Cum să ai un corp de zeiţă şi un ten de invidiat

20

Sursa: www.brooksbymelton.ac.uk/course/level-2-beauty-therapy/

Cu siguranţă orice femeie îşi doreşte să se îngrijească, să fie răsfăţată şi să se simtă mereu bine. Poate că pare banal, dar şi o simplă vizită într-un centru SPA aduce multă bucurie în sufletul unei femei. Câteva şedinţe periodice, pe lângă faptul că te ajută să îţi menţii un aspect cât mai plăcut, te vor face să te relaxezi şi să uiţi de problemele şi grijile cotidiene. Mai mult decât atâta mereu îngrijită, te va face să te simţi cu adevărat fantastic. Acest aspect îţi va da mai multă încredere în tine, iar asta cu siguranţă o vor simţi şi cei din jurul tău.

Este adevărat că femeile iubesc să se îngrijească. Sunt campioane în achiziţia produselor cosmetice sau a aparatelor de înfrumuseţare. Fiecare are propriul ritual, respectat cu sfinţenie, pentru ca rezultatul să fie mereu peste aşteptări.

Chiar dacă par fragile, femeile sunt de fapt mult mai puternice decât bărbaţii. Doar că această putere este mascată de feminitate, senzualitate şi frumuseţe. Dar pentru toate aceste aspecte, pe lângă darul de la natură, o femeie are nevoie şi de ajutor din partea unor specialişti.

Dacă unele femei aleg să se îngrijească acasă, altele au trecut la nivelul următor şi au decis să se lase pe mâinile specialiştilor pentru diverse tratamente profesionale efectuate cu produse de înaltă calitate.

În plus, dacă optezi pentru un tratament cosmetic într-un anumit centru SPA, atunci cu siguranţă specialiştii respectivului salon, îţi vor recomanda un program de înfrumuseţare şi îngrijire potrivit corpului tău. Lăsându-te pe mâna specialiştilor, nu numai că rezultatele te vor încânta, dar tu vei avea parte de câteva clipe de relaxare şă răsfăţ.

Indiferent dacă optezi pentru epilare definitivă, bronzare organică, împachetări, electrostimulare, presoterapie, cavitaţie, masaj sau alte servicii care te vor ajuta să te relaxezi, cu siguranţă te vei simţi ca o regină a frumuseţii…

frumusete

Prima alegere a femeilor care aleg un tratament într-un astfel de centru este epilarea definitivă. Acest serviciu este prioritar pe lista oricărei femei, deoarece părul nedorit de pe corp cu siguranţă este un adevărat chin pentru orice femeie care îşi doreşte o piele fină şi catifelată.

Multe persoane care calcă pragul unui centru de remodelare corporală şi cosmetică optează pentru un tratament de curățare a tenului (Microdermabraziune facială). Pentru asta apelează la specialişti precum cei de aici.

Acest tratament facial constă în eliminarea stratului superficial al pielii. Îndepărtarea celulelor moarte va stimula producţia de celule noi, colagen şi elastină. Rezultatul va fi un ten curat, mai luminos, cu o piele extrem de fină şi un aspect tânăr chiar de la prima şedinţă. În plus micile riduri vor fi estompate, acneea este ameliorată şi tratată, cicatricile superficial vor fi uniformizate, pielea se va hidrata în mod natural, zonele decolorate de pe ten vor fi uniformizate, iar petele şi coşurile eliminate. Astfel vei obţine un ten perfect, demn de coperta unei reviste.

Ritualul durează doar 15 minute efectuat o singură dată pe săptămână, aşa că femeile mereu grăbite nu găsesc nicio scuză în ceea ce priveşte „lipsa timpului”.

Acest tip de tratament poate fi efectuat în 3 niveleluri de intensitate, în funcţie de fiecare tip de ten în parte:

  • Primul nivel, de intensitate superficială va elimina doar stratul de celule moarte de la suprafaţă.
  • Al doilea nivel, de intensitate medie va curăţa cu atenţie tenul până la membrana bazală.
  • Ultimul nivel, de intensitate profundă este mult mai complex şi poate fi realizat doar de un terapeut specializat.

Tratamentul este plăcut, nedureros, rapid şi simplu. Nu este nevoie de anestezie sau perioadă de recuperare. Specialiştii recomandă totuşi a se evita expunerea imediată la razele puternice ale soarelui.

Un alt tratament la care femeile apelează cu încredere este electrostimularea musculară!  Acesta este destinat persoanelor sedentare care doresc să fie cât mai suple. Este o formă pasivă de slăbit, iar o singură şedinţă de 45 de minute echivalează cu câteva ore de fitness. Pentru efectele dorite, specialiştii recomandă minim 12 şedinte, cu o frecvenţă de 3-5 şedinţe pe săptămână, după care procedura se poate reduce la o singură şedinţă pe săptămână. După un tratament îndelungat de până la 25 şedinţe, efectele vor fi asemănătoare cu cele ale unei operaţii de liposucţie.

Un tratament eficient, precum acesta de aici, va contribui considerabil la arderea grăsimilor de pe abdomen, coapse, braţe, va întineri şi defini cu succes musculatura. Procedura este sigură şi simplă şi se realizează cu ajutorul unor mici electrozi aşezaţi pe zonele în care se doreşte tratament. Microcurentii vor genera o mişcare vibratorie foarte fină a muşchilor, iar aceştia se vor contracta şi îşi vor mări necesarul de energie. Astfel grăsimile din împrejurimi vor fi arse.

Electrostimularea musculară prezintă multe beneficii printre care amintim: arderea grăsimilor, tonifierea musculaturii, scăderea în cm, eliminarea celulitei, echilibrarea tranzitului intestinal, accelerarea sintezei de colagen şi circulaţiei sanguine, creşterea ratei metabolice.

Totuşi, acest tip de tratament nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care prezintă diverse afecţiuni cardiace, dermatologice sau care suferă de cancer, epilepsie, spasmofilie, hipertiroidie.

 

Indiferent de tratamentul ales, trebuie să ţinem cont şi de celelalte probleme de sănătate, de aceea doar specialiştii dintr-un centru de remodelare corporală şi cosmetică vor putea stabili ce tip de tratament se potriveşte cu nevoile noastre.


Sursa poza 1:  www.brooksbymelton.ac.uk/course/level-2-beauty-therapy/

20 COMENTARII

  1. Intotdeauna m-au incantat astfel de proceduri si am tanjit dupa ele doar ca e ceva care se pune de-a doua in calea dorintelor mele. Oricum daca sanatatea mi-ar permite, chiar daca nu am banii necesari, macar ca as face credit bancar si m-as remodela. 😀

  2. Trebuie sa recunosc faptul ca pana acum nu mi-am rasfatat corpul cu astfel de tratamente, insa sunt curioasa sa incerc in viitorul apropiat microdermoabraziunea faciala.

  3. uf, daca fondurile ar fi pe masura dorintelor… nici nu stiu unde am ajunge si ce ne-am mai face 😀 adevarul e ca la proceduri pentru remodelare as apela si eu, ma tot chinui cu slabitul, dar nu e ceva uniform si frumos!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.