Cum poţi câştiga bani cu ajutorul blogului tău!

3
Când am început să scriu pe blog, nu m-am gândit la faptul că gândurile mele vor fi citite şi apreciate de mulţi oameni. Am început să scriu pentru mine, din nevoia de a mă face auzită, din nevoia de a comunica şi de a mă confesa undeva, într-un colţ, întregului Univers… un Univers doar al meu! Ce e drept, multe articole nu au fost publicate, au rămas în draft, iar mai apoi şterse. Erau prea personale. Am început cu anumite teme sociale cu subiecte ce mă frământau, apoi treptat am ajuns să scriu diverse advertoriale.
Am descoperit astfel concursurile organizate pentru bloggeri. Eram puţin stângace la început, dar treptat am început să învăţ să scriu din ce în ce mai bine, să îmi promovez articolele dar şi să optimizez blogul astfel încât structura lui să fie bine realizată, articolele uşor de găsit, textul să nu devină obositor şi greu de citit. Astfel am câştigat premii în bani, produse cosmetice, lenjerii, vauchere… chiar şi o tabletă!
Acest aspect m-a ambiţionat şi m-a determinat să dau ce e mai bun din mine. Concurenţa este mare, dar e loc pentru toţi în această minunată lume, aşa că pentru a câştiga bani cu blogul tău, va trebui să ai în primul rând inspiraţie, apoi să munceşti. Să nu crezi că un blogger nu munceşte atunci când se aşează în faţa monitorului şi începe să tasteze. Un blogger nu îşi aşterne doar gândurile undeva într-un document gol. Un blogger care doreşte să-ţi ofere informaţii de calitate se documentează bine înainte de a publica articolul.
Asta am făcut şi eu de fiecare dată. Poate din acest motiv, articolele mele au fost apreciate.
Dacă sunteţi curioşi în ce competiţie mă zbat acum să ajung cât mai aproape de vârful clasamentului, vă voi spune şi vouă! Este vorba de Blogathon 2016! Competiţia are loc pe platforma Blog Awords, iar în spatele acesteia se află tot un blogger de succes Călugăru Ovidiu Marius!
Dacă sunteţi de ceva timp în blogosferă, probabil aţi auzit de el şi de toate campaniile în care s-a implicat. Dacă nu ştii încă despre ce este vorba te invit să te înscrii şi tu în această competiţie. Poţi câştiga premii de 5000 de lei! Iar asta nu este tot! La fiecare campanie individuală, sponsorii vă pun la dispoziţie premii care mai de care mai tentante. Astfel poţi câştiga bani, diverse produse, vauchere sau chiar un minunat telefon Allview Viva H801!
Spre deosebire de alte alte competiţii, în cadrul Blogathon vor fi răsplătiţi cei mai buni bloggeri astfel:
–        locul 1: premii în valoare de 2000 lei
–        locul 2: premii în valoare de 1000 lei
–        locul 3: premii în valoare de 500 lei
–        locurile: 4 – 20  premii în valoare de 150 lei.

 

Sună tentant, aşa că invoc spiritele magice ale inspiraţiei să se reverse asupra mea pentru a ajunge undeva în vârful clasamentului! În plus, aceste concursuri mă vor ajuta să îmi promovez mai uşor blogul şi să atrag diverse sponsorizări.
Voi cum faceţi bani de pe urma blogului? Aştept cu mare interes răspunsurile voastre!

Surse foto: 
http://www.surveycrest.com/blog/blogging-passion-or-money/
www.webmaster-success.com
http://www.blogawards.ro/
 
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. si eu particip la astfel de competitii pentru bloggeri pe BlogAwards, mai scriu advertoriale si mai fac ceva banuti din afiliere. Dar slabut de tot pe aripa asta.

    • De afiliere eu nu am mai amintit ca este atat de slabut si neprofitabil profitul incat am ajuns la concluzia ca nu se merita! :-*

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.