Dragul meu copilaş!

5

hands_babyAu trecut aproape doi ani de când ne-ai luminat viaţa cu existenţa ta. Ai venit mai devreme pe lume, te-ai grăbit să ne cunoşti, dar ne-ai luat oarecum pe nepregătite. Ne-am bucurat nespus când te-am luat pentru prima dată în braţe şi ni s-a spus că eşti bine. Chiar dacă te-ai născut puţin mai devreme, erai un dolofan de 3400 şi 52 cm. Te priveam cât eşti de frumos şi parcă nu realizam că Dumnezeu mi te-a trimis ca să-mi completezi viaţa. Nu-mi venea să cred că în sfârşit sunt mamă.

Grijile mele abia au început. După cum ţi-am spus nu aveam chiar totul pregătit, aşa că a trebuit să-ţi caut chiar din maternitate unul dintre cele mai potrivite pătuţuri copii şi tot ce mai aveai nevoie pentru confortul tău. Pe primul loc am pus însă siguranţa ta în timpul călătoriei cu maşina, aşa că am căutat cele mai bune scaune auto isofix! Despre importanţa scaunelor auto ţi-am mai povestit, iar tu ai fost foarte receptiv la ce ţi-am spus. Ai înţeles că lipsa unui scaun nu înseamnă doar o simplă amendă ci braţele protectoare din timpul călătoriei. Cum aveam nevoie şi de un cărucior pentru plimbările lungi la ceas de seară prin parcuri, am ales un model sport pentru a străbate împreună mai uşor mulţi kilometri prin natură.

Astfel, încă din primii tăi anişori ai beneficiat de tot confortul şi siguranţa indiferent dacă am mers la o plimbare cu maşina sau pe jos.

Vrei să îţi spun povestea primului tău cărucior?

Am ales căruciorul sport Blox Pop Red Graco, pe care tu să îl foloseşti până când vei avea 3 ani.  Mi-a plăcut design-ul şi culoarea, dar să ştii că tu ai fost cel care l-a ales. Eu am făcut o listă cu potenţialele cărucioare şi ţi le-am arătat. Chiar dacă tu nu ştiai ce intenţii am, când am ajuns la acest model ai zâmbit… am considerat că ai spus DA şi l-am comandat împreună cu pătuţul şi scaunul auto.

Acest cărucior prezintă mai multe avantaje:

 • face parte din noua generaţie GRECO, fiind uşor (doar 8 kg), ultra-compact şi extrem de fiabil.
 • este ideal încă de la naştere, deoarece spătarul poate fi reglat  până la orizontală
 • poate fi folosit până la vârsta de 3 ani / 15 kg
 • este uşor de pliat. Sistemul One Click face ca acest cărucior să poată fi strâns în doar o secundă cu o singură mână, pentru a îl băga în portbagaj, lift sau alt spaţiu de depozitare.
 • şasiul căruciorului este realizat din aluminiu uşor şi extrem de rezistent, iar husele şi capotina din material textil, special tratate anti-UV +50 pentru a asigura un maximum de protecţie  în zilele însorite
 • este accesorizat cu două piese extrem de utile în anotimpul friguros şi anume husa de ploaie şi husa de picioare.
 • roţile din silicon sunt extrem de silenţioase
 • roţile anterioare pivotante 360 ° se pot bloca pe direcţia de mers pentru a fi mai uşor de manevrat în spaţii înguste
 • este compatibil cu oricare din cele două modele de scaune auto din grupa 0: Junior Baby şi Snugfix, transformandu-se cu uşurinţă într-un sistem 2 în 1 TS.
 • coşul de cumpărături este foarte mare şi încăpător, ceea ce vă ajută mult atunci când mergeţi la plimbare sau la cumpărături
 • capotina mare asigură un plus de protecţie vara în zilele însorite
 • husele se detaşează uşor pentru a fi spălate

A fost o alegere bună, iar tu te-ai bucurat de tot confortul şi mi-ai mulţumit cu multe zâmbete şi clipe de neuitat! Mulţumesc mult, copilul meu că mi-ai schimbat viaţa şi mi-ai dăruit multă fericire!

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  • Eu il plimb mai rarut in carucior, dar cand mergem pe distante mai mari preferam caruciorul, ca mai obosim. In plus imi e mai usor sa ii car arsenalul. La cumparaturi cand merg fara sotul din dotare, caruciorul mi-e hamal! 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.