EuropaFM Live pe plajă – am venit la mare special pentru Carla’s Dreams

8

Anul acesta am reuşit să ne sincronizăm concediul cu evenimentul #LivePePlajă organizat de EuropaFM, aşa că ne-am rezervat camera în Mangalia la Vila Evim pentru a treia oară consecutiv. Pe această cale ţin să îi mulţumesc doamnei Aider Feizula că a făcut tot posibilul să ne primească în această perioadă super aglomerată. În plus nu am avut nici mult de mers până la plaja dintre Venus şi Saturn. Cam 20 minute de mers lejer pe jos. Iar mersul pe jos pe malul mării este foarte plăcut!

Maratonul de concerte a pornit joi 27 iulie şi a ţinut până sâmbătă 29 iulie.

Joi a fost seara rock, aşa că am preferat să ne petrecem seara pe faleză. În plus nici nu puteam sta până târziu datorită faptului că a intervenit ceva în programul soţului. (DATORITĂ, nu din cauza! :D)

Pe 28 concertul a fost anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. A fost furtună pe mare şi a plouat până în jur de ora 14:00. Chiar dacă seara a fost frumos din păcate furtuna a inundat spaţiul destinat concertului, iar cei de la ANM au anunţat că se prelungeşte codul de vreme rea. Ţin să îi felicit pe organizatori pentru această decizie, pentru că siguranţa participanţilor la eveniment este mai presus de orice!

Seara a fost în schimb foarte frumoasă. Am ales să mă plimb pe plajă cu doamna Aider până la scenă, în timp ce tati şi Horia dormeau în cameră. A fost o plimbare foarte plăcută.

Am văzut că spaţiul era inundat şi am sperat că a doua zi toate  problemele se vor rezolva. Vremea se anunţa excelentă.

A venit în sfârşit şi mult aşteptata zi de 29 iulie! Din cauza faptului că vineri evenimentul a fost anulat, sâmbătă programul a început mai devreme. Adică la ora 17:00…. mă rog… la 17:30 (întârzieri de ordin tehnic). Este scuzabilă totuşi situaţia, ţinând cont de faptul că o parte din artiştii care nu au cântat vineri urma să cânte sâmbătă.

în aşteptare la concert EuropaFM #livepeplaja 2017
EuropaFM #livepeplajă 2017

Cum a fost?  Sonorizarea foarte bună, atmosfera foarte plăcută, artişti de top, bere din belşug şi distracţie maximă! Tot o să fiu însă olecuţă cârcotaşă şi o să spun că anul trecut scena a fost mult mai frumoasă. Era ok dacă existau şi anul acesta cele două monitoare laterale pe care să ruleze continuu imagini de pe scenă. Cei din spate nu vedeau mare lucru!

Eu am  venit din timp pentru a prinde un loc în faţă, aşa că am trăit din plin fiecare secundă. Bogdan şi Horică au rămas mai în spate. În faţă era înghesuiala prea mare pentru un copil de 3 anişori. Nu are răbdare să stea mult într-un loc aşa că Bogdan a mai ieşit cu el să-l mai plimbe prin zonă. Îmi povestea soţul însă că cel mic de fiecare dată când auzea de Carla’s Dreams tresărea plin de bucurie. Şi bucuria lui a dat roade, pentru că  băieţii i-au răspuns la salut din duba de concerte atunci când au ajuns la eveniment. Aşa că le mulţumesc din suflet! 😀 Să vă mai zic de faptul că toţi din jurul lui se amuzau de felul în care Horia fredona şi trăia muzica? Cuvintele ar fi de prisos… din păcate „noi nu avem prea multe poze, dar avem amintiri”! <3

Nu am făcut prea multe poze şi nici nu am filmat mare lucru deoarece am considerat că e timpul să las tehnologia deoparte şi să mă bucur din plin de fiecare secundă. Bineînţeles că am avut de aşteptat până la momentul pentru care am venit, dar o să fiu sinceră şi o să spun că mi-a plăcut şi prestaţia celorlalţi artişti. Cum a fost însă, vedeţi aici! Eu o să vă prezint doar câteva poze.

Cine a cântat?

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la The Motans… „a fost o vară eeh, aah, ooh”, versuri profunde, voce frumoasă, atitudine… big like pentru prestaţie Denis!

The Motans – EuropaFM #livepeplajă 2017

Maratonul distracţiei a fost continuat de Antonia! Fata asta nu ştiu ce aer respiră sau ce mănâncă deoarece e din ce în ce mai frumoasă! Şi da! Cântă foarte bine!

Antonia – EuropaFM #livepeplajă 2017

Show-ul a fost continuat de Jean Gavril. Am rămas plăcut impresionată de această prestaţie, aşa că o să acord un big like!

Următorul care a urcat pe scenă a fost Mihail care ne-a cântat doar două piese (singurele de care am auzit)… #MăUcideEa

Mihail – EuropaFM #livepeplajă 2017

Atmosfera a fost răcorită încinsă mai apoi de cei de la Bere Rece (glumesc) Bere Gratis! Băieţii comunică excelent cu publicul şi m-am bucurat că ne-au cântat şi melodii mai vechi! Big like!

A urmat Alina Eremia, Smiley, Voltaj şi Loredana Groza. Voltaj e una din trupele mele preferate aşa că am trăit din plin fiecare melodie. Călin Goia ştie să încingă de fiecare dată atmosfera aşa că am cântat fiecare piesă împreună cu el. Bineînţeles că mi-au plăcut şi ceilalţi 3, în special Domnul Smiley! Zuzi, la tine m-am gândit! 😀

Smiley – EuropaFM #livepeplajă 2017
Voltaj – EuropaFM #livepeplajă 2017
Loredana – EuropaFM #livepeplajă 2017
Carla’s Dreams – EuropaFM #livepeplajă 2017

A venit în sfârşit şi cel mai aşteptat moment al serii! Carla’s Dreams! Publicul i-a aşteptat cu înverşunare. Nu o să fiu subiectivă chiar deloc şi o să spun foarte sincer că momentul a fost absolut divin! Şi să nu îndrăzniţi să mă contraziceţi! A meritat din plin fiecare secundă. Băieţii cântă excelent live, iar publicul a cântat fiecare vers o dată cu ei. Atmosfera a fost absolut incendiară în faţă. Băieţii din păcate se grăbeau deoarece erau aşteptaţi şi la Zilele Oraşului Năvodari! Din păcate acolo nu am avut cum ajunge. Ar fi fost prea obositor pentru Horică. Mi-aş fi dorit, dar mai sunt şi alte ocazii. La concert a venit şi un băiat deghizat în Carla’s! Bravo lui pentru curaj! Băieţii au urcat pe scenă pe la 23:20 şi ne-au cuprins cu toată dragostea! BTW…. mă găsiţi şi pe mine în mulţime! 😛

Seara a continuat cu prestaţia Nicoletei Nucă, însă am plecat deşi aş fi vrut să stau până la sfârşit. Concertul a fost încheiat de Vama! Pe băieţi i-am văzut recent la Ploieşti la Festvalul Medieval. Mi-aş fi dorit să îi mai văd o dată, dar era destul de târziu aşa că bun rămas EuropaFM #LivePePlajă ediţia 2017!

Concluzionând a fost un eveniment reuşit şi cel mai lung concert la care am participat! Mulţumesc pentru atmosferă şi vă urez mult succes! Sper să ne vedem şi data viitoare cu acelaşi entuziasm…

EuropaFM #livepeplajă 2017 – scena mai din spate

8 COMENTARII

    • Multumesc! Nu m-as numi „fan” ci mai de graba un om care a inteles mesajul altor oameni si le poarta un respect deosebit. Da sunt constanta… si nu fac rabat de la calitate. Cat despre „pasiunea” mea fata de CSD iti recomand sa il asculti pe solist doar in cateva interviuri si iti garantez ca te va cuceri si pe tine!

  1. Hei, multumesc pentru ca m-ai mentionat. Dupa cum stii, nu sunt mare fan Carla’s si nici concerte si evenimente, mai ales daca sunt la mare. Marea nu-i de mine. Ma bucur totusi ca ai reusit sa ajungi sa-ti vezi mascatii ca sa nu imi plangi pe aici ca ai ratat marele eveniment. ma bucur si sa aflu ca-ti place Smiley. Nu sunt innebunita dupa el, cum esti tu dupa CSD, dar pot sa zic ca nu m-a dezamagit pana acum nicio piesa de-a lui.

    • In adolescenta mai mergeam la concerte. Apoi am avut o perioada in care nu prea am mai mers, apoi un blocaj in care nu am mai avut sa aud de nimic si de nimeni. Si hop dupa ce am depasit acel prag am fost hipnotizata de CSD. 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.