Un copil fericit şi Babymoov – setul complet de hrănire!

0

 

 

Salutare albinuţelor.
Astăzi o să vă vorbesc despre o surpriză minunată venită din partea Babymoov România şi BebeBrands!
Sunteţi curioşi să aflaţi despre ce este vorba?
Este vorba de un set complet pentru hrănire foarte atrăgător pentru bebeluşi.

Designul a fost special creat pentru a atrage copilaşul să descopere noi gusturi care mai de care mai apetisante.

Setul este realizat din melamină şi conţine:
– 1 farfurie împărţită în 3  secţiuni diferite, pentru a putea include
mai multe tipuri de mâncare,
– 1 bol rotunjit,
– 1 pahar de dimensiune mică,
– 1 linguriţă cu imprimeu,
– 1 furculiţă cu formă rotunjită.
            Setul vine ambalat într-o cutie atrăgătoare şi conţine chiar şi o mini-felicitare, deci poate fi transformată într-un cadou minunat şi foarte util. Mărimea şi forma fiecărei piese este potrivită bebeluşilor cu vârsta de 6 luni+. Desenele vesele de pe set încurajează copilaşii să prindă curaj să mănânce singurei. Noi deja am încercat, iar distracţia a fost pe primul loc.
Farfuria şi castronelul au pe margini câte un spaţiu special pentru tacâmuri.
Tacâmurile sunt ideale pentru început de diversificare, iar pentru bebeluşi mai mari pot fi folosite cu succes la piureuri, cereale sau cărniţă. Furculiţa, chiar dacă pare micuţă este foarte utilă. Noi o folosim cu succes şi suntem mulţumiţi de ea. În plus l-am lăsat şi pe Horia să experimenteze. Tacâmurile sunt sigure, rotunjite, astfel încât copilul să nu se rănească. Cu toate astea nu trebuie lăsat copilaşul nesupravegheat.
Întregul set este confecţionat din melamină, conform normelor EN 14372 şi EN 14350 şi nu conţine BPA. Întregul set este destul de rezistent şi gros. Poate fi spălat manual cu apă caldă şi detergent pentru vase sau poate fi introdus în maşina de spălat vase. Articolele de melamină se depozitează la loc uscat şi ferit de lumina soarelui.
Atenţie însă! Produsul nu este destinat gătirii sau utilizării la microunde. Aceste recomandări sunt valabile pentru orice vas confecţionat din melamină. Sfatul meu este să evitaţi cât mai mult posibil să folosiţi cuptorul cu microunde pentru a încălzi hrana copilului. Aragazul este la fel de rapid, vă spun asta din experienţă. Doar că mai aveţi încă un vas în plus de spălat, dar asta nu contează. Importantă e sănătatea copilului.
Presupun că nu trebuie să mai specific că înainte de a fi utilizat prima dată setul trebuie spălat. Consider că asta se subînţelege…
Când a venit curierul, Horia dormea, aşa că am spălat fiecare produs, le-am şters bine de apă, am şters compartimentul în care se aflau şi le-am aşezat la loc. Nu doream să îi stric surpriza, doream să îi surprind reacţia când îşi va primi noul cadou. Bineînţeles că prima reacţie a fost să ia ceva şi să ducă la guriţă… Mami ştie!
Care a fost reacţia lui Horia?

 

Imaginile sunt mai mult decât grăitoare. Horia s-a îndrăgostit de la prima vedere de acest set. Este un mic gurmand, chiar dacă nu arată asta şi îi place să mănânce tot ce îi dau. În plus a început să ia singur iniţiativa şi să încerce să pape singurel. Bineînţeles că în guriţă ajunge doar jumătate din ce ia în linguriţă, restul ajunge pe el, dar acesta este farmecul bebeluşilor. Să nu întrebaţi de ce nu are baveţică!!! Vă spun eu: nu o suportă! Dar oricum, dacă se murdăreşte îmi aruncă rapid privirea de „mami help” să îl şterg. Nu îi place nici murdăria.
Oricum, îl las să se joace după ce îl hrănesc eu, să ştiu că e sătul. Când îi dau eu mănâncă fără să se murdărească. Îi spun mereu soţului să ia exemplu de la feciorul lui că e mai atent decât el la masă.
Imediat ce vede farfurioara sau bolul lui zice „papa”, iar când vede păhărelul zice „apa”! Mă bucur că ştie să bea singurel din pahar, chiar dacă mai dă şi pe el şi trebuie să îl schimb. Dar dacă nu îl las, nici nu va învăţa. De multe ori insistă el să ţină păhărelul. Îi pun doar puţină apă şi ridică uşor paharul până când apa atinge buzele apoi îl aud cum soarbe.
Horia a fost fascinat şi de cocoşelul desenat pe set. Arată cu degeţelul şi spune „cucuuuu” („cucurigu” e cam complicat).
Bolul îl folosim pentru supiţe, ciorbiţe, cereale dar şi pentru piureuri mai fluide. Farfurioara o folosim pentru cărniţă, piureuri sau chiar biscuiţei şi fructe tăiate.

 

 

 

Care a fost reacţia mea?
Un set util şi foarte frumos colorat. Apreciez formele rotunjite care facilitează utilizarea, în plus combinaţia de culori mă invită şi pe mine la masă, nu doar pe Horia.
Cel mai mult m-a fascinat reacţia copilaşului meu când a văzut pentru prima dată setul. Nu ştia dacă să pună mânuţa sau nu pe el, iar când i-am spus că e pentru el, l-a deschis cu încredere şi a luat fericit paharul.
Cum ar putea cineva să-i reziste unui set atât de frumos?

 

În urma utilizării setului doresc să îl recomand cu drag, indiferent dacă îl cumpăraţi pentru bebeluşul dumneavoastră sau doriţi să îl faceţi cadou. Ambalajul este foarte elegant şi atrăgător, iar conţinutul este de calitate superioară şi cu un design spectaculos! Veţi face senzaţie cu un astfel de dar, iar copilul pur şi simplu îl va adora! Setul îl puteţi achiziţiona de aici! Găsiţi şi alte modele!

I love #babymoov

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.