Leapşa despre mine… (1)

16

Nu prea am obiceiul să intru în jocuri gen leapşa, dar de data aceasta am decis că nu ar fi o tragedie dacă aş răspunde la această provocare venită din partea Antoanetei de la Drumul Vieţii. Am decis să respect acelaşi format, dar voi răspunde la provocare în stilul meu caracteristic, aşa că să nu fiţi uimiţi dacă unele paragrafe vă vor şoca. 😀

Săptămâna trecută am cheltuit cel mai mult pe

…mâncare! O să râdeţi, dar mâncarea e din ce în ce mai scumpă. Să vă mai zic că mi-am luat şi un compleu frumos de la Pepco? E o sumă infimă pe lângă preţurile de la raft şi totalul plătit la casa de marcat al produselor alimentare!

Dacă aş câştiga mâine 10000 euro aş….

… merge totuşi să-mi ridic premiul. 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru mine. În schimb dacă aş caştiga 10 miliarde de euro, clar mi-aş cumpăra o insulă, un yacht şi un instructor de înot!

Glumesc! 😛 I-aş da avans la bancă în vederea obţinerii unui credit imobiliar!

Reţeta mea preferată dintre cele mai ieftine este…

….ceapa prăjită! Nu aveţi idee cat de gustoasă este ceapa prăjită, aurie, suculentă şi uşor sărată! Şi ce miros… . Dar să ştiţi că-mi place şi ciorba de burtă cu multă, multă smântână!

Distracţia mea preferată care nu implică cheltuieli este

…să mă joc împreună cu băiatul meu. Timpul trece incredibil de repede. De multe ori aş cumpăra timp. Atât pentru mine cât şi pentru soţ. Dar nu am de unde. Dacă găsiţi voi această comoară, vă rog să o împărţiţi şi cu mine.

Voi considera săptămâna aceasta un succes pentru blogul meu dacă

….voi primi o propunere de colaborare din partea unei agenţii de turism care ar implica o călătorie de cel puţin 3 luni în India! Totul pe cheltuiala lor! Dar vrabia mălai visează.

Dacă ar fi să fac o cheltuială mare şi nu neaparat necesară, aş

…călători în jurul lumii!

Când eram copil visam sa fiu …

… cântăreaţă! Dar din păcate nu mă recomandă vocea şi talentul. 😀

Acum…

… visez în continuare! 😀

Dintre mere şi pere, îmi plac

Dintre mere şi pere… îmi place ananasul! 😀 Am o afinitate pentru fructele exotice în general. Din cele autohtone… prefer fructele de pădure. Merele şi perele nu sunt în topul preferinţelor ci undeva pe o scară inferioară, pe acelaşi loc.

Dintre ghiocei şi zambile îmi plac...

… tuberozele! Ştiaţi că în jurul acestei flori au existat diverse legende? Mirosul ei este considerat a fi afrodisiac? Mai mult decât atât se spune că dacă dormi într-o cameră închisă şi neaerisită în care se află şi o tuberoză, nu te mai trezeşti. Cauza ar fi mirosul extrem de puternic. Eu am dormit şi iaca nu am murit! Iar dacă această floare e o floare ucigaşă, atunci o iubesc şi mai mult!

Banii reprezinta pentru mine….

…un mijloc de a trăi, de a îmi satisface anumite nevoi şi de a rezolva anumite probleme. Ar fi o ipocrizie să spunem că viaţa nu se învârte în jurul banilor. Avem nevoie de bani pentru a mânca, pentru a ne îmbrăca, pentru a merge la doctor, pentru a merge la job… pur şi simplu avem nevoie de bani pentru a exista.

Dau leapşa mai departe spre… 

CristinaCamelia şi Lamiiţa

Enjoy!

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

      • Multumesc si eu. Am adaugat si intrebarea cu fructele. Imi plac si merele si perele dar anumite mere si anumite pere iar vara nu ma ating de mere, in schimb iarna, mananc zilnic. Dintre toate fructele imi place cel mai mult pepenele verde si zmeura.

    • Recunosc, faceam la fel. Chiar daca imi terorizam vecinii in copilarie 😀 „cantand”. Acum cant pe „mute” :))) sau doar la concerte unde nu ma aude nimeni cum urlu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.