Coşuri business – cadouri pentru angajaţi

2

Orice companie care se respectă şi care doreşte să îşi răsplătească angajaţii, colaboratorii sau clienţii fideli, va căuta o metodă prin care să îşi arate aprecierea faţă de aceştia. Nu îţi trebuie un buget exagerat pentru asta, ai nevoie doar de puţină imaginaţie şi binevoinţă. Tot ce trebuie să faci este să cauţi varianta potrivită de cosuri cadou pentru ocazii speciale.

Ai multe ocazii prin care să-ţi arăţi aprecierea faţă de cei care te-au ajutat să urci pe culmile succesului. Îţi poţi surprinde angajatele oferindu-le câte un cadou corporete cu ocazia zilelor de 1-8 martie, sau le poţi oferi tuturor coşuri cadou cu ocazia Sărbătorilor Pascale sau de Crăciun. O idee ingenioasă ar fi să comanzi câte un coş cadou pentru fiecare angajat când îşi sărbătoreşte ziua. Dacă tot a ales să lucreze în loc să petreacă, măcar oferă-i câteva clipe de bucurie. Va aprecia garantat!

În funcţie de fiecare ocazie poţi alege anumite pachete de cadou bisiness  sau le poţi personaliza după bunul plac.

Cu ocazia sărbătorilor religioase, poţi opta pentru diverse cadouri tradiţionale şi specifice acelei perioade.

Pentru 1-8 martie poţi alege pachete care conţin cadouri specifice mărţişorului cu multe flori şi ciocolată, produse cosmetice sau diverse aranjamente florale.

Pentru oricare ocazie poţi opta pentru pachete cu ceai, cafea sau Gourmet! Rolul acestor cadouri în afaceri nu este doar de a îţi arăta respectul faţă de angajaţi, colaboratori sau clienţi. Aceste mici atenţii de vor ajuta să păstrezi alături oamenii valoroşi pentru compania ta, îţi va creşte stima şi va întări relaţia în fiecare parteneriat!

Ce cadouri să alegi şi de unde le comanzi?

Debonaire.ro oferă mai multe variante de cadouri pe care le poţi adapta nevoilor companiei tale. În plus beneficiezi de discount dacă ai comandat cel puţin o dată de pe acest site. Transportul este gratuit la o singură locaţie oriunde în ţară, iar produsele disponibile pe site le poţi combina după bunul plac.

Eu de exemplu aş opta pentru promovarea tradiţiilor româneşti şi aş alege coşuri cadou din această categorie.

Dacă tot se apropie Paştele recomand acest cadou business care conţine:

  • o sticlă de vin roşu de de Ceptura, Davino Dealu Mare,
  • un cozonac tradițional rotund cu cremă de nucă și cacao, frumos ambalat,
  • un deliciu natural din mere, stafide și scorțișoară,
  • obiecte hand-made: un coș împletit din felii de lemn cu mânere, o vază din ceramică în miniatură, un napron din bumbac cu motive tradiționale stilizate și dantelă croșetată, un ou din lemn pictat manual.

Toate acestea sunt ambalate frumos, astfel încât să încânte orice privire cu o folie profesională şi o fundiţă asortată! Acesta este genul de cadou pe care mi-aş dori să îl primesc, dar să îl şi ofer.

Însă pe site ai mai multe variante şi idei de cadouri. Tu ştii mai bine ce te reprezintă!

2 COMENTARII

  1. eu ii invidiez pe angajatii ai caror sefi se vor gandi sa le ofere astfel de cosuri. Totusi nu cred ca vor fi asa multi. Majoritatea angajatorilor sunt zgarciti. Cel mult vin cu un cozonac uscat si un vin si gata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.