Testeaza şi tu GRATUIT una din cele 60 de staţii de călcat de la TEFAL!

1

 

Salutare albinuţelor. Se pare că suratele mele din stupul BuzzStore lucrează de zor. De data aceasta ne-au pregătit încă o surpriză în colaborare cu Tefal România! Astfel ai şansa să primeşti spre testare unul din cele 60 de staţii de călcat din modelele GV6720, GV8931, GV8962 (câte 20 din fiecare). În kit-ul de buzz, fiecare participant va primi şi câte 10 vauchere de reducere pentru prieteni!
Începând cu data de 11 aprilie 2016 îţi faci un cont aici, completând câmpurile din chenarul galben din partea de jos a paginii, apoi mergi pe pagina campaniei şi completezi chestionarul care îţi oferă şansa să fii tu persoana aleasă pentru a testa o staţie de călcat marca Tefal.
În perioada 25 aprilie – 5 iunie va începe testarea propriu-zisă. Dacă eşti ales să faci parte din echipă, o să primeşti un mail de înştiinţare, iar numele tău se va regăsi pe pagina participanţilor din campanie. Este necesar să răspunzi în timp util la mail, altfel rişti ca altcineva să fie ales în locul tău. După ce răspunzi la mail, vei primi acasă prin curier kit-ul de testare, apoi începe distracţia…
Despre staţiile de călcat Tefal cu boiler…
Gratie jetului puternic de abur uscat, hainele sunt calcate perfect, iar materialul ramane intact. Tefal iti garanteaza abur puternic ce patrunde adanc in tesatura, in toate statiile sale de inalta presiune, o gama larga de produse, majoritatea fiind echipate cu inovatii de ultima generatie si fabricate in Franta.
Statiile de calcat de inalta presiune eliberează pana la 3 ori mai mult abur care patrunde
adanc in tesaturi.
Apa este stocata intr-un rezervor de capacitate mare, separat de fier, si este transmisa catre boilerul de inalta presiune. O rezistenta incalzeste apa, transformand-o in abur.
Aburul este transmis de la boilerul de inalta presiune la fier printr-un cablu special.
Calcarea se poate face usor si pe verticala astfel, netezesti hainele sifonate, improspatezi tesaturile, calci si usuci perdelele in acelasi timp, totul cu o miscare usoara si cu efort minim.
Presiunea exercitata este cea a jetului de aer asupra tesaturii in adancime si nu cea a apasarii mainii tale. Acest lucru te ajuta sa manuiesti aparatul mai usor, fara sa existe riscul de a te accidenta sau de a distruge materialul.
Cum poti pastra GRATUIT  Kit-ul de testare?
– Esti fan al paginii de Facebook BUZZStore si Tefal Romania.
– Postezi minim 3 actualizari de stare pe pagina proprie de Facebook, cu vizibilitate publica, in care iti faci cunoscuta parerea despre produsele testate si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de minim 30 de interactiuni (like, share, comment).
– Postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care ai), sau pe o alta retea sociala decat Facebook cu impresiile din campania de testare.
– Postezi  trei pareri de utilizare pe site-urile de produse electrocasnice ce comercializeaza produsele testate (ex: e-mag.ro, altex.ro, flanco.ro). 
– Incarci in MyBUZZ un filmulet despre experienta de utilizare si, dupa ce primesti ok de publicare, il postezi pe retelele sociale.
– Distribui brosura Tefal, impreuna cu voucherul de reducere catre 10 prietene sau colege, impreuna cu parerile tale de utilizare. 
– Postezi pe pagina proprie de Facebook, cu vizibilitate publica, reclama TV Tefal Steam Stations.
– Incarci in sectiunea My BUZZ din pagina de campanie link-uri catre postarile realizate conform Regulamentului si completezi chestionarul de finalizare campanie.
– Fiecare parere de utilizare, indiferent de tipul acesteia sau de site-ul/reteaua sociala unde este postata, trebuie sa contina expresia #buzztefal.
Surse info/foto: BuzzStore
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.