Împreună pentru Anastasia, un copil de 3 ani care suferă de cancer!

0

Vreau să vă fac astăzi cunoștință cu Anastasia, o fetiță de doar 3 ani și 3 luni căreia cancerul cerebral i-a furat copilăria. Ați citit bine. Cancerul. Mai exact  Glioblastom, o tumoră cerebrală malignă extrem de agresivă.  Si asta la doar 3 anișori. Cât de dureros poate fi este de neimaginat. Ea totuși vrea să se bucure de viață, iar pentru asta are nevoie de noi! Iar noi în loc să ne uităm pasivi și să exclamăm „vai, bietul copil”, mai bine facem ceva!

Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece – medicii din Israel au confirmat! Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei.

Sursa aici: 

https://www.facebook.com/donate/2272888682927583/2322033834494537/

Anastasia a mai trecut printr-o operație aici în România. Însă a fost doar o rundă câștigată. Pentru a juca în meciul cel mare are nevoie de 100.000 de euro. O sumă uriașă pentru familia micuței. O sumă care puțin cu puțin o putem strânge noi.

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea. Că nu pot cumpăra o viață… ei bine nu e chiar așa. Poate nu pot cumpăra tot, dar pot cumpăra multe. Chiar și dreptul la viață cu condiția de a fi folosiți în timp util.

M-am întrebat de multe ori de ce viața e nedreaptă. O întrebare retorică pentru care nu am găsit un răspuns. Poate este Karma… Karma noastră socială. Pentru că noi toți ca specie umană ne facem vinovați de suferința acestui copil și a altora ca el. Este un proces de autodistrugere umană la care participăm pasivi și ca de obicei suferă cel mai mult cei nevinovați. Așa că moral suntem obligați să ne oprim câteva secunde pentru a încerca să reparăm măcar o parte din tot ce am distrus.

V-ați întrebat de ce apar din ce în ce mai multe cazuri de Cancer la vârste fragile? Pentru că nu ne mai oprim să poluăm și să distrugem planeta. Așa că gândiți-vă de două ori când lăsați mizeria în pădure atunci când mergeți la o plimbare. V-ați întrebat de ce tot mai mulți copii mor în spitalele din România? Pentru că noi am permis aleșilor să facă ce vor cu banii noștri. Așa că gândiți-vă de două ori atunci când mergeți la vot pe cine alegeți.

Dar până atunci haideți să facem ceva pentru noua generație. Are dreptul la viață. Vă rog din suflet, haideți să o ajutăm pe Anastasia donând cât de puțin. Renunțați azi măcar la pachetul de țigări și donați acea sumă acestui copil. Pentru voi nu e mult, dar pentru ea este șansa la viață!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.