Ajutor pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii

3

cropped-IMG_0676

Dragii mei, astăzi doresc să vă vorbesc despre Zolty, un om deosebit care înţelege suferinţa semenilor săi, de aceea a iniţiat un proiect care presupune achiziţia de cărucioare electrice SH pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii cu o situaţie financiară deosebită. Mai multe detalii despre acest proiect găsiţi şi aici!

De multe ori nu reuşim să înţelegem suferinţa celor de lângă noi, abia atunci când şi noi o împărtăşim. Ne putem doar imagina. Chiar şi aşa nu realizăm cu adevărat cât de valoroasă este sănătatea. De aceea ar trebui să preţuim fiecare clipă, să ne bucurăm de ce ne-a oferit Dumnezeu, să nu judecăm pe nimeni şi mai mult decât atât: să fim solidari cu cei aflaţi în suferinţă.

Rugămintea mea este să daţi share proiectului direct de pe pagina lui Zolty  pentru ca această frumoasă iniţiativă să aibă cât mai multe rezultate.

Atât bloggerii care doresc să contribuie cu un advertorial sau cu un spaţiu pentru banner cât şi sponsorii care doresc să cumpere spaţiu publicitar pot accesa acest link! Toţi banii strânşi vor fi folosiţi strict pentru achiziţia de cărucioare pentru persoanele cu dizabilităţi.

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.