Ce m-aş face fără ea?

3

Indiferent dacă merg la job, în parc, la Mall, club sau la un anumit eveniment, geanta este accesoriul care nu îmi lipseşte niciodată. Nu ies din casă fără să am cu mine o geantă potrivită ţinutei sau locului în care urmez să merg.

Indiferent dacă acestea sunt cumpărate din magazine fizice sau online, nu cred că există femeie care să nu adore cele mai noi genţi de damă! Eu am un număr destul de măricel de astfel de obiecte şi parcă simt că nu este suficient! Când văd una care să îmi placă şi să o consider potrivită cu nevoile mele, atunci fac tot posibilul să o achiziţionez! Am făcut o adevărată pasiune pentru ele şi mă mândresc cu frumoasa colecţie!

Geanta trebuie neapărat să se potrivească de minune cu ţinuta. Nu spun că ar trebui să o asortăm cu pantofii… nu se mai poartă, dar trebuie să avem grijă ca din punct de vedere cromatic să se potrivească! Un alt aspect de care trebuie să ţinem cont este dimensiunea acesteia. Nu putem ieşi nici cu o geantă plic la plimbare prin parc, sau la o nuntă să avem cu noi o paporniţă… ar fi total nepotrivit atât din punct de vedere practic, cât şi estetic.

Pentru mine este un accesoriu foarte important. Pe lângă faptul că îmi completează ţinuta, este şi foarte utilă.

Astfel, dacă optez pentru o ieşire în parc cu cel mic, am nevoie de o geantă cât mai mare în care să pot pune pe lângă obiectele mele personale şi câteva obiecte pentru copil cum ar fi o mică gustărică, o sticluţă cu apă, o bluziţă sau jucăria preferată.Aşa că fără geantă, chiar nu ştiu ce m-aş face!

Şi asta nu este tot! Pe lângă obiectele de care nu mă pot despărţi la nici o ieşire precum telefon, portofel, chei, şerveţele, câteva produse cosmetice, un parfum, obiectele copilului, mai trebuie să îmi fac loc şi pentru cele ale soţului care profită de fiecare dată de faptul că iese cu mine şi îşi lasă acasă borsetă, pasându-mi mie tot ce are prin ea mai important. Ce mă amuză pe mine? Se mai întâmplă se le uite acolo şi atunci îi spun că îşi merită soarta, pentru că e prea comod! Mă roagă să i le aduc la servici, iar astfel situaţia se schimbă…

Iar el, cunoscându-mă bine mă întreabă dacă nu cumva am ochit o altă geantă. Atunci profit şi eu de situaţie şi îi arăt noua colecţie de genţi din piele  care m-a atras în mod deosebit. O să vă arăt şi vouă câteva obiecte minunate de care m-am îndrăgostit. Nici nu ştiu pe care să o aleg, pentru că toate sunt minunate!

DSCN0612-300x300DSCN0271-300x300geanta piele naturala albastra-300x300

Voi ce părere aveţi? Pe mine m-au cucerit toate 3!

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Nu se poate concepe viaţa femeii moderne, fără o geantă din piele! Inspirate titlul şi conţinutul articolului. Felicitări!

  2. Si mie imi plac toate 3 dar daca ar fi sa aleg doar una as alege-o pe cea cu imprimeu floral, mi s-a pus pata pe o astfel de geanta de mult timp.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.