Dormeo şi BuzzStore – campanie nouă pentru un somn mai bun!

1
Albinuţele de la BuzzStore adună cu spor campanie după campanie spre bucuria noastră. Vă invit să vă înscrieţi şi în campania Dormeo, unde aveţi şansa să faceţi parte din cei 100 norocoşi care vor primi spre testare perna cu gel Dormeo Siena!
Dacă nu aveţi încă un cont valid vă puteţi înscrie aici, completând câmpurile din chenarul galben din partea de jos a paginii. După ce v-aţi înscris, intraţi pe pagina destinată campaniei şi completaţi disponibil acolo. Nu uitaţi că încă vă puteţi înscrie şi la campania Tefal, aşa că grăbiţi-vă, timpul este limitat!
Perna cu gel Dormeo Siena este confecţionată din spumă vâscoelastică cu structură specială. Se adaptează perfect conturului capului şi gâtului, elimininâd punctele de presiune.
Combinaţia de spumă vâscoelastică şi stratul de gel, cu structura 3D, în formă de fagure, oferă o senzaţie de prospeţime şi răcoare, fiind special concepută pentru toţi cei care se încălzesc sau transpiră abundent în timpul somnului.
Regulile pentru a păstra produsul sunt simple şi le puteţi citi în regulamentul campaniei, dar şi în kit-ul de buzz în cazul în care sunteţi selectaţi.
Eu de mult timp nu am mai avut parte de un somn liniştit, voi?

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.