Ghid de beauty: afla CUM poti obtine un make-up de vara glamour!

0

make-up

Deja s-au anuntat faimoasele petreceri de vara organizate de dimineata pana seara, in aer liber ori in locatiile fancy din oras. Fara indoiala, trebuie sa iti faci aparitia in tinute cool, coafuri de exceptie si make-up pe masura, pentru a debuta cum se cuvine in cel mai asteptat sezon al anului.

Pentru ca este important sa stii cum sa iti pui in evidenta atuurile, pentru a crea un look demn de toata admiratia, in randurile urmatoare vei putea descoperi sfaturi interesante referitoare la CUM iti poti realiza rapid un machiaj glamour, numai bun de purtat la party-urile din vara aceasta.

Descopera ACUM secretul unui make-up stralucitor!

Inainte de a parcurge tot setul de tips&tricks de mai jos, tine minte un lucru: nu folosi produsele cosmetice in exces si renunta la ideea conform careia hainele pe care le porti trebuie sa dezvaluie cat mai multa piele. Naturaletea va fi intotdeauna apreciata, asa ca invata cum sa iti evidentiezi trasaturile, urmarind pasii de aici:

  1. Inainte sa incepi, efectiv, sa te machiezi, hidrateaza-ti tenul cu o crema de zi, iar mai apoi aplica o baza de machiaj, pentru ca make-up-ul tau sa se aseze frumos si, bineinteles, sa reziste pana dimineata. Iar pentru ca fardul sa nu capete dupa cateva ore un aspect neingrijit, alege un primer rezistent la transfer, pe care il poti gasi aici http://www.pensuledemachiaj.ro/, la preturi accesibile. Comanda online produsul favorit si il vei primi direct la tine acasa.

  2. Urmatorul pas: aplica fondul de ten cu un buretel ori o pensula, pentru a te asigura ca il asezi frumos pe fata. Opteaza pentru un fond de ten matifiant, cu un grad de acoperire mediu, pentru a nu crea efectul de masca. Fixeaza fondul de ten cu o pudra, pentru un plus de rezistenta.

  1. Contureaza-ti sprancenele cat mai natural si alege un fard de pleoape cu o tenta usoara de glitter, reprezentativ machiajului glamour. Nu vei da gres daca optezi pentru combinatia de culori crem-negru. Un pont de efect: foloseste fard alb in colturile interioare ale ochilor pentru a aduce un plus de luminozitate intregului make-up. La final, foloseste mascara pentru volum si alungire.
  2. Daca machiajul glamour este realizat, de regula, astfel incat sa accentueze privirea, pentru buze alege un ruj lichid mat natural. Evident, inainte sa il aplici, foloseste un balsam de buze pentru hidratare, apoi un creion de buze pentru conturare. Gasesti toate produsele pe pagina web pensuledemachiaj.ro in nuante in trend, ideale pentru a realiza un make-up de vara si nu numai.

  3. Contureaza-ti pometii cu un bronzer pentru a finisa machiajul. O ultima tusa de stralucire o vei adauga prin intermediul unui iluminator, pentru a atrage atentia asupra chipului tau in anumite puncte strategice: arcadele, puntea nasului si osul pometelui. Tu alegi daca iluminatorul sa fie lichid ori sub forma de pudra.

<

p style=”text-align: justify;”>Asadar, acum ca ai descoperit ce TREBUIE sa ai in vedere in realizarea unui machiaj glamour, tine cont de tips-uri si asigura-te ca il vei mixa cu o coafura interesanta si un outfit in tendinte.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.