Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați!

0

Am să vă spun un secret. Când vine vorba de cadouri, nu femeile sunt greu de mulțumit, ci bărbații. Femeile pot fi mai ușor cucerite cu un cadou, mai ales dacă este oferit într-un mod inedit încât să nu mai conteze chiar atât de mult conținutul. Da, poate că multe femei sunt mai pretențioase. Însă în general bărbații tind să strâmbe din nas atunci când primesc un cadou. Asta pentru că sunt mult prea orgolioși pentru a se lăsa impresionați de un dar.

Dacă ești în căutare de Cadouri de Crăciun pentru bărbați, atunci trebuie să ții cont de câteva criterii pentru a nu da greș.

Cât de bine îl cunoști

Cadourile se oferă în special rudelor sau prietenilor foarte apropiați, așa că presupunem că știi foarte bine ce să îi iei fiecărui membru masculin din familie sau cercul de prieteni.

În cazul bărbaților cu care nu ai o relație prea apropiată, însă dorești să îi surprinzi cu un cadou, atunci trebuie să analizezi comportamentul, stilul vestimentar, anumite preferințe care îl dau de gol.

Sunt anumite cadouri care îți garantează succesul, însă chiar și acestea nu 100%. Nu poți oferi o sticlă de vin, fie ea și de colecție, unui bărbat care a declarat război consumului de alcool.

Însă dacă este un bărbat elegant, îmbrăcat mereu la 4 ace, îi poți lua în dar un set de butoni pentru cămașă. Sau dacă observi că are o întreagă colecție, o idee bună ar fi o cutie pentru butoni.

Ce personalitate are

Un bărbat aventurier va prefera un cadou care să îi pună în valoare această latură. Așa că îl poți surprinde cu un kit de camping, un rucsac sau o săritură cu parașuta. Cu siguranță va fi ceva memorabil.

Dacă e o persoană care ține mult la punctualitate, atunci un ceas este un cadou perfect. Din punctul meu de vedere, acesta este un cadou ideal și pentru cei care nu sunt buni prieteni cu punctualitatea.

O altă idee de cadou ar putea fi un abonament la sala de sport.

Ce hobby-uri are

Dacă mergi în această direcție, atunci trebuie să știi că ai nevoie de un buget mai generos, mai ales dacă gusturile sunt fine. Dar poți oferi cadouri deosebite și cu un buget mai restrâns. Nimic nu îl  bucură mai mult pe un microbist decât bilete la meciul echipei preferate. Sau un obiect de colecție care a aparținut unui jucător. Dacă prietenul tău este un consumator de muzică de calitate, atunci îi poți face rost de un vinyl sau bilete la concert. Dacă este un împătimit  de lectură, iar acasă deține o mică bibliotecă, atunci încearcă să observi ce tip de literatură preferă și comandă-i ultimele cărți de pe piață. Sigur va rămâne impresionat.

Dacă știi că prietenul tău colecționează diferite obiecte, atunci poate îi faci rost de un obiect care nu îl are în colecție, dar știi că și-l dorește.

Acestea sunt cele mai comune tipuri de cadouri pentru barbati, așa că mai mult ca sigur nu vei da greș.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.