5 ponturi pentru o husă de telefon ideală!

2
Haina nu-l face pe om cum nici husa nu face telefonul, dar ambele sunt indispensabile când vine vorba de protecţie. O vorbă din bătrâni spune  că “sunt prea sărac pentru a mă îmbrăca ieftin”, iar dacă pentru noi punem în practică acest proverb, de ce să nu o facem şi pentru telefonul nostru?
Tehnologia a evoluat atât de mult încât un simplu smartphone poate costa mai mult decât o Dacie la mâna a doua, iar dacă aruncaţi „o căruţă de bani” pe un gadget de ultimă generaţie, de ce nu scoateţi şi ceva mărunţiş pentru o husă?

Nu ştiţi ce să alegeţi? Vă voi ajuta eu!

De ce trebuie să ţineţi cont atunci când vă achiziţionaţi o husă pentru telefon!

1. În primul rând husa de telefon trebuie să fie compatibilă cu telefonul. Acest aspect este foarte important, iar dacă nu ţineţi cont de el, riscaţi să aruncaţi banii pe un produs inutil. Este prima opţiune în criteriile de căutare, aşa că mare atenţie atunci când plasaţi o comandă!
2. În al doilea rând husa de telefon trebuie să îi confere telefonului protecţia de care are nevoie! Acesta este cu siguranţă cel mai important aspect, chiar dacă l-am trecut la punctul doi! O husă de telefon vă va feri telefonul de zgârieturi, lovituri şi de ce nu… apă! Până la urmă acesta este principalul rol al unei huse – să protejeze. Un pahar de apă vărsat accidental pe masă cu siguranţă vă va proteja telefonul de contactul direct cu apa.  Indiferent dacă ţineţi telefonul în buzunarul de la haină sau în geantă, acesta este expus zgârieturilor şi loviturilor mici. O husă va proteja telefonul de aceste probleme. Chiar dacă o husă nu garanteză siguranţa telefonului atunci când este scăpat pe jos, cu siguranţă îi va amortize căderea, iar riscul de a vă trezi cu un telefon spart scade considerabil.
3. Alegeţi o husă practică, rezistentă şi confecţionată din materiale de calitate. O husă bună îi va prelungi aspectul şi viaţa telefonului. În plus husa nu trebuie să permită prafului să intre, pentru că acesta va deteriora telefonul.
4. Nu cumpăraţi huse de la distribuitori neautorizaţi. Din proprie experienţă vă spun că nu e o alegere prea fericită. Nu oferă nici garanţie, se deteriorează rapid şi riscaţi ca telefonul să nu fie protejat exact aşa cum vă doriţi! Aşa că mare atenţie de unde alegeţi să cumpăraţi un astfel de produs!
5. În ultimul rând ţineţi cont şi de design. Chiar dacă acesta pare a fi cel mai puţin important aspect, nu trebuie neglijat. Puteţi avea parte de toate cele 5 criterii de selecţie într-o singură husă!

Ce vă recomand!

Vă recocomand noile huse telefoane de la eastcom.roAveţi de ales dintr-o gamă variată de produse. Cel mai mult m-au atras husele de la Ringke. Sunt moderne, practice, confecţionate din materiale de calitate, rezistente şi cu un design deosebit! Toate produsele de pe site sunt însoţite de garanţie. În plus, acestea pot fi achiziţionate la preţuri mai mult
decât avantajoase.

Ce îmi doresc?

Mi-a atras atenţia husa Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S7! Mi-a plăcut enorm acest model încă de când l-am văzut. Este elegant, modern, foarte subţire, dar în acelaşi timp rezistent şi foarte util.
Husa Ringke Fushion vine la pachet cu o folie de protecţie pentru display cadou, marginile sunt roz, iar spatele transparent. Se va potrivi ne minune cu telefonul meu alb, iar pata de culoare îl va face mai vesel şi mai atrăgător.
Sunt foarte încântată şi de faptul că Eastcom oferă garanţie, în plus dacă husa nu se ridică la nivelul aşteptărilor mele o pot returna conform politicii de returnare produse. E o vorbă din bătrâni: “cine se frige cu ciorbă, suflă şi în iaurt”. Nu cred că este cazul de retur, dar acest aspect sporeşte încrederea
mea în acest magazin online.
Husa este de tip carcasă, un model hybrid uşor şi subţire cu margini din TPU şi spate din policarbonat dur, perfect transparent şi special tratat cu un strat anti-zgâriere. Este tratată anti-static pentru a nu permite prafului să pădrundă între suprafaţa ei şi carcasa telefonului. Marginile şi zona camerei sunt puţin mai înalte pentru a evita contactul acestora cu diverse suprafeţele dure. Dispune de protecţie împotriva prafului şi pentru mufele şi porturile telefonului. În plus, butoanele husei beneficiază de tehnologia Active Touch, care îmbunătăţeşte timpul de răspuns, facilitând accesul la toate funcţiile telefonului. Marginea din TPU (termopoliuretan), asigură o protecţie excelentă împotriva şocurilor.
Nu mai este mult până la ziua soţului meu şi aş dori să achiziţionez două astfel de huse, una pentru mine, iar una pentru el. Spre deosebire de husa mea, a lui va avea şi marginile transparente. Ar fi ciudat să îi iau o husă cu margini roz… Avem telefoanele la fel, iar acum le vom deosebi mai uşor. Nu o dată s-a întâmplat să facem schimb de telefoane din greşeală, iar redirecţionarea apelurilor nu era tocmai plăcută.
În încheiere aş dori să vă întreb ce tip de huse preferaţi de pe Eastcom.ro?
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Pentru mine e la fel de important sa fie o husa din material de calitate, construita in asa fel incat sa protejeze foarte bine telefonul pe toate partile(inclusiv camera) dar sa arate si bine sa fie draguta, eventual cu imprimeuri/

    • Si mie imi plac cele cu imprimeuri. Prima carcasa luata pentru telefon avea o poza cu Micky, apoi am luat alta husa care se dovedise a deveni o mare pacoste cand suna cineva. Trebuia scos telefonul, iar daca eram pe strada si mai aveam si ceva in cealalta mana riscam sa il scap. Apoi am luat de pe piata o husa care nu a tinut nici macar o luna… Acum caut ceva mai bun, asa ca sfaturile mele sunt din experienta 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.