Cadouri inspirate de casă nouă

1

Toți aștepăm clipa în care să ne mutăm în casă nouă. În propria casă în care să ne simțim cu adevărat  liberi, liniștiți și în siguranță. Chiar dacă mutatul vine la pachet cu alte responsabilități, măcar știi că nimeni nu îți va reproșa că ai pus paharul cu gura în jos și nu în sus, că ai pus cana cu toarta în stânga și nu în dreapta sau că pur și simplu după o zi obositoare de muncă și încă 2 ore de gătit în bucătărie nu mai energia și pentru spălatul vaselor și le lași pentru a doua zi să le speli cât timp prepari cafeaua. Iar dacă rămân acolo, începe calvarul. E clar, trebuie să te muți. Nicăieri nu-i ca acasă, mai ales dacă este a ta!

Când vine clipa în care reușești să te muți în casă nouă, anumite lucruri pe care poate le foloseați la comun cu siguranță îți vor lipsi. Dacă ai trecut deja prin asta, atunci trebuie să știi ce cadouri poți cumpăra de casă nouă.

Oferă carduri cadou

Poți cumpăra carduri cadou care pot fi folosite în magazine de bricolaj, de mobilă, electronice și electrocasnice sau chiar supermarket. Majoritatea supermarketurilor oferă posibilitatea de a cumpăra  nu numai alimente și produse pentru curățenie ci și veselă, oale, cratițe sau diferite aparate utile în procesul de gătit! Avantajul acestor carduri este că dacă nu știi exact de ce are nevoie nu riști să oferi cadou un produs pe care îl are deja, în timp ce  de fapt era nevoie de altceva.

Observă

Când mergi în vizită, încearcă să observi cam ce  anume ar avea nevoie. Dacă te va servi cu prăjituri în farfurii de unică folosință, e clar că are nevoie de un set de vase. Nu ezita să îi cumperi unul, pentru că va fi cu siguranță de folos.

Întreabă, nu trebuie nimeni să se simtă stânjenit!

Sint persoane care se simt stânjenite să întrebe, iar altele care se simt jignite dacă le întrebi. Astea sunt prejudecăți care ar trebui să nu mai existe. Dacă nu poți întreba direct, adu discuția în acel punct în care să îți dai seama ce anume ar avea nevoie.

Pasiunea gătitul – cumpără ceva pentru bucătărie!

E ușăr să cumperi ceva pentru bucătărie. Cele mai utile produse sunt seturile de vase și aparatele electrocasnice. Oricine are nevoie de un robot de bucătărie sau un cuptor cu microunde, așa că acest gen de cadou nu numai că va fi unul cu adevărat util, dar de câte ori va fi folosit își va aminti de tine.

Cu lenjeriile de pat niciodată nu dai greș!

Lenejeriile de pat sunt foarte utile din toate punctele de vedere. Chiar dacă a mai primit încă 3, acestea  nu vor rămâne nefolosite cu siguranță. Patul nu va rămâne niciodată neacoperit, iar prietenii tăi nu se vor plictisi de aceeași lenjerie.

Icoane sau produse de bun augur

Dacă prietenii tăi sunt credicioși, atunci o icoană sfințită este un cadou foarte potrivit care va aduce multă bucurie. Dacă aveți parte de niște prieteni superstițioși care cred în feng shui și alte obiecte de cult despre care ei cred că aduc noroc, atunci poți să îi cumperi ceva dintr-un magazin de antichități sau o operă de artă de pe un site de profil.

Sper ca articol să îți fie de folos. Multă baftă în căutarea cadoului potrivit!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.