NU trebuie să te încalți lejer vara dacă NU ai picioare frumoase?

0

Sezonul cald și îmbrăcămintea lejeră sunt o combinație la care visează orice persoană, mai ales atunci când astfel îți poți pune în evidență silueta la care a trebuit să lucrezi… sau pur și simplu să te simți bine că în sfârșit nu mai trebuie să ai pe tine o groază de haine.

Dacă pentru haine, lucrurile sunt deja foarte bine cunoscute, în ceea ce privește pantofii și încălțămintea, privirile, stigmatul social și stima de sine apar ca motive care îți aduc aminte în mod constant faptul că ne îmbrăcăm ca să impresionăm.

Nu toată lumea trebuie să poarte pantofi cu toc și teniși pentru a arăta bine

Tu ce crezi, te încadrezi în această descriere? Cum putem ști că avem defapt picioare frumoase? Dacă pentru ten avem make-up, pentru siluetă avem haine, pentru picioare ce avem? Ce fac persoanele care mereu au bătături, au monturi, au oase mai proeminente sau forme mai neobișnuite? Cu astfel de probleme se confruntă lumea normală, lumea obișnuită, care nu doar că dorește să guste din acel strop de libertate pe care îl resimte orice domnișoară ce pășește pe admirația privirilor ce o înconjoară.

Tocmai de aceea, în lumea pantofilor există cât o soluție pentru fiecare formă de picior ce se vrea mângâiat de răcoarea încălțămintei de vară. Adevărul este că oricine detestă senzația de înfierbântare, transpirație și mâncărime atunci când parcă pășești pe două pungi cu apă fiartă pentru fiecare plimbare mai lungă de drumul până la alimentară. 

Poate că râzi în timp ce citești asta, dar soluția se află în: Papuci

Unii le spun șlapi, alții obiceiul prost al românului, dar în realitate, dincolo de un amalgam de cauciuc de proastă calitate și un design bine cunoscut de cei ce-l detestă, papucii asaltează într-un val la fel de fierbinte ca și vara, picioarele încinse ale doamnelor de pretutindeni.

Ceea ce nu este neapărat un lucru rău! Deoarece acest model de încălțăminte de damă vine cu o altă filozofie în minte: Te poți simți frumoasă și fără să te întorci acasă cu răni gata să sângereze! Mai mult decât atât, modelele de papuci de damă îți permit să poți uita chiar și de tălpile distruse, bătături sau alte neplăceri, deoarece singurul lucru care îți oprește piciorul să atingă solul sunt de obicei doar câteva fâșii de material textil sau pieile și o talpă moale, gata să absoarbă orice greutate.

De câte ori ai auzit că: „frumusețea se află în ochii privitorului”

Practic acesta este și adevărul, mai ales pentru problema picioarelor frumoase și a încălțămintei de vară, astfel, cu puțină strategie și o alegere inteligentă, vei reuși exact să poți acoperi orice imperfecțiune sau chiar să o reinventezi într-un atu. Ceea ce este special la papuci este însăși felul în care în ciuda disprețului pe care „vedetele” îl manifestă, astfel de pantofi sunt mult mai îndrăgiți decât o pereche de tocuri insuportabile.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.