Holidaynet – cheia unei vacanţe de vis

9

Pentru mulţi dintre noi, planificarea concediului se dovedeşte a fi o mare problemă. Asta deoarece viaţa profesională nu se potriveşte perfect cu cea personală.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să ajungeţi în situaţia în care să nu vă puteţi lua concediu în perioada în care doriţi? Sau de câte ori acel concediu nu a fost anulat deoarece la job a intervenit ceva neprevăzut, iar doar tu erai persoana potrivită pentru a rezolva problema? Din aceste motive, multe persoane aleg să opteze pentru ofertele last minute sau caută cu mare atenţie locuri de cazare la diferite pensiuni.

În perioada concediilor, locurile libere de cazare sunt cu adevărat o problemă. Dacă nu îţi rezervi din timp, atunci cu siguranţă îţi va fi greu să găseşti un loc liber într-o staţiune dorită. Pentru a găsi locul ideal de cazare, recomand platforma Holidaynet.ro! Portalul poate fi folosit cu succes atât de unităţile de cazare cât şi de turişti. Este uşor de uilizat, gratuit şi oferă informaţii reale despre preţuri şi cazare. Acest portal contribuie semnificativ la dezvoltarea turismului în mioritic.

logo

Avantajele acestui portal sunt:

  • un număr variat şi bogat de oferte de cazare pentru toate gusturile şi toate buzunarele
  • cele mai mici preţuri.
  • seriozitate şi încredere
  • transparenţă totală – nu există taxe ascunse
  • plată direct la proprietar
  • rezervare gratuită
  • mulţi clienţi mulţumiţi

Eu iubesc România. Am spus-o şi o mai repet. Nu mi-e ruşine cu ţara mea, o iubesc din toată inima şi sunt mândră că m-am născut în această în România. În fiecare an, pe lângă concediul la mare sau câteva mici escapade pe Valea Prahovei, aleg câte o destinaţie din ţară în care nu am mai fost. Anul acesta am în plan să îmi petrec concediul în Maramureş. Şi cum nu am fost niciodată până acum, am optat să caut cazare Ocna Sugatag!

Ocna Şugatag este o staţiune balneo-climaterică din judeţul Maramureş renumită datorită apelor sale minerale şi sărate. Staţiunea este preferată în special de persoanele care doresc să se trateze de diferite afecţiuni reumatismale, dermatologice, ginecologice sau neurologice. Pentru fiecare afecţiune în parte există mai multe tipuri de proceduri. În staţiune sunt la fel de bine venite şi persoanele care doresc să prevină apariţia anumitor boli sau pur şi simplu îşi doresc să se relaxeze în această oază oferită de natură.

Sursa foto: www.primariaocnasugatag.ro
Sursa foto: www.primariaocnasugatag.ro

Am studiat cu atenţie toate ofertele de pe site. Atenţia mea s-a îndreptat către cazare in pensiuni datorită preţurilor acceptabile şi condiţiilor excelente de cazare. Am optat pentru o pensiune minunată, construită din lemn de brad sculptat. Camerele decorate în stil rustic, culorile vii, mirosul de lemn şi ferestrele mici m-au transpus într-o lume magică a poveştilor.

Nu e de mirare că staţiunea este atât de iubită. Pe lângă tratamente, turiştii pot alege să meargă în diferite excursii opţionale. Astfel, pot vizita diferite căsuţe tradiţionale şi bisericuţe din lemn, oraşul Sighetul Marmaţiei, Mănăstirea Bârsana, Rezervaţia naturală Tăurile, turbăria de la Hoteni cu ale sale “tinoavele plutitoare”, vâltorile din Hărniceşti, panta dintre Cavnic şi Deseşti pe care maşinile par că urcă singure.

Bineînţeles că în fiecare clipă ne putem bucura de peisajul mirific, aerul curat şi ospitalitatea caldă a maramureşenilor!

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. Ma gandesc de ceva vreme sa imi fac un nou obicei, acela de a merge in fiecare an, macar 2-3 zile, intr-o statiune balneoclimaterica. Sa am grija de corpul meu a devenit o prioritate, de la sport pana la alimentatie sanatoasa. Si ma gandesc serios sa merg si la tratamente care se fac de obicei in statiuni precum cea despre care ai scris tu in acest articol.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.