Idei de cadouri speciale pentru femeia iubită

1

Hai să fim sinceri. Orice femeie își dorește să primească un cadou deosebit, indiferent dacă arată asta sau nu. Culmea, cel mai mult își doresc cele care se abțin, așa că dacă vrei să o impresionezi trebuie să fii atent la toate semnalele pe care partenera ta ți le oferă.

Da. Sunt femei care preferă să primească un cadou practic. Asta pentru că se gândesc în primul rând la ceilalți membrii ai familiei și uită de ea, chiar dacă acel cadou și l-ar permite lejer.

Nu doar de ziua ei sau de Sfântul Valentin trebuie să îi faci cadouri.

O iubești doar într-o zi anume sau tot anul? Îi arăți că o iubești doar când ai chef sau tot timpul? Iubirea pentru suflet este ca hrana pentru stomac. Nu îți hrănești organismul, apar anumite complicații devastatoare asupra organismului. La fel și cu iubirea. Aceasta se stinge dacă nu este menținută. Nu mă înțelegeți greșit. Iubirea nu se întreține cu cadouri pentru femei. Nici cea mai materialistă persoană nu va considera asta. Sunt gesturi simple… o îmbrățișare oferită prin surprindere, un „te iubesc” spus atunci când ieși pe ușă, o cină surpriză sau un buchet de flori.

Când vii acasă poți oricând să te oprești la o florărie să cumperi o floare sau la magazin de unde să îi cumperi bomboanele preferate. Da. Și le poate cumpăra oricând și singură dacă îi plac. Dar dacă i le dăruiești tu, garantat sunt mai bune. Iar dacă e la dietă… cu atât mai bine. Îi vei arăta că o iubești așa cum e, iar o bomboană nu îi va dăuna dietei.

Asta nu înseamnă că de Sfântul Valentin, mărțișor, aniversarea căsătoriei sau ziua ei trebuie să  omiți să îi dăruiești ceva. Dacă faci asta, cu siguranță se va simți neglijată, chiar dacă nu o va arăta.

Ce cadouri să îi oferi?

Fii atent la semnalele pe care involuntar ți le oferă. Dacă atunci când vă plimbați vezi că se oprește în dreptul unei vitrine și admiră o rochie, atunci nu ezita să i-o cumperi. Trebuie să știi cât poartă partenera ta, iar dacă nu îi nimerești măsura stai fără grijă. Toate magazinele primesc retur cu condiția să nu deteriorezi produsul.

Majoritatea femeilor în permanență ocupate își caută haine și genți online. Nu e frumos să și nici legal să îți spionezi soția, dar dacă ar avea ceva de ascuns va șterge istoricul din browser. Poți intra pe laptopul ei și să observi ce produse le-a adăugat în wishlist și de pe ce site-uri. Tot ce trebuie să faci este să i le comanzi. Atenție însă. Nu intra în intimitatea ei, așa că nu îi citi corespondența. Asta nu îți face cinste.

Dar nu te poți opri aici. Google e destul de smart și îți oferă mereu sugestii în funcție de căutările pe care le faci. Așa că de multe ori nici nu e nevoie să îi cauți prin history pentru a îi găsi un cadou deosebit. Caută chiar tu, că o cunoști cel mai bine. Poți miza pe o geantă pictată manual din colecția de genti si portofele Anuschka. O geantă unică și extrem de frumoasă care cu siguranță îi va aduce multă bucurie. Doar îți dorești să o vezi radiind de fericire în fiecare clipă, nu-i așa?

Orice femeie îi place să îngrijească. Așa că un răsfăț la SPA este o altă idee de cadou. Dar dacă vrei să îi dăruiești ceva care să folosească des și mulți ani de acum înainte atunci poți să îi oferi și una din aceste incredibile truse manichiura. Este genul de cadou pe care și-l doresc doamnele, mai ales că manichiura reprezintă cartea de vizită pentru orice femeie cochetă.

Cu ce o mai poți surprinde? Ce ai zice de bilete la artiștii preferați. Da, greu de nimerit și ziua. De aia spun că nu ai nevoie doar de zile speciale pentru a îi face un cadou. Dacă știi că își dorește să meargă la un anumit spectacol, atunci fă-i pe plac. Chiar dacă acel concert este în alt oraș… sau altă țară. Cu atât mai bine. Ocazia perfectă de a planifica și o excursie.

Și dacă tot am amintit de excursii… vânează ofertele de pe site-urile de specialitate. Dacă știi că își dorește de ceva timp o vacanță în India, iar tu ai găsit o oportunitate pentru a îi împlini visul, atunci nu ezita să îi oferi vacanța perfectă.

 

Sursă: https://pixabay.com – Taj Mahal, India

Și încă ceva… geanta și trusa de mai sus oricum i le poți cumpăra. Vor fi foarte utile în vacanță. ,)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.