Canon: cashback şi 3 ani garanţie – între vis şi realitate!

0

 

Prima mea imprimantă… o multifuncţională Canon veche de 10 ani.
Am primit-o cadou de la părinţi când aveam cea mai mare nevoie de ea. Asta s-a întâmplat acum 10 ani când aveam de printat un proiect la sfârşit de liceu şi nu doream să depind de nimeni pentru ca acesta să iasă la lumină din computerul personal şi să prindă viaţă pe hârtie.
Bucuroasă, am citit manualul cu instrucţiuni şi am instalat-o uşor şi rapid. Fiind o imprimantă color mi-am dorit ca primul document să fie o fotografie cu cel care urma să îmi devină soţ. Pe atunci nu aveam fotografii în computer deoarece nu aveam un aparat foto digital ci unul cu film. Am luat una din fotografii, am scanat-o şi am redimensionat-o la un format A4. Scanerul şi redimensionarea i-au scăzut calitatea imaginii dar nu atât de mult cât să mă dezamăgească. I-am dat print…
Culorile au început să îmbrăţişeze haotic hârtia într-un dans misterios. Priveam cum hârtia începe să fie înghiţită treptat, apoi să răsară la celălalt capăt… Imaginea  a început să prindă contur. Era prima mea fotografie printată. O am şi acum la bunica la ţară înrămată.

 

Imprimanta aceea a rămas la părinţii mei. Tata o mai foloseşte şi acum, ceea ce înseamnă că acest brand işi iubeşte imaginea şi pune la dispoziţia clienţilor doar produse de calitate. I-a schimbat doar cartuşele de două ori, în rest a încărcat-o mereu doar cu cerneală originală. A îmbătrânit o dată cu noi, dar îi sunt recunoscătoare că ne-a scos mereu din situaţii limită. Tehnologia a evoluat, iar acum avem parte de produse mult mai rapide şi cu performanţe la care la acea vreme doar visam.
În timpul facultăţii m-am angajat la o mică tipografie. Am rămas acolo timp 6 ani. Îmi plăcea ceea ce făceam. Eram asistent manager, dar mă ocupam şi de editare, tehnoredactare, printare documente. Îmi ajutam colegii atunci când timpul ne presa. Ultima imprimantă achiziţionată înainte să intru în concediu de maternitate a fost tot un Canon. O foloseam la birou pentru tipărirea diverselor oferte, dar şi pentru scanarea documentelor. Dimineaţa se făcea coadă la celălalt scaner din atelier şi se pierdea mult timp, aşa că această multifuncţională era tot ce aveam nevoie. Atât de lăudată a fost acea imprimantă de întreaga echipă încât m-am decis să îmi achiziţionez şi eu una, mai ales că momentan sunt implicată în fel de fel de proiecte de tehnoredactare la domiciliu, iar clientul îşi doreşte şi varianta tipărită pentru a o putea citi mai uşor.
Hotărâtă am ajuns direct pe site-ul oficial Canon România şi am fost surprinsă de o ofertă de nerefuzat!
Despre ce este vorba?
În perioada 01.03.2016 – 30.06.2016 aveţi parte de o promoţie specială. Canon pune la dispoziţie o serie de produse pentru care cumpărătorii vor primi înapoi o sumă de
bani
, plus o garanţie extinsă cu o durată de 3 ani. Nu este aşa că sună tentant? Cum aş putea să ratez o asemenea promoţie?
Produsele aflate în promoţie fac parte din gamele MAXIFY şi i-SENSYS şi conţin echipamente multifuncţionale pentru imprimare, scanare şi managementul documentelor, ideale pentru companiile mici şi mijlocii sau pentru oricine îşi doreşte o astfel de imprimantă.
Mie îmi este absolut necesară, deoarece lucrez de acasă atât cât îmi permite timpul şi bebe, iar fără o imprimantă performantă nu aş putea finaliza uşor proiectele în care sunt implicată. Mi-e greu să-l iau pe băiat după mine în oraş pentru a imprima ce am nevoie. În plus dacă stau să calculez cât mă costă printarea la chioşcul cel mai apropiat de casă, ajung la concluzia că o imprimantă a mea aş putea să o amortizez în doar două luni.
Le mai trimit pe mail la tipografie, dar documentele le primesc tipărite destul de târziu, în plus, operaţia de printare mă costă şi acolo. Nu face nimeni nimic gratuit! Eu sunt o fire care nu-şi doreşte să depindă de cineva aşa că îmi doresc un lucru doar al meu! În plus, ne propunem ca în viitorul apropiat să deschidem şi un mic S.R.L., aşa că o astfel de imprimantă este indispensabilă.
Pe lângă documentele pe care trebuie să le printez voi scoate multe fotografii şi cu băieţelul meu. Nu am prea multe tipărite şi doresc să scot un mic album pentru bunica mea. Se va bucura enorm.
Ce sunt curioasă? Cum va arăta prima fotografie tipărită acum 10 ani, printată în prezent cu noul Canon. Diferenţe sigur vor fi, dar abia aştept să scanez şi să printez aceeaşi fotografie…
Unde găsiţi lista cu produsele aflate în promoţie?

 

Dacă aţi decis să cumpăraţi imprimanta mult dorită din lista cu produse promoţionale, pasul următor este să vă înregistraţi online prin intermediul formularului de
pe site şi să completaţi numărul de serie al produsului, apoi să scanaţi factura şi bonul fiscal primite la achiziţia produsului mult dorit, să fotografiaţi codul de produs şi codul EAN, aflate pe cutia produsului şi să le înregistraţi în formular. O să primiţi un mail de confirmare. Este important să îl primiţi, altfel înregistrarea nu este validă, aşa că verificaţi-vă imediat mail-ul pentru a fi siguri că beneficiaţi de această minunată ofertă.
Dacă partea tehnică am rezolvat-o, acum urmează partea frumoasă. Valoarea cashback aferentă produsului Canon achiziţionat se va returna direct în contul bancar menţionat de dumneavoastră la înscriere. Cu banii economisiţi vă puteţi bucura de un mic răsfăţ sau îi puteţi face un cadou surpriză unei persoane dragi. Tentant, nu-i aşa?
Curioşi ce am ales?

 

Canon MAXIFY MB5350 – este un produs premiat de Design Aword 2015 ideală pentru nevoile mele:
– este rapidă datorită sistemului Quick First Print – va imprima un tiraj de 15 pagini pe minut color şi 23 pagini pe minut monocrom.
– are conexiune Wi-Fi şi Ethernet – fiind în secolul vitezei, o să puteţi imprima orice document doriţi, uşor şi de la distanţă direct de pe laptop, smartphone sau tabletă sau de ce nu… direct din camera foto, dacă aceasta are o astfel de funcţie, orice fotografie doriţi să prindă viaţă pe hârtie. În plus, vă puteţi bucura şi de libertatea de a printa direct cu ajutorul serviciilor de tip cloud cum ar fi Evernote, Dropbox, OneDrive şi Google Drive. Nici nu trebuie să vă aglomeraţi biroul. Poate fi ţinută într-un colţişor din cameră care să permită accesul rapid la ea. Simplu şi la îndemână!
– dispune de un alimentator automat faţă-verso pentru 50 de coli cu o singură trecere incorporată şi două sertare de hârtie pentru 250 coli. Acest aspect facilitează mult munca. Nici nu veţi rămâne fără hârtie când vă e lumea mai dragă nici nu va trebui să păziţi PC-ul şi să aveţi grijă când imprimaţi ca hârtia să fie aşezată corect pentru a o imprima şi pe spate. Neatenţia poate duce la o printare greşită faţă/verso. Automatizarea e un mare ajutor, îndepărtează orice risc cu o simplă comandă!
– cu ajutorul cartuşelor XL se poate imprima un tiraj de până la 2500 pagini monocrom şi 1500 de pagini color. În plus cartuşele pot fi înlocuite şi individual. Canon MAXIFY MB5350 este o imprimantă economică, deci un mare avantaj pentru oricine. Nu cred că există cineva care să îşi dorească să facă risipă de cerneală, hârtie şi timp.
– datorită cernelurilor Dual Resistant High Density, textul va fi clar, iar imaginile vii. În plus calitatea imaginii nu se va deteriora în timp datorită pigmenţilor rezistenţi şi de înaltă calitate. Suplimentar, cernelurile conţin şi un marker rezistent la fricţiune, ideal pentru documentele utilizate des. Cerneala nu se va întinde şi nici nu se va şterge!


Un mic tutorial video despre acest produs!

Mă bucur că această imprimantă are aşa multe facilităţi. Îmi va fi de un real folos în printarea documentelor şi cărţilor la care lucrez, iar prima fotografie pe care o voi scoate cu ea va fi cu băieţelul meu, apoi voi scana şi printa fotografia originală din album, iar rezultatul îl voi compara cu tabloul bunicuţei mele. Amintirile şi proiectele mele în sfârşit vor prinde viaţă!

 

Vă las acum, am o imprimantă de comandat şi un cadou pentru soţ de ales cu banii câştigaţi datorită ofertei cashback…
Vouă care din imprimantele aflate la promoţie vă place mai mult?
Produs
Cashback
MAXIFY MB2050
90RON
MAXIFY MB2350
90RON
MAXIFY MB5050
140RON
MAXIFY MB5350
230RON
MAXIFY iB4050
90RON
i-SENSYS LBP6230dw
 50RON
i-SENSYS LB7100Cn
 180RON
i-SENSYS LBP7110Cw
180RON
i-SENSYS MF212W
 50RON
i-SENSYS MF216n
 50RON
i-SENSYS MF217w
50RON
i-SENSYS MF226dn
230RON
i-SENSYS MF229dw
230RON
i-SENSYS MF6140dn
 270RON
i-SENSYS MF6180dn
 270RON
i-SENSYS MF623Cn
90RON
i-SENSYS MF628Cw
 90RON
i-SENSYS MF724Cdw
 140RON
i-SENSYS MF728Cdw
140RON
i-SENSYS MF729Cx
 140RON

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.