Zâmbetul e molipsitor! Fii fericit şi arată-le tuturor!

1
Cum ar fi dacă fiecare clipă de fericire ar fi surprinsă în imagini? Un colaj al sufletului care în clipele umbrite de tristeţe să răscolească simţurile şi să aducă acea licărire nostalgică, iar corpul să fie inundat cu energie pozitivă?
Un zâmbet… un zâmbet cald care să facă mai mult de 1000 de cuvinte. Un zâmbet care dacă este oferit din suflet împrăştie căldură astfel încât şi cel mai mare iceberg să se topească.
Un zâmbet m-a făcut să trec peste multe greutăţi, un zâmbet m-a făcut să înfrunt soarta şi să iau de fiecare dată doar ce e mai frumos de la viaţă!
Am învăţat să-mi zâmbesc când mă privesc în oglindă. Şi nu sunt narcisistă, doar că oglinda îmi răspunde prin acelaşi zâmbet care îmi înseninează ziua.
Un zâmbet nu costă nimic, dar e foarte preţios. Ar trebui să învăţăm să zâmbim mai des, să fim fericiţi şi să umplem întregul univers cu energia noastră pozitivă.
Cel mai cald zâmbet a fost cel al copilului meu. Sunt şi altele, dar acesta mi-a rămas întipărit în minte. Primul lui zâmbet primit imediat după ce l-am luat pentru prima dată în braţe. Îi simţeam dragostea pură. În acea clipă timpul a stat în loc, iar sufletul mi-a fost inundat de fericire absolută! De atunci port cu mine mereu acel zâmbet. A rămas tipărit doar în gândurile mele şi nu va fi şters nicicând.
De atunci copilul meu continuă să-mi zâmbească în fiecare zi. Acum ştiu ce înseamnă fericirea. Se oglindeşte pe chipul lui nevinovat. Licărirea din privirea lui mă face să zâmbesc chiar şi în cele mai grele momente. Mă face să uit tot ce mă întristează şi mă încarcă cu o energie pozitivă care parcă mă pătrunde prin toţi porii, apoi se revarsă pe chip. Atunci când îmi zâmbeşte şi mă strigă „mama”, mă transpun într-o lume paralelă în care sunt doar eu cu el cuprinşi de o fericire absolută.
Oare poate o fotografie să surprindă aceste clipe? Da, poate!
Komunomo şi F64 pun preţ pe aceste clipe de fericire şi vă invită la concurs. Astfel, în
perioada 29 martie – 12 aprilie sunteţi invitaţi la un concurs foto cu tema oameni fericiţi!

Cum poţi participa?

Îţi faci cont pe Komunomo şi adaugi orice fotografie cu tine sau cu oameni fericiţi.
Concursul este împărţit în două secţiuni, cu două seturi de premii identice. În momentul în care adăugaţi o poză, vă înscrieţi automat în ambele secţiuni!

Cum poţi câştiga?

În prima secţiune câştigă poza care adună cel mai mare număr de emoţii, iar în a doua secţiune fotografiile vor fi supuse jurizării!
Ce poţi câştiga?
Poţi câştiga vouchere F64 în valoare de 1000 € (locul I), 700 € (locul II) şi 300 € (locul III). Premiile vor fi acordate în ambele secţiuni.
Merită să încerci, nu ai nimic de pierdut. În plus fericirea ta sau a celor dragi ţie va aduce un zâmbet şi pe chipul celor care îţi admiră fotografia.

Dar ce însemnă oare fericirea?

Aristotel spunea că „Fericirea este sensul şi scopul vieţii, întreaga finalitate a existenţei!”
E frumos să vezi doar oameni fericiţi, dar dacă nu ar exista un echilibru între fericire şi tristeţe, între Yin şi Yang, adevărata valoare a fericirii nu ar fi apreciată. Echilibrul doar noi îl putem crea alături de cei care ne înconjoară. Important e să încercăm să facem haz de necaz şi să ne bucurăm din plin de fiecare clipă a vieţii!

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.