Butonul de cumpărături Gomag – o premieră pentru o platformă din România

5

Din ce în ce mai multe persoane aleg să-și pornească propria afacere. Și cum în momentul de față mediul online a devenit cel mai propice mediu pentru a demara și face cunoscută o afacere, următorul pas după înființarea firmei este rezervarea unui domeniu (numele magazinului), alegerea host-ului și realizarea unui website sau mai bine spus magazin online.

Realizarea unui magazin online pare  ușor de făcut, însă presupune multă muncă și chiar cunoștințe masive în domeniul IT. Nu putem fi buni la toate. În acest caz, alegerea unei platforme potrivite unde să ne putem desfășura activitatea este esențială.

În primul rând ce este GoMag?

Gomag este o platformă online de vânzări 100% românească. Platforma vine în întâmpinarea clienților care doresc să-și deschidă un magazin în spațiul virtual cu o serie de pachete de servicii special create atât pentru micile magazine aflate la început de drum, cât și pentru magazinele mari și complexe.

O dată ce ai intrat pe platformă, îți va fi ușor să-l gestionezi după bunul plac. Platforma îți oferă control absolut asupra magazinului tău. Îți poți realiza după bunul plac un catalog de produse, poți grupa cu ușurință produsele pe categorii, poți modifica stocurile și disponibilitatea produselor, poți adăuga diverse opțiuni asupra anumitor produse sau categorii de produse cum ar fi discount-uri sau cupoane de reducere, poți modifica prețurile sau poți șterge produsele care nu mai sunt disponibile.

În plus, primești ori de câte ori ai nevoie suport tehnic, așa că nu trebuie să îți faci griji atunci când întâmpini anumite probleme de ordin tehnic, care te depășesc.

Vrei mai mult și mai simplu? Optează pentru butonul de cumparaturi Gomag!

Ce este? Cum foncționează? Care sunt beneficiile?

Butonul de cumparaturi Gomag este un buton de cumpărături care îți permite să îl inserezi pe oricare din site-urile tale non-ecommerce sau blogurile pe care le deții. Acesta este o premieră pentru o platformă românească. Butonul este perfect funcțional, având opțiunea de a adăuga produsul în coș și de a trimite comanda de oriunde este inserat. Practic, clienții au posibilitatea de plasa și finaliza o comandă direct în site prin intermediul unei pagini noi sau a unui mesaj de tip pop-up. Butonul aduce numeroase beneficii atât ție, cât și clientului!

Pentru clienți, butonul este sigur, ușor de folosit, iar dacă plasează comanda de pe o pagină în care are încredere deplină, atunci va câștiga timp, care pentru unii chiar este prețios.

Pentru cei care vând, butonul contribuie considerabil la creșterea vânzărilor, crește prestigiul companiei, vinde direct de pe site-ul de prezentare sau blog, colecteaza pre-comenzi.

Sunt zeci de bloguri cu notorietate care au câștigat încrederea cititorilor, iar dacă există un respect și o încredere reciprocă între tine în calitate de furnizor, blogger-ul care te recomandă și cititor, atunci toată lumea are de câștigat. Este mai ușor atât pentru tine cât și pentru cumpărător!

Spre exemplu, dacă pe blogul „Albinuța Magică” vi se prezintă beneficiile produselor apicole, la articol se poate insera direct butoanele de cumpărături aferente produselor prezentate.

Butonul poate fi personalizat astfel încât să se potrivească perfect cu design-ul site-ului sau tema blogului pe care urmează a fi inserat.

Butonul poate fi folosit pe site-uri de prezentare, bloguri, în WordPress, Unbounce, Thrivethemes, Divi, Tumblr sau alte aplicații pentru crearea landing page-urilo, precum și Pop-up-uri dezvoltate cu tool-uri precum Omniconvert.


DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.