TehnicBazar – magazinul online al gospodarului priceput

2

În ultimul timp am observat o tendință de autogospodărire a românului. Nevoia ne învață pe toți să ne descurcăm, iar pentru asta trebuie să avem întotdeauna în gospodărie scule și unelte potrivite nevoilor noastre. Nu cred că este nevoie să chemăm de fiecare dată instalatorul atunci când se strică un robinet sau să împrumutăm bormașina de la un prieten pentru a da o gaură în perete și a înfige un cui atunci când vrem să agățăm un tablou.

Ești tentat să spui de ce ar trebui să cumperi o anumită sculă dacă nu o folosești foarte des? Ei bine, nu știi niciodată când se strică ceva în casă și nu poți repara pentru că nu ai cu ce. Să chemi un meseriaș… durează! Nu îi găsești pe toate drumurile, în plus poate nici nu îți face treaba așa cum ți-o dorești tu. Bine a spus cine a spus că ce faci tu cu mâna ta… e sfânt.

Nici să împrumuți scule de la prieteni nu este indicat. De ce spun asta? Păi dacă am ghinionul să se strice la mine? Nu din vina mea… pur și simplu ghinion! Atunci ce fac? Risc să stric o prietenie, sau să pierd niște bani… mai bine pierd banii, dar chiar și așa sentimentul nu e chiar atât de plăcut. Mai ales dacă știu că nu e vina mea. O îndoială tot rămâne… dacă mi-a dat omul lucru deja stricat?

Cel mai bine este să ne cumpărăm propriile unelte și scule. Doar românul e priceput la toate, dar fără un ajutor de bază, nu-și poate pune în practică priceperea.

De unde cumpărăm scule și unelte de calitate și la prețuri decente?

Există multe magazine de bricolaj cu fel de fel de oferte. Cele mai atrăgătoare promoții le-am întâlnit pe site-ul www.tehnicbazar.ro!

Magazinul oferă o gamă largă de scule, unelte, utilaje și accesorii absolut indispensabile în orice gospodărie sau utile pentru anumite îndeletniciri.

Astfel, pe site există mai multe categorii printre care amintim:
  • unelte de mână: chei, ciocane, clești, șurubelnițe, genți pentru scule
  • instrumente pentru măsurat, utilaje pentru găurit, sufante cu aer cald, sisteme de aspirare, scule pneumatice, polizoare, pistoale de lipit, pistoale de vopsit, mașini de găuritși înșurubat, mașini de frezat, ferăstraie, ciocane electrice și rotopercutoare,
  • utilaje pentru construcții: betoniere, compresoare, cilindrii compactori, mașini de tăiat gresie și faianță, tăietoare și ștefuitoare beton, amestecătoare etc
  • pompe și hidrofoare
  • generatoare
  • echipamente de protecție
  • aparate de muls
  • utilaje pentru agricultură și spații verzi: motosape, motocoase, tocătoare, trimmere, drujbe, foarfece, mașini de tuns iarba, freze etc

Tehnicbazar.ro este un distribuitor autorizat pentru mai multe branduri renumite. În momentul de față putem găsi pe site produse de la branduri precum: Makita, Bosch, Dremel, Skil,  Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.

Magazinul oferă posibilitatea de a achita produsele în numerar, cu cardul, ordin de plată sau chiar plata cu cardul în rate. Această posibilitate vine în ajutorul persoanelor care își doresc anumite scule, dar nu au un buget disponibil în acel moment. O mare parte din sculele pe care le avem în gospodărie le-am achiziționat în rate.

Perioada de garanție este de 24 de luni pentru achiziționarea de produse de meșterit și uz casnic de către persoane fizice și 12 luni pentru persoanele juridice.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că Tehno S.R.L. deține un service autorizat și oferă atât în timpul garanției cât și după terminarea acelei perioade reparații, suport tehnic și piese de schimb.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.