Esti pasionat de astre? Atunci horoscopul zilnic este pentru tine

0

horoscop zilnic

Curiozitatea despre astrele de pe cer a inceput de cand omenirea a devenit constienta de mediul sau inconjurator si a inceput sa isi puna intrebari mai mari despre existenta sa. De multe ori, astrele sunt asociate cu casele Zeilor precum Jupiter/Zeus sau Satunr/Chronus. Astfel de mituri au dat nastere la activitati precum astrologia, o metoda de divinatie ce permite comunicarea cu astrele de pe cer pentru a prezice viitorul celor 12 zodii. Chiar daca in prezent am evoluat de la venerarea zeilor si construirea templelor, citirea unui horoscop zilnic este inca o activitate care atrage foarte multe persoane.

Daca nu stiati, horoscopul este o previziune astrologica pentru o anumita perioada de timp, ce se realizeaza in urma unor analize a planetelor. De asemenea, fiecare horoscop zilnic pe care il citim este o previziune generala. Daca dorim o previziune individualizata, este necesara analiza astrogramei natale, suprapusa peste astrograma zilei respective. Pentru a intelege cum ne influenteaza zodiile, pe fiecare in parte, trebuie sa intelegem ca miscarile planetelor au directa legatura cu acestea, iar dispozitia noastra este, la randul ei, influentata de aceste elemente. Astrologia este pseudo-stiinta care necesita o studiere amanuntita si migaloasa, pe care doar astrologii sunt in masura sa o faca si sa o inteleaga – ca sa poata transmite informatia mai departe.

Revenind la intrebarea: de ce citesc unii oameni un horoscop zilnic? Probabil ca raspunsurile sunt variate si tot astrologia ni le ofera – sau cel putin asa tind sa cred: majoritatea persoanelor, care isi citesc zilnic horoscopul, il citesc deoarece informatiile ii vor ajuta sa isi organizeze mult mai bine ziua (acest lucru este valabil pentru impatimitii adevarati ai zodiacului). Acestia sunt convinsi ca, daca afla vesti despre cum va fi ziua lor, vor sti mai bine sa isi gestioneze activitatile de peste zi, vor evita situatii neplacute sau vor fi mai prudenti, ferindu-se de micile accidente ce se pot ivi.

Pe de alta parte, exista si multe persoane care sunt interesate de horoscop, doar din prisma compatibilitatilor dintre zodii. Oricat de ciudat ar parea, acesta este adevarul – oamenii sunt foarte interesati de compatibilitatea dintre zodii, deoarece isi doresc relatii stabile, de lunga durata, in care ambii parteneri sa aiba puncte comune, sa fie pe aceeasi lungime de unda. Si chiar sunt foarte multe relatii care s-au legat si au rezistat de-a lungul timpului, tocmai datorita acestui amanunt – banal pentru unii, sau care reprezinta totul pentru altii.

Recunosc: citesc horoscopul din curiozitate, deoarece mai mult interes imi starnesc zodiile si caracteristicile lor individuale. Ma fascineaza si compatibilitatea dintre zodii si o studiez foarte des. Imi place sa citesc carti de astrologie, carti despre zodiac, numerologie. Zodiile m-au fascinat de mic copil, iar acest lucru nu s-a schimbat nici pana in prezent. Singurul meu regret este ca nu am urmat o cariera in astrologie, deoarece asa as fi fost mereu aproape de carti pe aceasta tema, as fi fost mult mai aproape de informatiile care imi plac si care mereu mi-au starnit curiozitatea, totul pentru a putea sa transmit, mai departe, aceste informatii catre alte persoane.

Cu toate astea, continui sa fac ceea ce imi place si citesc toate cartile despre horoscop. Este pasiunea mea si nu ma voi plictisi niciodata de ea. In plus, zodiacul a fost cel care m-a facut sa ma descopar mai bine, ca fiinta si personalitate, ca sa imi inteleg mai bine emotiile si trairile. Asa mi-a fost mai usor sa imi construiesc caracterul puternic pe care il am astazi.
Horoscopul este o activitate placuta si pentru cei care nu cred, deoarece are darul de a initia chiar si pe necunoscatori in misterul miturilor care stau la baza civilizatiei noastre!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.