri florare – te vei simti mult mai aproape de vara ce a trecut si nu iti va fi la fel de greu ca de obicei sa te obisnuiesti cu noul sezon. Din vascoza, esarfele din cadrul magazinului nu au pretentii aparte – le poti introduce in cadrul multor tinute.

Nu uita nici de sepci, palarii sau caciului – in functie de stilul dupa care iti alegi vestimentatia, achizitioneaza si un astfel de accesoriu. Acceseaza bobomoda.ro si fa-ti o idee despre cum ai vrea sa arate dressingul tau toamna aceasta.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.