Cel mai bun si eficient mod pentru iluminatul spatiilor exterioare!

0

 

Cea mai buna solutie pentru iluminarea spatiilor exterioare, cu siguranta este utilizarea proiectoarelor cu led.

Acestea sunt ideale pentru iluminarea caselor, parcarilor, a panourilor publicitare, a fatadelor de cladiri, a zonelor de agrement si in multe alte zone. De asemenea, sunt perfecte pentru a fi utilizate cand este necesara munca pe timp de noapte.

Pentru ca aceste proiectoare cu led sunt folosite la exterior, dispun si de gradul de protectie IP65, fiind rezistente la medii ude si la picaturi de apa.

Costurile de achizitie pentru aceste proiectoare cu led, sunt evident mai ridicate in comparatie cu cele care folosesc becuri cu halogen, insa avantajele sunt multiple.

Unul dintre cele mai mari avantaje, este ca ledurile in general ajung instant la intesitatea maxima, pe cand sursele clasice de iluminare pot avea nevoie chiar si nevoie de cateva pentru a putea atinge intesitatea corespunzatoare.

Alte avantaje ale ledurilor, sunt ca in comparatie cu sursele de iluminat clasice, se deterioreaza mult mai greu deoarece nu exista filament ceea ce le face sa fie mult mai rezistente la socuri si vibratii. Astfel nu vor prezenta nici un fel de risc de distrugere chiar si in conditii de transport ori in utilizarea in zonele industriale, lifturi, scari rulante si asa mai departe.

Bineinteles ca exista in functie de modelul preferat, mai multe tipuri de becuri cu led, precum culoarea care poate fi alb rece, alb cald ori RGB.

Proiectoarele cu led sunt foarte usor de montat, fiind eficiente din toate punctele de vedere, datorita materialelor din care sunt construite, avand o durabilitate extrem de mare.

Proiectoare cu led ieftine dar si multe alte solutii de iluminat care au la baza ledurile, pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la V-tac-led.ro, fiind un magazin dedicat acestor tipuri de produse de cea mai buna calitate, ce sunt importate direct de la producator.

In functie de nevoi si posibilitati, de pe site-ul celor de la V-tac-led.ro, puteti sa va alegeti proiectoare cu led simple, proiectoare cu led si cu senzor de miscare, proiectore cu WiFi si camera dar si multe alte accesorii necesare pentru montarea acestora.

De cele mai multe ori, atunci cand ne gandim de exemplu la iluminatul exterior al casei, intalnim un simplu bec atarnat undeva pe casa, un bec cu halogen care consuma si mult curent, se arde repede si mai arata si urat ca si aspect.

Daca veti folosii un sistem de iluminat cu leduri precum priectoarele cu led, veti putea observa o economie in ceea ce priveste factura la electricitate, lumina va fi mult puternica si mai clara si vor arata mult mai estetic indiferent unde ar fi montate. In plus, proiectaorele cu senzori pot fi considerate o foarte buna masura impotriva celor care au ganduri necurate dupa lasarea serii cand vizibilitatea in curte si in jurul case este complet zero.

Principalele tipuri de proietoare cu led care sunt disponibile pe V-tac-led.ro, sunt: poiectoarele cu led clasice, proiectaorele cu led E-Series si I-Series, SMD, de putere mare si cele cu senzor si bineinteles accesoriile aferente, precum tarus sau trepied.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.