10 motive pentru care am ales să călătoresc cu Viotur!

20

banner2jpg

De când vechiul regim politic a apus, iar graniţele au fost deschise, românii au căutat pe toate căile să invadeze Europa. Unele persoane au plecat la muncă pentru un trai mai bun.  Alte persoane au plecat să-şi îndeplinească visul de a călători şi a vizita cât mai multe ţări, purtând un bagaj plin cu vise, iar pe măsură ce ajungeau la o anumită destinaţie, îşi îmbogăţeau bagajul cu multe amintiri plăcute.

Indiferent de varianta de transport aleasă (aerian sau terestru), românii şi-au ales anumite ţinte, dar inima lor tot acasă a rămas. La început a fost mai greu, dar timpul a găsit soluţii pentru fiecare.

Frica de avion, i-a determinat pe mulţi călători să opteze pentru transportul internaţional terestru. Recunosc faptul că şi eu am devenit reticentă, mai ales că au loc fel de fel de atentate teroriste, iar autocarele sunt mult mai sigure din acest punct de vedere. În plus am rău de înălţime şi nu mi-aş dori să fac un atac de panică în avion! 😀

Nu plec prea des din ţară, dar atunci când o fac, studiez cu mare atenţie toate ofertele disponibile. Eu şi soţul meu ne doream o maşină pe care să o aducem din Germania. Aşa că am început să studiez ofertele disponibile online. Astfel am descoperit operatorul de transport internaţional de persoane Viotur.

logo

 

O să vă prezint pe scurt 10 din motivele

pentru care am ales această companie!

 

Călătorii cu autocare moderne!

Viotur dispune de o flotă de autocare şi microbuze moderne, cu reviziile la zi, condiţii de transport mai mult decât decente şi personal calificat.

Compania pune la dispoziţia călătorilor servicii de înaltă calitate, astfel încât orice călătorie să fie o adevărată plăcere.

 

Preţuri imbatabile

Preţurile sunt mai mult decât avantajoase. De exemplu, dacă intri în secţiunea „bilete autocar Romania Anglia prin Viotur”, vei constata că un bilet până la Londra costă doar 80 lire. Noi am optat pentru transport persoane Germania cu Viotur. Destinaţia Hamburg. Am fost încântaţi de faptul că am fost lăsaţi fix în faţa hotelului, fără ca noi să bâjbâim printr-un oraş total necunoscut, fără să ştim limba şi fără posibilităţi de orientare. Biletul ne-a costat doar 120 euro de persoană – dus şi am plecat de la noi din oraş (Ploieşti). Ce pretenţii să mai avem? Drumul nu a fost atât de obositor şi am ajuns în două zile. În plus, avem posibilitatea să ajungem zilnic către oricare din cele 106 oraşe din Germania disponibile pe site-ul companiei de transport. Nu e deloc puţin aş putea spune, mai ales că Germania nu este o ţară mică, iar Viotur are acoperire pe tot teritoriul acesteia! La întoarcere am făcut ceva mai mult pentru că ne-am întors cu noua maşină achiziţionată şi am vizitat câteva oraşe care se aflau în drumul nostru. Dacă nu-mi plăcea maşina, atunci tot cu Viotur ne întorceam!

 

Reduceri semnificative

Viotur oferă reduceri pentru clienţi fideli, grupuri începând de la 3 persoane, studenţi, copii şi pensionari, dar şi pentru toţi clienţii care apelează la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro!

 

Dacă nu mă credeţi pe cuvânt atunci formaţi:

0749 990 967          0766 759 468          0728 853 213

şi vă veţi convinge!

 

Curse aproape zilnice

Viotur oferă plecări în străinătate aproape zilnic, în funcţie de destinaţie. Pe site, există un orar flexibil care vă permită să vă gestionaţi timpul necesar pregatirii pentru o astfel de excursie. Dacă optaţi pentru plecari microbuz Romania – Germania, atunci Viotur e cea mai bună alegere! Cu un astfel de serviciu, nu o să vă faceţi griji în cazul în care intervine ceva în ziua plecării şi trebuie să amânaţi călătoria o zi sau două. Cu siguranţă o să aveţi timp şi pentru a vă rezolva problemele din ţară şi pentru a ajunge în timp util la destinaţie.

Transport-persoane-BOTOSANI-NEUMUNSTER-600x400

 

Transport din mai multe oraşe din România direct la adresa dorită

Plecările au loc din 26 oraşe principale şi 31 oraşe de tranzit, deci în total dacă doriţi să vă îmbarcaţi la bordul unui autocar, aveţi la dispoziţie 57 de oraşe din care puteţi face asta!

Un avantaj îl reprezintă faptul că indiferent de ţara în care doriţi să ajungeţi, şoferul vă va lăsa exact la adresa dorită din oraşul pentru care v-aţi rezervat bilet.

 

Şoferi experimentaţi

Toţi şoferii profesionişti angajaţi în cadrul acestei companii au experienţă în transportul terestru de persoane de linie. Este o diferenţă majoră între persoanele care deţin categoria D la permisul de conducere şi au atestat transport persoane valabil, dar care nu au condus decât pe rute scurte şi cei care au mii de kilometri parcurşi atât intern cât şi internaţional. Condusul nu este o joacă de copil şi nu oricine are toate categoriile poate fi numit şofer profesionist.

Un conducător auto profesionist trebuie pe lângă actele valabile şi controalele medicale periodice să aibă experienţă în domeniu, să aibă o anumită conduită şi atitudine, să fie îmbrăcat decent conform normelor Europene (cămaşă, cravată şi pantalon de stofă – asta dacă nu are impusă o uniformă de serviciu), să respecte regulile de circulaţie şi să evite şicanările în trafic, să cunoască foarte bine traseul, să fie politicos cu pasagerii, să manipuleze cu atenţie bagajele călătorilor atunci când sunt introduse în cala autocarului. Dacă o să întrebaţi cum poate căpăta un astfel de şofer experienţă, o să vă răspund! În timp. Nu este normal ca imediat ce un şofer obţine categoria D să plece la un drum aşa lung. Va căpăta experienţă pe trasee scurte, iar atunci când va pleca la drum lung, nu va pleca niciodată singur, deoarece un astfel de traseu se face în 2-3 şoferi, în funcţie de distanţă şi opriri conform normelor europene, respectând cu sfinţenie timpii de odihnă şi de condus. Astfel oboseala nu îşi va face loc, iar accidentele nefericite vor fi evitate!

12494845_756728674464149_3208578848654373314_n

 

Confort şi siguranţă

Autocarele sunt dotate cu aer condiţionat, TV, radio, scaune rabatabile pentru un confort sporit, wifi, toaletă. Astfel lunga călătorie va fi mult mai uşor de suportat vizualizând un film bun, ascultând muzică de calitate, ţinând legătura cu cei de acasă prin intermediul internetului, iar când oboseală îşi spune cuvântul, dormind câteva ore bune pentru a avea bateriile încărcate când ajungeţi la destinaţie.

Aminteam mai sus de respectarea normelor europene privind timpii de condus. Respectarea acestora se realizează fie cu ajutorul diagramei, fie cu ajutorul cardului tahograf. Şi un minut peste limită, atât şoferul cât şi compania sunt sancţionaţi drastic. De aceea, în funcţie de distanţă, cursele de linie unde nu este prevăzută înnoptarea la un hotel, sunt efectuate de obicei în 3-4 şoferi, cu puncte de lucru în diferite oraşe din U.E., atfel încât aceştia să fie schimbaţi conform Regulamentului European. În acest mod, sunteţi pe mâini bune, deoarece şoferii sunt odihniţi. Doar circuitele turistice sunt efectuate în doar 2 şoferi, dar acolo vorbim de alt statut.

 

Masă caldă la restaurant

Compania Viotur îşi respectă clienţii. De aceea le oferă o masă caldă la restaurant din Ungaria, pentru ca lunga călătorie să fie mult mai uşor „de digerat”. Puţine companii acordă mici atenţii clienţilor. Unii transportatori asigură apa, iar alţii nu oferă nimic. De aceea o masă caldă la un restaurant reprezintă un avantaj pentru cei care aleg să călătorească folosind autocarul ca mijloc de transport.

 

Bagaj de până la 45 kg + o geantă de mână sau rucsac

Bagajul cu o greutate de până la 43 de kilograme reprezintă un avantaj major. În cazul avioanelor, mai ales cele low-cost, majoritatea companiilor aeriene nu permit bagaje mai grele de 32 kilograme de persoană, iar costurile sunt enorme. De aceea, într-un bagaj de 45 kg consider că o persoană poate lua absolut toate lucrurile necesare în călătorie.

 

Transport colete

Dacă doreşti să trimiţi un colet din ţară rudelor sau prietenilor din Anglia, Germania, Italia,  Franţa, Danemarca, Suedia, Austria sau Belgia, atunci Viotur este soluţia. Tarifele sunt mai mult decât avantajoase, în plus coletele sunt pe mâini bune. ajungând direct la destinaţie!

 12227556_750875021716181_3254715736862365624_n

Asta a fost tot!

Călătorului îi stă bine cu drumul, aşa că drumuri line să aveţi!

 

bannei1

 


Surse foto: www.viotur.ro, Facebook Viotur

20 COMENTARII

 1. Pentru calatorii la mii de km distanta am ales intotdeauna varianta mai rapida, adica avionul. Cu toate acestea, pentru o vacanta in Germania m-as incumeta sa plec si cu autocarul.

 2. foarte documentat articolul si am aflat o multime de lucruri noi, autocarele arata incredibil iar faptul ca te duc direct la adresa si iti ofera si o masa calda ii duc clar in topul meu

 3. Este foarte bine ca apar firme noi de transport in peisajul romanesc. Cele traditionale si-au pierdut cheful de a multumi clientul, autocarele nu se ridica la standardele celor de la Viotur, din cate vad, si nu ofera nimic in pret. Ai de ce sa alegi Viotur si nu alte firme.

  • Concurenta ii face si pe ceilalti sa se alinieze normelor! 🙂
   Daca nu se conformeaza, au de pierdut! Oricum romanii sunt satui de autocare vechi SH si depasite. In privinta soferilor… aici sunt multe de discutat. Cei care respecta regulile si sunt cu adevarat profesionesti trebuiesc remunerati pe masura.

  • Mai ales partea cu lasatul la adresa. Din punctum meu de vedere e cea mai tare si nu am mai auzit ca aceasta oferta sa fie practicata si de alte firme de transport.

  • In Bulgaria am fost cu alta firma. Daca iti spun ca „ne-a lasat caruta in drum” ma crezi??? Am asteptat mai bine de doua ore pana a venit alta cazatura sa ne duca acasa. Mai rau era de cei care au pierdut trenul sau alta masina de legatura catre orasele de resedinta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.