Top 3 cărţi de dragoste scrise de autori contemporani pe care ar trebui să le citeşti neapărat

2

Vremea rece de afară parcă ne îndeamnă să ne petrecem cât mai mult timp în casă, sub o pătură groasă, sau în faţa şemineului, cu un ceai cald pe noptieră şi o carte bună în mână.

Chiar dacă tehnologia şi lumea digitală a acaparat o mare parte din timpul nostru, ce mă impresionează pe mine într-un mod deosebit este pofta generaţiei tinere pentru cărţi. Da dragii mei. Cărţile încă sunt iubite. Cărţile încă sunt la modă. Cărţile încă sunt cool. Cărţile au fost, sunt şi vor fi veşnic nemuritoare, aşa că vă sugerez ca în fiecare săptămână să citiţi câte o una.

Mulţi dintre voi ştiu că preferaţi romanele de dragoste. În special, acele poveşti care te fac să plângi de fericire şi să îţi preţuieşti şi mai mult persoana iubită.

Am făcut o selecţie şi aş dori să vă prezint 3 dintre cele mai frumoase carti de dragoste, scrise de autori contemporani pe care sa le citeşti în această perioadă. Asta dacă nu care cumva le-ai citit deja!

 

3 dintre cele mai frumoase carti de dragoste

 

„Înainte să te cunosc”  (Me BeforeYou) – Jojo Moyes


Este un roman de dragoste cu o poveste impresionantă. „Înainte să te cunosc” este o carte de excepţie care încearcă să scoată în evidenţă în primul rând sentimentele şi trăirile protagoniştilor. O carte care te va face să trăieşti intens fiecare clipă şi să te transpui cu uşurinţă în pielea personajelor, să râzi alături de ei, să plângi, să urlii de neputinţă în faţa unei sorţi aparent nedreaptă. Nu este un roman siropos presărat de declaraţii de dragoste şi scene hot, este un roman despre viaţă şi etapele ei. Nimeni nu ştie ce îi va aduce ziua de mâine, aşa că depinde de noi felul în care vom alegem să păşim prin viaţă.

Lou este o femeie tânără şi simplă dar cu vise măreţe. Will, un tânăr şarmant şi excentric, care la doar treizeci de ani este victima unui accident de motocicletă şi astfel rămâne imobilizat într-un scaun cu rotile. Lou, după ce ajunge şomeră,  va ajunge să fie infirmiera lui Will. De aici până la o frumoasă poveste  de dragoste mai sunt doar câţiva paşi… Finalul este apoteotic!

 

„După ce te-am pierdut”  (After You) – Jojo Moyes


Romanul este o continuare a cărţii „Înainte să te cunosc”. După moartea lui Will, Lou este nevoită să îşi reia viaţa de altă dată. Dezamăgită de faptul că nu a reuşit să evolueze aşa cum îşi dorea Will, dar şi profund afectată de moartea acestuia, Lou va avea de înfruntat o lume întreagă. Va duce o luptă chiar şi cu sine însăşi, însă alinarea va veni din partea lui Sam, care o va ajuta să depăşească trauma produsă de pierderea lui Will şi să se regăsească pe sine. Viaţa îşi urmează cursul. Când o uşă se închide, alta se deschide. Astfel se întrevăd noi orizonturi. Dar oare iubirea dintre Lou şi Sam va fi la fel de intensă ca iubirea dintre Lou şi Will? Asta rămâne de văzut…

 

Cum să te îndrăgosteşti – Cecilia Ahern


Romanul este un pansament pentru inimile rănite. Cartea te va ţine cu sufletul la gură de la început până la sfârşit. Acţiunea se desfăşoară lin, iar suspansul va învălui fiecare pagină într-un buchet de trăiri şi emoţii care te vor determina să nu mai laşi cartea din mână. Povestea începe într-un  mod inedit. Într-o noapte, Christine îl surprinde pe Adam  în momentul în care doreşte să se arunce de pe un pod din Dublin. În încercarea de a îl face să se răzgândească, Christine îi propune să amâne decizia, timp în care ea îi va demonstra că viaţa merită trăită. Dar timpul se scurge, incredibil de repede… oare între cei doi se va înfiripa o iubire atât de puternică, încât să îl facă pe Adam să se răzgândească?

 

De unde poţi cumpăra aceste romane de dragoste?

Toate aceste cărţi pot fi comandate de la libraria online Books Express la preţ redus. În plus, la comenzi care depăşesc suma de 300 lei, livrarea este gratuită prin curier rapid. Alegând să plasezi o comandă online îţi va fi mai uşor să analizezi fiecare carte, fiecare volum şi fiecare autor. Îţi va fi mai uşor să găseşti cartea dorită printre rafturile virtuale, dar şi colecţiile noi apărute.

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.