Nou de la Sano: Detergent și balsam de rufe Maxima

0

Am primit spre testare noua gamă de la Sano de detergent și balsam pentru rufe Maxima cu provocarea: „Care este prima amintire sau primul loc la care te duce cu gandul mirosul hainelor proaspat spalate cu balsamul  din gama Sano Maxima Perfume Collection”. Ei bine, primul loc la care ma duce gandul atunci cand folosesc balsamul de la Sano este gradina bunicii. Aer proaspăt de munte și miros de flori. Dar haideți să vă povestesc despre produse și să vă spun care din cele 3 variante primite spre testare mi-a plăcut în mod special.

Detergent de rufe Maxima.

Detergentul promite o curățare în profunzime datorită tehnologiei avansate care combină enzime, oxigen activ și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor. În plus, cu ajutorul tehnologiei Microcapsules Lock pentru eliberare prelungită, țesăturile spălate cu acest detergent rămân parfumate un timp îndelungat.

Ce e drept, deși am copil mic, nu am avut provocări prea mari pentru detergent. La obișnuitele pete de mâncare a făcut față cu brio. A spălat bine la 40 grade C, fără să îmbâcsească țesătura sau să curețe și altceva în afară de petele de înghețată, ciocolată și roșii. Că doar acestea ne-au vizitat momentan.

Cât despre parfum. Am încercat și fără balsam pentru a testa detergentul cât și cele 3 variante de balsam primite în kit. Pot spune că detergentul chiar îlși păstrează mirosul însă în combinație cu balsamul de rufe mireasma rufelor este mult mai intensă și plăcută. În plus țesăturile moi și catifelate. Deci clar, musai detergent + balsam.

Gama de detergenți este disponibilă în două variante: Spring Flowers și Mountain Fresh. Eu am testat noul Maxima Mountain Fresh.

Balsam de rufe Maxima Perfume Collection

Maxima Perfume Collection este o colecție intensă și bogată, fiecare creată de experți internaționali în parfumuri pentru țăsături cu un  parfum proaspăt pentru ca tu să te bucuri cât mai mult timp. Balsamul de rufe este disponibil în 4 variante:

  • Soft Silk – inspirat de mirosul delicat al florilor de migdal, briza proaspătă de primăvară și mângâierea blândă de mătase.
  • Blue Blossem – Inspirat de briza dimineții răcoritoare, apa rece și florile albastre de primăvară.
  • Wild Pearl – Inspirat de parfumul delicat al florilor albe.
  • Golden Sunset – Inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții cu al său parfum curat și proaspăt.

Am primit spre testare primele 3 variante menționate mai sus: Soft Silk, Blue Blossem, Wild Peral. Toate miros senzațional și persistă. Parfumuri intense și potrivite de toți membrii familiei. Și cum gusturile nu se discută, fiecare și-a votat preferatul. Am întrebat întâi copilul ca să nu se lase influențat: i-a plăcut Soft Silk, eu: Wild Peral, tati: Blue  Blossom.  Deci e clar! 😀  I-am spus soțului: cine spală mai des să-și aleagă balsamul. 😛

Poate că m-am săturat de vechiul balsam de rufe, dar acum cu toată sinceritatea spun că mi-am găsit noua preferință aromată.

Surpriză de la Sano pentru familiile cu bebeluși: Maxima Baby. 

Cum pielea bebelușului este sensibilă și are nevoie de îngrijire specială, Sano vine în întâmpinarea proaspeților părinți cu noul detergent de rufe Maxima Baby și noul balsam de rufe Maxima Baby.

Detergentul de rufe Maxima baby oferă:

  • Protecție maximă pentru pielea sensibilă a bebelușului. Produsul este testat hipoalergic și dermatologic.
  • Curățare intensă și îndepărtare eficientă a petelor. Petele comune testate: pete de iarbă, piure de fructe și terci de ovăz, legume.
  • Un parfum cu o prospețime delicată.

Balsamul de rufe Maxima Baby:

  • este testat dermatologic și potrivit pentru pielea sensibilă
  • are un parfum delicat
  • catifelează țesăturile și menține hainele bebelușilor fine și confortabile.

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.