Review vopsea de păr Loreal Casting Creme Gloss

9

V-am promis într-un articol anterior că vă voi prezenta fiecare produs achiziţionat de pe webshopul Pentru Corpul Tău.

A trecut o lună de când m-am vopsit şi spre surprinderea mea culoarea nu a ieşit la fiecare spălare a părului. Deci rezistă! Din păcate va trebui să mă vopsesc din nou, deoarece firele de păr au crescut cam 1 cm şi iar am părul alb la rădăcină! Melanina asta din corpul meu mă cam duşmăneşte, dar nu am ce face! Caut soluţii! 😀

În perioada sarcinii am evitat vopseaua de păr cu amoniac. Înainte nu ţineam cont de asta, dar am observat că acest tip de vopsea este mult mai prietenoasă cu scalpul şi firele de păr.

Vedeta de astăzi este: vopseaua de păr Loreal Casting Creme Gloss – negru abanos. Deja gândul meu zboară la cartea de poveşti a copilului meu în care „Alba ca zăpada” era descrisă ca o prinţesă extrem de frumoasă cu pielea albă ca zăpada, buzele roşii ca sângele şi părul negru de abanos. Ca adult descrierea prinţesei mă cam sperie, iar din tot portretul decât prezentarea părului mi se pare interesantă. Eu nu sunt chiar albă ca zăpada – sunt puţin mai bruneţică! Din acest motiv, cele mai potrivite nuanţe pentru vopsirea podoabei capilare sunt cele închise la culoare.

Pachetul conţine:

  • vopsea cremă
  • un tub oxidant
  • balsam pentru păr vopsit
  • mănuşi de protecţie şi instrucţiuni de folosire

prezentare

Cantitatea din vopseaua de păr este suficientă pentru un păr mediu şi destul de des.

Ce mă mai încântă pe mine la acest produs pe lângă faptul că nu conţine amoniac?

Faptul că se aplică foarte uşor. După desigilare, vopseaua cremă am introdus-o în tubul cu oxidant şi am agitat bine pentru ca să se omogenizeze compoziţia. Apoi cu ajutorul vârfului am început să aplic vopseaua la rădăcină. Am întins uniform pe toată lungimea firului de păr, iar după 45 minute am scăpat definitiv de toate firele de păr albe. Spre deosebire de alte vopseluri, nu am simţit mâncărimi sau disconfort cât timp am aşteptat ca aceasta să acţioneze asupra firelor de păr. Chiar dacă nicio vopsea de păr nu e recomandată să fie utilizată în exces, vopseaua fără amoniac este mult mai prietenoasă cu părul şi pielea de pe cap. Vopseaua am cumpărat-o de aici!

Rezultatul este acesta:

9 COMENTARII

  1. Am să comunic unei prietene despre aceste vopsele de păr….sigur va dori să cumpere….
    Mie mi-ar trebui …..să crească întâi părul şi pe urmă să îl vopsesc…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.