Comandă și câștigă! Mobilă și jucării de calitate pentru copilul tău!

0

Atunci când devenim părinți ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii noștri. Dar în goana nostră după produse brand-uite de alții nu vedem că putem găsi tot ce avem nevoie chiar lângă noi.

Mirajul produselor „made in China” tinte să ia amploare. O primă greșeală pe care mulți părinți o fac atunci când cumpără mobilă pentru copii este aceea că pun prețul și design-ul pe primele locuri. Lipsa de informare transformă faptul că încăperea mult visată „dă bine” în poze și nici nu costă mult într-un motiv de bucurie. Dar haideți să fim puțin realiști și să ne gândim că un produs ieftin și de proastă calitate, în final te poate costa mai mult decât ți-ai fi imaginat. Chiar și sănătatea copilului tău. Așa că te invit sp te informezi mai bine înainte de a lua o decizie în ceea ce privește mobilarea camerei bebelușului sau achiziționarea primelor jucării.

Piața românească este împărțită între cei care fug de tot ce poartă eticheta „made in Romania” din cauza unor prejudecăți nejustificate și cei care timid caută să le ofere credit brand-urilor românești. Dragilor, să nu uităm că românii noștri ne fac cinste lucrând pentru marile companii… deci oarecum tot de un fel de „made in Romania” aveți parte, dar la suprapreț. Nu neapărat la alt nivel. Să nu uitați că astăzi scrieți și datorită unui român și vă bucurați de computerul de acasă și datorită unor români deoarece în momentul de față sunt peste 500 de români care lucrează la Microsoft. Și multe altele…

Dar haideți să povestim despre mobilierul pentru copii. Când vine vorba de cei mici, întotdeauna calitatea și confortul primează. Dacă acestea sunt bine îmbinate cu un simț estetic deosebit, atunci putem spune că suntem norocoși să avem de unde alege mobila perfectă pentru copiii noștri.

CONCURS!

Ce ați spune dacă peste 20 de meșteri tâmplari  români au dat naștere unui nou concept 100% românesc prin care munca și devotamentul sunt ridicate la nivel de artă îmbinată cu simț practic. Totul pentru voi și copiii voștri! Iar mai mult de atât. Pentru că deja a trecut un an de când a luat naștere acest proiect, dacă plasezi o comandă de minim 50 lei în perioada 1-8 martie pe site, ai șansa să câștigi:

  • Castiga un PAT CASUTA 60x120cm + salteluta CONFORTBABY + Set Lenjerie Bumbac!
  • 5 premii bonus cu 5 vouchere CADOU pentru o zi de joacă 1 copil + 1 adult la LUDOTECH
  • 10 vouchere CADOU cu 10% reducere la achizionarea unui PAT CĂSUȚĂ pentru copii.

Cui îi este adresat site-ul decorpentrucopii.ro!

Site-ul este adresat tuturor celor care își doresc ce este mai bun pentru copiii lor, care susțin producătorii români și pun preț deosebit pe calitate la un preț corect.

Site-ul se adresează în același timp micilor producători și meșteri specializați în design interior și realizarea de mobilă și jucării din lemn, care doresc să se implice în dezvoltarea acestui proiect și care doresc să-și promoveze lucrările. Pentru a face parte din această minunată echipă, nu trebuie decât să trimiți un mail la: vanzari@decorpentrucopii.ro

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.