Cazare la hotel sau cazare la o garsonieră în regim hotelier

2

Sunt genul de om puţin mai retras. Iubesc intimitatea şi îmi doresc de fiecare dată când merg în vacanţă, un spaţiu doar al meu în care să mă bucur de linişte şi confort. În fiecare an când merg în vacanţă, aleg să mă cazez în apartamente sau garsoniere. Oferta de cele mai multe ori este mai mare decât cererea, iar locuri de cazare sunt destule, indiferent de sezon. La mare avem chiar un loc preferat de cazare, în care revenim în fiecare an. Şi ghiciţi ce? La doar 200 m de plajă! 🙂

De ce prefer ca loc de cazare o garsonieră în regim hotelier?


Preţul de cazare este mai mic

Majoritatea hotelurilor, în special cele situate într-o zonă centrală sau în apropierea unor centre de interes, practică tarife ameţitoare. Chiar şi aşa, cu greu găseşti un loc de cazare. Asta se datorează faptului că nu toţi ştiu că există posibilitatea să te cazezi în mod legal într-o garsonieră cu regim hotelier. Spre deosebire de hotel, tarifele dintr-un astfel de spaţiu sunt mult mai accesibile. În plus poţi economisi bani cu mâncarea, datorită faptului că o astfel de garsonieră este utilată cu tot ce îţi doreşti pentru a pregăti o cină sănătoasă şi gustoasă.

Unele persoane evită să mănânce prin restaurante nu neapărat din cauza preţului ci din cauza faptului că au intoleranţă la anumite ingrediente. Soţul meu este o persoană destul de sensibilă şi nu mănâncă orice şi oriunde. Când pleacă în deplasere îşi ia de obicei pacheţel sau caută un loc în care să îi permită să îşi pregătească singur hrana. Când are o delegaţie în capitală, preferă să îşi caute din timp garsoniere in regim hotelier Bucuresti, în zona în care îşi va desfăşura activitatea. Chiar luna trecută a trebuit să îşi caute un astfel de loc în apropiere de Piaţa Unirii şi a găsit o garsonieră complet utilată la un preţ de doar 35 euro pe noapte.

Intimitate şi confort, indiferent de locaţie

În ciuda tarifelor mult mai mici, poţi alege să te cazezi într-o garsonieră amplasată în zona în care doreşti. Astfel vei economisi atât timp cât şi bani. Toţi ştim cum e traficul în Bucureşti, mai ales la ore de vârf.

În plus te vei bucura de intimitate şi de tot confortul de acasă. Fiecare garsonieră în regim hotelier este dotată cu aparat de aer condiţionat, aparate electrocasnice absolut necesare în orice gospodărie (frigider, plită electrică, cuptor cu microunde, filtru de cafea sau maşină de spălat şi fier de călcat). Dacă doreşti să găteşti, ai parte de veselă, tacâmuri şi alte vase pentru gătit. Dacă ţi se pătează cămaşa preferată, sau se şifonează ai posibilitatea de a o curăţa şi călca. Un mare avantaj aş putea spune, deoarece nu orice hotel îţi oferă această posibilitate. În plus te poţi bucura de programul preferat de la TV şi internet wiereless de mare viteză.

O garsonieră în regim hotelier o poţi închiria pentru o noapte, chiar dacă locuieşti în Bucureşti. Pentru ce te întrebi? Dacă te chinuie talentul gastronomic şi vrei să îi faci o surpriză soţiei, fără să îi ocupi bucătăria, poţi închiria o astfel de garsonieră şi să organizezi o cină romantică fără să fiţi deranjaţi de copii, bunici şi alte rude! 🙂

Ai parte de siguranţă dacă alegi o garsonieră în regim hotelier?

Cu siguranţă da! Important este să apelezi la o agenţie de închirieri şi subînchirieri de garsoniere şi apartamente în regim hotelier, care oferă legal spaţii pentru închiriat pe termen scurt. Nu direct la proprietar în zone rău famate şi insalubre. Apelând la serviciile unei astfel de agenţii te vei bucura de intimitatea, confortul şi independenţa propriului cămin la un preţ mai mic decât la hotel, sau cel mult egal. Vei şti sigur că bunurile tale sunt în siguranţă cât timp eşti plecat. Dacă stai o perioadă mai lungă, ai parte săptămânal de curăţene şi lenjerii schimbate. Nu va trebui să cheltui bani cu mâncarea la restaurant. Ai posibilitatea de a te autogspodări şi nimeni nu te va deranja! Ce vrei mai mult? 😉

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. pentru mine castigatoarea este varianta cazarii in regim hotelier. Mi se pare mai comoda, am senzatia asta ca sunt ca acasa. Depinde si de oameni. Unii nu pot trai fara toate serviciile de care au parte la hotel. EU prefer mai ieftin si mai liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.