Confort și relaxare cu ajutorul unui fotoliu de masaj

1

Trăim într-o lume din ce în ce mai stresantă, în care odihna și relaxarea au devenit deja un lux. În încercarea noastră continuă de a munci cât mai mult, ajungem într-un punct în care simțim că nu mai avem putere. De multe ori din cauza grijilor și a stresului nici măcar nu ne putem odihni. Astfel treptat cădem într-un cerc vicios, deoarece stresul și lipsa odihnei ne fac să devenim ineficienți și neproductivi. Însă câteva minute zilnice de relaxare pot schimba total situația. Astfel, în fiecare seară, după o baie caldă ne putem bucura de un masaj de relaxare chiar la noi acasă. Nu ai nevoie de un partener cu mâini pricepute, ci de un simplu fotoliu masaj! Relaxându-ne mintea și trupul, reușim să readucem echilibrul în viața noastră.

Nici lipsa timpului nu mai este o scuză. Te poți bucura de un masaj de relaxare în timp ce citești o carte, navighezi pe internet, asculți muzică ambientală sau urmărești programul tău preferat de la TV.

Scaune masaj profesionale la tine acasă?

Da! Te poți bucura de beneficiile unui fotoliu masaj chiar la tine acasă! Ideea preconcepută că aceste produse ar trebui să existe doar în saloanele de masaj, centrele SPA sau centrele comerciale, ar trebui să dispară. Dacă lucrezi de acasă, atunci ai un motiv în plus să achiziționezi un astfel de scaun, mai ales dacă munca ta presupune să îți petreci mult timp pe scaun în fața unui computer. Poți înlocui scaunul clasic de birou cu un scaun pentru masaj. Astfel, îmbini utilul cu plăcutul.  Fără dureri de spate, vei fi mai relaxat… implicit mai productiv!

Cum alegi un scaun pentru masaj eficient?

Atunci când ești în căutarea celor mai eficiente fotolii de masaj, trebuie să ții cont în primul rând de caracteristicile produsului și de raportul calitate preț.

Să luăm spre exemplu cel mai nou produs lansat de Comtek – fotoliu cu masaj Rokol RK 7909 – disponibil acum pe komoder.ro!

Acest fotoliu pentru masaj se potrivește de minune chiar și într-o sufragerie de apartament. Acest model are un design inovator și numeroase caracteristici tehnice create special pentru a te convinge să îl achiziționezi.

 • este un fotoliu ergonomic dotat cu  role de masaj poziționate astfel încât să ofere întregului corp confort și relaxare totală. Un amănunt care nu ar trebui ignorat este legat de faptul că acest fotoliu unește spătarul și cotierele într-un tot unitar, astfel încât întregul corp să beneficieze de un masaj simultan.
 • îmbrățișare cu perne de aer și presiune – acest fotoliu îți învăluie trupul într-o îmbrățișare caldă. Datorită suprafeței granulate, vei avea parte de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Presiunea de aer atât din zona șezutului cât și din zona picioarelor, oferă un surplus de relaxare și confort.
 • fotoliul dispune de setări multiple pentru sistemul de masaj al picioarelor, terapie 360 º prin încălzirea labei piciorului, cea mai lunga extensie pentru tălpi precum și role la tălpi pentru reflexoterapie.
 • are încorporată o șină avansată în formă de L pentru un masaj multi-unghiular al spatelui și feselor precum și o șină curbată pentru un program de rulare complet
 • dispune de o funcţie unică, inovatoare –  masajul tâmplelor cu ajutorul pernelor de aer
 • prin intermediul acestui fotoliu, te poți bucura de cea mai naturală și relaxantă poziție de masaj – Poziţia Zero Gravity –  baza teoriei Gravitaţiei Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiţionale chineze. Această poziție presupune ca picioarele să se afle mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; Datorită acestor caracteristici, funcţiile corpului sunt menținute la nivel optim.
 • fotoliul oferă încalzire pentru talie, şezut şi tălpi
 • dispune de mai multe tipuri de masaj
 • oferă posibilitatea de a te bucura de un masaj după principiile medicinei tradiţionale chineze cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine și activarea funcţiilor organismului, cu scopul obţinerii unei armonii între Yin și Yang.
 • deține o funcţie audio și o funcţie pentru telefon conectate prin intermediul dispozitivului bluetooth astfel încât tu să te bucuri de relaxare totală ascultând muzica preferată. În plus, dacă dorești un „masaj muzical” ritmul masajului se ajustează după ritmurile muzicii
 • este un proodus testat și certificat, sigur pentru utilizare, antialergic, realizat dintr-un material compatibil cu epiderma umană, ecologic, cu consum redus de energie electrică, foarte silențios și cu un design inovator.

Din punctul meu de vedere, acest fotoliu de masaj este un produs complet ideal pentru oricine își dorește câteva clipe de relaxare după o zi istovitoare de muncă.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.